iSpaziodakilerin katkılarıyla artık 2g veya 3g iphoneumuzda da 3gsdeki video kaydetme ve editleme özelliğini kullanabileceğiz. Şu an video çekiminde sorun varmış fakat 3gs'deki gibi video editleme kesme işlemi sorunsuz çalışıyormuş, video çekimi düzeltildiğinde konuyu editleyeceğim tekrardan. Şimdilik editleme kısmını 2g ve 3g'lerde denemek isterseniz adım adım yapılacaklar:
1.jailbreakli olması lazım telefonun 2.OPENSSH yüklü olması lazım telefonda.Cydia'dan bulunabilir 3.Bunu indirin ve /System/Library/CoreServices/SpringBoard.app klasörünün içine atın.Eskisini yedeklemeyi unutmayın! 4.Video edit özelliğini görmek için örnek bir video dosyası koyun. Bunu indirin mesela ve /var/mobile/Media/DCIM/100APPLE klasörünün içine koyun. 5.Telefonu baştan başlatın 6.Kamera yazılımını başlatın ve sol alt köşedeki küçük resim kısmına tıklayın 7.All Photos and Videos kısmı altında videonuzu görebilceksiniz.Videoyu açınca 3GS'deki gibi editleme işlemleri yapılabilecek
Eh bisey kalmamis gibi gozukuyor. Kisa sure icinde video da kullanilir duruma gelir sanirim. takip etmek lazim.
Merhaba.. ben klasik Türkcell iphone kullanıyorum şimdi yeni yazlımı ekledim yani 3.0 ı . video kaydetme özelliğini bulamadım. Bulan varsa söylesin. Birde modem olarak kullanılabilir deniyordu bu yazılımı kurduktan sonra ama ben onuda yapamadım. malumatı oan varsa sevinirim. Ercüment Sönmez Güdücüoğlu
quote:
Orjinalden alıntı: sönmez güdücüoğlu
Merhaba.. ben klasik Türkcell iphone kullanıyorum şimdi yeni yazlımı ekledim yani 3.0 ı . video kaydetme özelliğini bulamadım. Bulan varsa söylesin. Birde modem olarak kullanılabilir deniyordu bu yazılımı kurduktan sonra ama ben onuda yapamadım. malumatı oan varsa sevinirim. Ercüment Sönmez Güdücüoğlu
3g de video kaydetme açılmaz. Tethering diye aratırsanız net paylaşımı ile ilgili yazılar var. Bende sınırsız olmadığı için kullanamıyorum açıkçası o yüzden yardımcı olamıyorum.
şimdi denedim. 2g iphone ile kamera calismiyo fotoğraf bile cekemiyo =) send to youtube kısmınıda denedim compressing video kısmında takılı kaldı =) daha zamanı var demek ki
gelişme var mı??
hiçbizaman orjinali gibi olmuyor hiçbişey maalesef