Şimdi Ara

iphone 3G'de hafta problemi var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır iphone almak için forumdayım ve 3GS'de 39. hafta üzerindekilerde jailbreak sorunlu bu nedenle 3G almayı düşünüyorum. sonuçta jailbreak problemi olduktan sonra iphone ne işe yarar ancak forumda 3G'de de 3GS gibi bir yapım haftası sorunu var mı bulamadım. konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Saygilar,
  • hayir sorunlu oldugu pek soylenemez .. sadece bazen eksikliklerden oturu problemler cikiyor bunlari da duzeltmek bi kac dakikalik is .. (3G'nin video kayidi yapmasina izin vermemesi ama herhengi bi programla gayet basarili sekilde kayit yapabildigi gibi) .. bunlari kafana takma .. iPhone almak istiyorsan bir an evvel al .. kendini bu ikilemden kurtar
  • hay ağzına sağlık ne güzel söyledin ikilem diye. bende şimdi de üçlem çıktı. 3gs mi 3g mi htc hd2 mi iyice kafayı yedim. hattı şirkete geçirdiğim içinde 10 yıllık müşteriyken şu an 3 aylık müşteri durumundayım turkcell in gözünde kontratlıda alamıyorum. en son çare az para verip iphone 3g alayım kafam rahat olsun yeni iphone seneye gelince ona kontrat yaparım diye hayal ettim

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.