Şimdi Ara

iphone 2g mi? yoksa ipod touch mi alıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iphone 3g alıcak durumda değilim şuan.ya ipod touch alıcam yada 2g bir iphone alıcam.hangisini önerirsiniz...3g ile arasında negbii farklar var...3g de ne gibi sorunlar düzeltildi? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...

internette bağlanırken film müzik dinlerken.aralarında dağlar taşlar kadar fark varmı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b.unal -- 21 Aralık 2008; 20:46:46 >

• hiç uğralşma bence direk 3g al derim sana
  • gönül isterki 10g alıyım:D ama yukarıda gayet güzel açıkladığıma inanıyorum durumumu...
  • hocam sana şunu diyeyim itouch alırsan kullanınca anlayacaksın ki bu harika bir cihaz kendi kendine keşke iphone alsaydım diyeceksin(aynı benim yaşadığımşey)sonra iphone almak için uğraşacaksın bana kalırsa 2g sıfır olmadığı sürece alınmaz en iyisi 3g almak zaten piyasaya bakarsan aralardaın pek fiyat farkları yok 700 ytl ye bile 3g bulabilirsin.
  • itouch'ı ihtiyacın müzikçalar ve video ise al bence. yani sürekli yanına alabileceksen. ben cep telefonunun yanında başka cihaz taşımayı sevmeyen biriyim. o yüzden iphone olsun illa diyorum alacaksam.
  • Telefonumu da değiştireceğim, almışken güzel bir telefon alayım diyorsan, iPhone al. Yok mevcut telefonum bana yeter, benim istediğim güzel bir avuçiçi multimedia cihazı diyorsan iTouch al.

İhtiyaçlarına bakar yani.
  • hiç uğraşma ya 3g al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad mi macbook mu?
    7 yıl önce açıldı
    PSP mi Ipod Touch 8GB mı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi telefonada ihtiyacım var.benim için önemli olan internete bağlanması aslında.tarayıcıları arsında cok fark varmı? 700 3g nerde buluyoruz.ben hiç bulamadım walla pilot. 550 ytl ye 2g ler var ama...
  • 3g ak kurtul diyen arkadaşlara yorum yaptıkları için tşk ediyorum. yalnız elimde 550 ytl var.buna sıfır touch veya 2.el bi 2g alınabilir. yani 3g alamıyorum.bu yuzden bu konuyu dikkate alırska sevinirim...
  • bu durumda sana en iyisi iphone 2g gibi geliyor bana. telefon ve multimedia birlikte olsun olmuşken. 3g'de ekstra olarak gps var ama bunu itouch alırsan da kullanamaycaksın iphone 2g de. geriye kalan her şey yazılım zaten. firmware güncellemeleri ile olmayacak şey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 21 Aralık 2008; 21:47:13 >
  • benim için dediğim gibi internet tarayısıcı önemli yoksa.ipodum var.yani müziği falan onla hallediyorum yolculuklarda falan...2g lerde fotoğraf makinasında yok sanırım üstünde dim???
  • quote:

Orjinalden alıntı: unalb01370

benim için dediğim gibi internet tarayısıcı önemli yoksa.ipodum var.yani müziği falan onla hallediyorum yolculuklarda falan...2g lerde fotoğraf makinasında yok sanırım üstünde dim???

Bildiğim kadarıyla var kamerası ... (2 MP)
  • var var.

tarayıcı da birebir aynı. iki telefon da son sürüm olarak 2.2 firmware'ı kullanıyo. ikisi de aynı derecede kötü ya da iyi.

iphone 2g mi? yoksa ipod touch mi alıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkill -- 21 Aralık 2008; 21:57:50 >
  • ooo iyiymiş o zaman :) internete giriş hızında herhangi bi deişiklik varmı biliyormusunz? yada bariz bi sorunu varmı bunlarda.genelde surası bozuk olur burası bozuk olur olursa dediğiniz... 2.el almayı düşünüyorumda..
  • Bu arada 500 civarı Iphone 2g lerden bahsediyor herkes.. Kocaeli'de nedense bir tek Iphone bile görmedim telefoncu raflarında.. Zulada mı saklıyorlar nedir ?

Nerede bulabilirim Kocaeli'de Iphone 2g 2. el ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: rokobatu

Bu arada 500 civarı Iphone 2g lerden bahsediyor herkes.. Kocaeli'de nedense bir tek Iphone bile görmedim telefoncu raflarında.. Zulada mı saklıyorlar nedir ?

Nerede bulabilirim Kocaeli'de Iphone 2g 2. el ??

hocam gitti gidiyorda var. bi kaç tane bak istesen...
  • bu çelişkiye 3g çıkmadan ben de düşmüştüm n95 im vardı itouch aradm uygun fiyata bulamadım iphone aldım 16gb çok memnunum (n95i de babam kullanıyor o da memnun bu halden :D) tarayıcıları arasında hiç bir fark yok ama ben iphone al derim çünkü ipod touch'a bir kılıf taktığında wifi başarısı düşüyor, yavaşlıyor, çekmemeye başlıyor bunu yaşayan arkadaşlarım var wifi şeyi küçük olduğu için başarısı daha düşük
  • 3g mi kullanıyorsun şuan acaba???
  • hayır 2g ama çok memnunum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.