Şimdi Ara

iphone 2g kilit ekranında donuyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone 2g jb li.Sorun şu arkadaşlar tuş kilitli iken yani kilidi aç ekranındayken biri aradıgında cevaplaya bazen tıklanmıyor donuyor hiçbir şey işlemiyor.Ancak üst power tuşuna basıp kapatıyorum.Kilit ekranında biri aradıgında cevaplaya basamadan donuyor .Sizce ne yapmalıyım ?Jb 3.1.2Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 23 Eylül 2010; 23:19:02 >

• Benim de başıma aynı sorun geldi.Bugün servise götürdüm.Sorunun donanımsal olduğunu ve dokunmatiğini ilgilendiren parçanın ve ekranın değişmesi gerektiğini söylediler.200-250 tl arası masraf çıkabilirmiş.Ben de ne yapacağım bilmiyorum.

Orijinalden alıntı: Nhya

Benim de başıma aynı sorun geldi.Bugün servise götürdüm.Sorunun donanımsal olduğunu ve dokunmatiğini ilgilendiren parçanın ve ekranın değişmesi gerektiğini söylediler.200-250 tl arası masraf çıkabilirmiş.Ben de ne yapacağım bilmiyorum.

o kadar para vermektense hiç yaptırmam daha iyi.Telefonun değeri ne kadar zaten tuş kilitsiz kullanırım bende.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.