Şimdi Ara

iphone 2g beyaz ekran!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar iphone den hiç anlamam 1 gün önce 2. el bir iphone 2g aldım 1 gün kullandım fakat şimdi telefonu bugun mesaj yazarken birden ekran da beyaz çizgiler oluştu görüntü gitti ve ekran bembeyaz oldu? hiç anlamadığım içinde hiçbirşey yapmadım ve internette aramaya başladım. birkaç yerde düzelten olmuş sorun galiba yazılımsal ama nasıl yaptıklarını anlatanların kullandıgı terimleri bile anlamadım. Bana 1. sınıf öğrencisine alfabeyi öğretecek şekile anlatabilecek varsa çok memnun olurum.

    bu arada bu soundan once telefonu ne pc ye bagladım ne de itunes yüklü pcmde...



  • sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorsanız itunes yükleyin backup(yedek) alın ve restore ve jailbreak edin daha sonra backuptan geri yüklersiniz resimler, kişiler ,mesajlar geri gelir. Bugün bende beyaz ekran elde etmek için 8 saat uğraştım 3.1.3 custom firmware yükleyebilmek için.
  • hocam yanlıs anladınız galiba bendeki beyaz ekran bayagı donanımsal bi sorun galiba cunki telefonun kamerasının oldugu kısmı parmgımla sıkıstırınca düzeldi. bu forumda bi yerde arkadasın biri telefonu açtım 1. soketi tam oturmamıs onu taktım falan demiş ben açamadım tabi anlamıyorum hiç ama sagını solunu tıklatırken sıkıştırırken orasını buldum beyaz ekran gelince orayı sıkıstırıp düzeltiyorum şimdilik. yarın götürecem servise
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.