< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

2 Mobil
|
iPhone Notları Yükseltme Uyarısı
iPhone'unda Notlar uygulamasını ilk açtığında, "Notları Yükseltme" uyarısı ile karşılaşabilirsin. Bu uyarı, notlarını iCloud ile eşzamanlayarak daha fazla özellik ve avantaja erişmene olanak tanıyan ücretsiz bir yükseltmeyi önerir.
Doğrudan Not Yaratmak İçin Notları Yükselt
Notları Yükseltme özelliğini etkinleştirdikten sonra, doğrudan paylaşılan klasörlere veya hesaplara notlar oluşturabilirsin. Bu sayede, notlarını paylaşmak ve başkalarıyla işbirliği yapmak daha kolay hale gelir.
iPhone Notları Yükseltme: İşte Ne Demek Olduğu
Notları Yükseltme, iPhone'unun Notlar uygulamasına aşağıdaki gibi ek özellikler ve iyileştirmeler sunar:
Notları Yükseltme Ne Demek?
Notları Yükseltme, iPhone'larının Notlar uygulamasını, daha fazla özellik ve işlevsellik elde etmek için ücretsiz olarak yükseltme işlemidir. Bu yükseltme, notlarınızı daha organize etmenize, paylaşmanıza ve daha verimli bir şekilde çalışmanıza yardımcı olabilir.
Notları Yükseltme uyarısını gördüğünde, ek özelliklerden yararlanmak için yükseltmeyi mutlaka göz önünde bulundurmalısın.
|
|
Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102 |
|
|
Sorunu çözdüm yabancı forumlardan bilgi alarak.Nette arattığımda Türkçe bir kaynak bulamadım.Üzerinden vakit geçmiş ama biri yine bu sorunla karşılaşır diye yazayım. Ayarlar -> Icloud -> Tüm uygulamaları göster -> Notlar -> Açıyoruz seçeneği Burada kapalı olduğu için bu uyarıyı alıyorsunuz. İyi günler efenimm |
|
|