Şimdi Ara

IPhone 2g 3.2.1 den 4.2 ye geçişte hata.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde IPhone 2g var versiyonu 3.2.1 unlock yapılmıştı. Ben eşşeklik edip bunu Itunes üzerinden 4.2 ye yükselttim. Şimdi cihazı pcye takınca Itunes de "the sim card inserted in this iphone does not appear to be supported" başlığıyla bir hata alıyorum. Nette biraz araştırdım "unlock yapılması gerek" ve "versiyon düşülmesi gerek" falan yazıyor. En kısa yol hangisi bu cihazı tekrar kullanabilmek için ?

Bu arada 3.1.2' ye versiyon düşürüm unlock yapılınca düzeldiğini yazan siteler vardı. Bende indirdim Dfu moda aldım cihazı Itunesde restoreye shift ile tıklayarak gösteriyorum dosyayı ama hata veriyor, dosya uyumlu değil diyor.

Cihaz Dfu modda Itunes açık bir şekilde beklemekteyim. Ne yapıcam ben ?

• Shsh kaydını almamışsan düşüremezsin mecbur öyle bekiycen taki unlock'u çıkana kadar ipod olarak kullanıcan mecburen ve hangi akılla unlock lu bir aleti 4.2 versiyonuna yükseltirsin hakketen eşşeklik yapmışsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 17 Mart 2011; 20:40:24 >
  • Ben bunu 2. el almıştım ve telefoncu versiyonunu düşürmüştü. Shsh kaydı vardır sanırım ben tam bilmiyorum bu işleri. Şuan bulunduğum yerde bilen bir telefoncu yok o yüzden kendim uğraşmak zorunda kaldım. Evet şuan yapılabilirmi ?
  • Shsh kaydı hangi versiyona aitse ona düşüreceksin...
  • TinyUmbrella programı ile shsh kaydı alınmışsa geri alabilirsin google den aratırsan nasıl yapıldığını bulabilirsin...
  • TinyUmbrella yı indirdir Shsh dosyası bulunamadı diyor. Ben nasıl bu cihazı tekrar kullanıcam bu 4.2 ye unlock yapabilir miyim ? yada versiyonu 4.2.1 falan yapıp unlock yapabilir miyim ?
  • iPhone 2G'ye iOS4 nasıl yükledin?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4-3-3 ve 4-2-3-1 farkı ne ?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 2g ye ios4 Yukleyen adam o cihazı bırak 3.2.1 e döndürmeyi icine Windows bile yükler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

iPhone 2G'ye iOS4 nasıl yükledin?

Valla ne yaptığımı bende bilmiyorum cihazı dfu moda almıştım öylece bekliyor. Şimdi ne yapıcam ben. 2 saattir nette arıyorum sonuç vermedi. Hiçbirşey bulamıyorum. Yol gösterecek olan yokmu ya ben ne yapıcam şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N-HakaN

iPhone 2g ye ios4 Yukleyen adam o cihazı bırak 3.2.1 e döndürmeyi icine Windows bile yükler

Sorma program diye seni bile yazarım. Şaka bi yana olay söyle oldu. Itunes de update 4.2 yazıyordu basmış bulundum. 1-1.5 saat civarında update yaptı tamamlandı ama sonuç sim hatası.

Dalga geçiyorsunuz ama Itunes de yazıyordu 4.2 diye onun yalancısıyım, yapılmamasımı gerekiyordu bilmiyorum. Konuya bir el atsanız ferahlıycam. Mutlaka bir yol vardır bunu düzeltmek için ama ne ?
  • Sakin ol ya iOS4 yüklenmez 2G'ye, olsa olsa whited00r'dur o. İnternetten custom 3.1.3 firmware indir, shift restore yap. Shsh falan yok. İstediğin gibi de downgrade yaparsın.
  • Hocam sen o cihazın 2G olduğuna emin misin? iTunes'tan SS koyabilir misin?
  • 2g ye 4.2 desteği yok diye ibliyorum en son 3.1.3 vardı sanırsam.
  • quote:

Hocam sen o cihazın 2G olduğuna emin misin? iTunes'tan SS koyabilir misin?

Bilmem öyle olmaası gerek, öyle söylemişlerdi alırken. Itunestan resim koyardım ama belirttiğim gibi şuan dfu modda herşey n/a olarak gözüküyor şu cfw 3.1.3 ü indirip kurayım o zaman atarım resmi.
  • quote:

Sakin ol ya iOS4 yüklenmez 2G'ye, olsa olsa whited00r'dur o. İnternetten custom 3.1.3 firmware indir, shift restore yap. Shsh falan yok. İstediğin gibi de downgrade yaparsın.

Çok oluyorum ama bu 3.1.3 te activated ve not activated diye 2 indirme seçeneği var hangisini indireyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolyabani

quote:

iPhone 2g ye ios4 Yukleyen adam o cihazı bırak 3.2.1 e döndürmeyi icine Windows bile yükler

Sorma program diye seni bile yazarım. Şaka bi yana olay söyle oldu. Itunes de update 4.2 yazıyordu basmış bulundum. 1-1.5 saat civarında update yaptı tamamlandı ama sonuç sim hatası.

Dalga geçiyorsunuz ama Itunes de yazıyordu 4.2 diye onun yalancısıyım, yapılmamasımı gerekiyordu bilmiyorum. Konuya bir el atsanız ferahlıycam. Mutlaka bir yol vardır bunu düzeltmek için ama ne ?

Sen beniz yaz program diye:)
    Ama yazmadan önce fw 3.1.3 indir.buradan:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7481.20100202.4orot/iPhone1,1_3.1.3_7E18_Restore.ipsw
    iTunes U ac.sumarry ekranına gel restore var orada.klavyeden önce shifte bas sonra mouse ile restore a bas.senden dosya göstermeni isteyecek.bu indirdiğin dosyayı göster tamam de.
    Restore bitince bana haber ver.hata verirse hata kodunuda haber ver.kolay gelsin

• quote:

quote:

Sakin ol ya iOS4 yüklenmez 2G'ye, olsa olsa whited00r'dur o. İnternetten custom 3.1.3 firmware indir, shift restore yap. Shsh falan yok. İstediğin gibi de downgrade yaparsın.

Çok oluyorum ama bu 3.1.3 te activated ve not activated diye 2 indirme seçeneği var hangisini indireyim?

Activated. Bu arada cihazın arkası ne renk?

• İndiriyorum şuan gelişmeler konusunda haber veririm.
  • quote:

quote:

quote:

Activated. Bu arada cihazın arkası ne renk?

N-HakaN' ın verdiği linkten indiriyorum. Cihazın arkası siyah.

• quote:

quote:

quote:

Sen beniz yaz program diye:)
    Ama yazmadan önce fw 3.1.3 indir.buradan:http://appldnld.apple.com.edgesuite.net/content.info.apple.com/iPhone/061-7481.20100202.4orot/iPhone1,1_3.1.3_7E18_Restore.ipsw
    iTunes U ac.sumarry ekranına gel restore var orada.klavyeden önce shifte bas sonra mouse ile restore a bas.senden dosya göstermeni isteyecek.bu indirdiğin dosyayı göster tamam de.
    Restore bitince bana haber ver.hata verirse hata kodunuda haber ver.kolay gelsin

Linkteki dosyaya uyumsuz diyor kafayı yicem ben ya yoksa bu cihaz 3g mi oof of insan neden bilmediği şeye bu kadar meraklı ellemesem gül gibi kullanıyordum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.