Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2.SAYFADAKİ resimli anlatımdaki resimler uçmuş bi zahmet onlar yenileyip ilk mesaja koyarsanız çok faydalı olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Selam arkadaşlar, acaba
    At&t US iPhone 4 de son durum nedir! suanda gevey ile kullanıyorum.
    Bu cihaz bu yöntemle simkilidi açılıyor mı ve yapan var mı ne kadar mal oldu...
    Ayrıca turkselde yapılıyor deniliyor istanbulda dogrumudur.
    Cevaplar için teşekkürler...

AT&T yalnizca Nisan/Mayis gibi bir haftaligina acildi, ki buda resmi degildi. $100-125 civarinda idi fiyati. Ben actirdim iki telefon. O gunden beri AT&T acilmamaktadir. Apple zaten yazin artik kilitsiz telefon satisina basladi Amerika da. Onemli soru, Apple buna iPhone 5 ciktiktan sonra devam edip etmeyecegi. Muhtemelen etmeyecek, bakalim bekleyip gorecegiz.

Kisaca, AT&T telefonu olanlar Gevey ile devam etmek durumundadir, su an icin.
  • arkadaşlar sitede 3kredisi bulunan birisi ingiltere operator belirleme yapabilirmi benim için. yapabilecek arkadaş varsa LÜTFEN PM atsın ücretini hemen gönderebilirim
  • YOKMU 3KREDİSİ OLUP YARDIMCI OLUCAK???
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyseltacit2

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

at&t daha önce 110 ve 120 krediye acıldı bir süreliğine ama listeden kaldırdılar...

Merhaba benim pasaporta kayitli 3gs telefonum var guncelleme yaptim ve sim karti takinca servis yok veya sebeke 1 gozukuyor bu sim kilitli mi demek sim kilitliyse bu allgsmunlock guvenilirmidir? Telefon ingiltere o2den kilitli siz belli bilgili birisiniz tesekkurler...

telefon 3gs ile JB işlemi yaparken modem Baseband (bb) İPAD'in bb dönüştürebilirsin. yani 06.15 olacak o zaman ultrasnow yükreyerek unlock yapabilirsin. forumdaki unlock yazılarını okuman yeterli diyedüşünüyorum.

Yanlız bu bb da GPS çalışmaz. diğer bütün fonsiyonalrı kullanabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madatruk01 -- 24 Ağustos 2011; 15:52:52 >

• Koca forumda yardımcı olucak yokmuuu??? 3kredilik operator belirleme istiyorum ve ucretini hemen havale edebilirim
  • Allgsmunlock servisinde ingiltere o2 iphone icin 2 tane secenek var bunlardan biri   iPhone O2 United Kingdom digeride   iPhone O2 United Kingdom for BARRED Phones aradaki fark nedir tesekkrler?
  • arkadaslar bu allgsmunlock ile ilgili para aktarma meselesi nasıl oluyor?daha önce internet uzerinden alısveriş vb. yapmadım.birde kredi kartı yerine hesap kartı kullansak olurmu ve hangi kartlar gecerli?yardımlarınız için şimdiden tesekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyseltacit2

quote:

Orijinalden alıntı: meegi

at&t daha önce 110 ve 120 krediye acıldı bir süreliğine ama listeden kaldırdılar...

Merhaba benim pasaporta kayitli 3gs telefonum var guncelleme yaptim ve sim karti takinca servis yok veya sebeke 1 gozukuyor bu sim kilitli mi demek sim kilitliyse bu allgsmunlock guvenilirmidir? Telefon ingiltere o2den kilitli siz belli bilgili birisiniz tesekkurler...

Evet muhtemelen kilitlidir, allgsmunlock dan fu yaptırmayı düsünüyorsanız site güvenlidir. Ben 6-7 ip actırdım içlerinden birtanesi acılmadı paramı geri aldım, bir taneside gec acıldı okadar.
    Ayrıca burda işlem yapan arkadaslardan bildigim kadarıyla ingiltere cihazları hızlı ve sorunsuz acılıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: korgroland

arkadaslar bu allgsmunlock ile ilgili para aktarma meselesi nasıl oluyor?daha önce internet uzerinden alısveriş vb. yapmadım.birde kredi kartı yerine hesap kartı kullansak olurmu ve hangi kartlar gecerli?yardımlarınız için şimdiden tesekkürler.

Cevap icin biraz gec oldu fakat halen ihiyacın varsa, para aktarma ve üyelik islemleri detaylı bir sekilde ilk sayfa ilk mesajda bulabilirsin...
  • imei sorgulayarak ürünün hangi ülkeden olduğunu nereden bulabiliyoruz?
  • sorgulatıyoruz çeşitli serverlardan
  • Merhaba Arkadaşlar,

Benim sorum şu olacak. allgsmunlock.com sitesinden sim kilidi açtırmak istiyorum. ama sorun şu ki bende orjinal sim kard yok. iphone şu an acil arama ekranında!!! bu siteden işlem yapınca orjinal sim karta ihtiyacım olacak mı? cihaz Bouygues France kilitli.

diğer bir soru bu site simkilidini kaldırdığı zaman restore yapmak gerekiyor ama aktivasyon yapılmadığı için restore yapamıyorum mormal yoldan. ama DFU modda restore yapsam aynı işlem olmuş olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal_34

Merhaba Arkadaşlar,

Benim sorum şu olacak. allgsmunlock.com sitesinden sim kilidi açtırmak istiyorum. ama sorun şu ki bende orjinal sim kard yok. iphone şu an acil arama ekranında!!! bu siteden işlem yapınca orjinal sim karta ihtiyacım olacak mı? cihaz Bouygues France kilitli.

diğer bir soru bu site simkilidini kaldırdığı zaman restore yapmak gerekiyor ama aktivasyon yapılmadığı için restore yapamıyorum mormal yoldan. ama DFU modda restore yapsam aynı işlem olmuş olur mu?

aktivasyon ekranını jb ile atlayabilirsin daha sonra allgsmunlock dan cevap aldığın zaman cihazı bir kere restore etmen gerekir ve normal sartlarda bouygues karta ihtiyacın olmaz. olursada bende var sana gönderebilirim.
  • iphone 4 `un nereye kayitli oldugunu nasil ogrenebilirim ?
  • arkadaşlar şimdi birşey soracağım , bende iphone4 var gevey ile çalıştırıyorum türkiyede , fakat bu ios5 olayı sıkıntı olmaya başladı , bu siteden unlock yaparsam iphone4 ümü herhangi bir tr deki hattı takarsam çalışırmı , bir de model numarası mc603Y hangi ülkeye oluyor bu varmı bir bilgisi olan ?
  • at&t kilitli iphone var bu site açar mı bu beyler bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWoRlD

iphone 4 `un nereye kayitli oldugunu nasil ogrenebilirim ?

Siteye üye olmanız gerekiyor daha sonra operator detector ü kullanarak ögrenebilirsin 3 euro ücreti.
    İlk sayfa ilk mesajda üyeliklerin detayulı anlatımı var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: diyarpalauk

arkadaşlar şimdi birşey soracağım , bende iphone4 var gevey ile çalıştırıyorum türkiyede , fakat bu ios5 olayı sıkıntı olmaya başladı , bu siteden unlock yaparsam iphone4 ümü herhangi bir tr deki hattı takarsam çalışırmı , bir de model numarası mc603Y hangi ülkeye oluyor bu varmı bir bilgisi olan ?

Cihazının hangi operatörden kilitli oldugunu biliyorsan ve o operatör allgsmul nin listesinde varsa unlock yaptırabilirsin ve geveysiz istedigin tr hattı ile kullanabilirsin...
    Model numaralarından hangi ülke ve operatöre ait oldugu herzaman kesin olarak anlasılamayabilir, operator detectorü kullanmanızı tavsiye ederim eger unlock yaptırmayı düsünüyorsanız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roocaster

at&t kilitli iphone var bu site açar mı bu beyler bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim

at&t daha önce 2 defa listeye girdi fazla uzun kalmadan kaldırdılar, suan icin acmıyorlar. listeyi arada bi kontrol edersen belki listeye tekrar girerse yakalayabilirsin...
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.