Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne guzel pazar olustu iphone 4 te boyle yok gevey al yok unlock yaptir :) acilan arkadaslara hayirli olsun iphone 5 cikinca belki unlock cikar yazilimsal olarak bunun bir yolu var demekki adamlar fu yapabiliyor bekleyelim gorelim daha neler cikicak
  • arkadaslar merhaba,

at&t den unlock yaptiran arkadaslar var mi , burada ; bu servis i kullanarak ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asigning

arkadaşlar ebay.com da daha uyguna yaptırılıyor. mobiteluk kullanıcısına yaptırdım. 4.gunde açıldı ingiltere vodafone kilitli tl bazında 85 tl ya oldu. 100-120 eurolarla ugrasmayın ebayde yapanlar daha uyguna yapılyor. mobiteluk yı tavsiye ederim.

Bende tavsiyen üzerine bu elemana imei mi yolladım fakat malesef aldığım ada ısrarla ingiliz vodafone dediği halde telefon THREE denen bir oparatör çıktı.65 lira uçtu.Sorguyuda bu elemana yaptırdım.Sonra güvenmediğim için kökenini bildiğim 2 telefon daha sorgulattım elemana rengiyle seri numarasıya 32 Gb olmasıyla hepsini bildi.İngiliz three firması için yardım et dedim,hiç kullanmadım onların servisini 150 pound istiyorlar dedi.Artık geveyle kullanan biriyle takas eder açılması kolay bir iphone alırım.Mesela 32 lik fransız orange var onla takas edeyim bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 25 Haziran 2011; 13:25:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavuz016

arkadaslar merhaba,

at&t den unlock yaptiran arkadaslar var mi , burada ; bu servis i kullanarak ?

var. 3 aydır kullanıyorum 0 problem
  • yine gitti at&t unlock. yok şu an listede.
  • vay be konuyu gördükçe anılarım canlanıyor.

birkaç ay önce telefonum kilitliydi delirme noktasındaydım
  • tekrar başlarmı bu hizmet?
  • her an başlayıp her an bitebilir
  • turkcell bayisinden 130 liraya yapıyorlardı. avcılardaki şubesinden bahsediyorum
  • 130 tl att içinmi ?
  • Att cihazlarmi 130 tl
  • Evet Dün Fransa Bouygues Telecom Olan Cihazımı Erol Bey 7 Saat Gibi Kısa Bir Sürede Unlock Etti, Teşekkürü Bir Borç Bilirim , İmkanı Olan Arkadaşlar Bu Gevey Eziyetinden Kurtulsunlar
  • Arkadaslar sıtedekı at&t usa ıcın 7 credıt dıor. yanı sadece 7 euro ya mı yapıoruz unlock u??? nasıl oluyor bu
  • Arkadaşlar bende Almanya T-Mobile dan alınma 3GS var bunu Unlock yapmak istiyorum listede bulamadım nasıl yapabilirim. Aramızdan arkadaşlar mail atmışlar operatörlere ama nasıl yapabiliriz?

Edit: T-Mobile olayını araştırıyordum. Sitesinde unlock kısmı var oradan imei adresinizi girerek t-mobile dan alınmış cihazları unlock edebiliyorsunuz bir süre sonra benim için 10. aya kadar bekleyin dedi. =) umarım sizinki olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jlozde -- 20 Temmuz 2011; 3:48:38 >
  • arkadaşlar mrb. ya Allah rızası için banada yardım edin şu telefonu açayım ya telefon sıfır 3gs 8gb. mc637fb yazıyor nerden hangi oparatöre bağlı oluyor bilmiyroum aradım bulamadım sordum forumlarda kimse cevap yazmıyor biri ingiltere o2 diyor bir fransa diyor anlamadım gitti yardım edin bende kavuşayım telefonuma 5.16.01 bb.. delirmek üzereyim :( bilen birisi parayla yapan birisi varsa yazsın rica ediyorum
  • yokmu yardımcı olabilecek hiç kimse :(
  • Cihazın Fransa veya Luxemburg'dan gelmiş. Bence Fransa'daki operatörleri araştırsan iyi edersin. Çunkü Lüxemburg'daki iPhone'ların hepsi simfree olarak satılıyormuş. Fransa'da ki operatörler şunlar ayrıca; Bouygues, Virgin Mobile, Orang, SFR.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Cihazın Fransa veya Luxemburg'dan gelmiş. Bence Fransa'daki operatörleri araştırsan iyi edersin. Çunkü Lüxemburg'daki iPhone'ların hepsi simfree olarak satılıyormuş. Fransa'da ki operatörler şunlar ayrıca; Bouygues, Virgin Mobile, Orang, SFR.

çok teşekkür ederim cevabınız için peki kesin bir şekilde öğrenmenin bir yolu yokmu bunun
  • Önemli değil Operatörlerin sitesinden imei numaranızla öğnilebileceğinizi düşünüyorum. Pm atın isterseniz oradan yardımcı olmaya çalışayım.
  • imei numaramımı pm atayım

kutusundaki yazılara bakarsak fransadan gelmiş olma ihtimali çok yüksek
    çünkü uyarılar vs fransızca

http://imageshack.us/photo/my-images/189/img0564ep.jpg/

http://imageshack.us/photo/my-images/808/img0562mv.jpg/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max7 -- 23 Temmuz 2011; 17:14:50 >

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.