Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srkn27

selam arkadaşlar ingiltere 3 three operatorunden alınma simkilitli iphone4 var. Nasıl simfree yapabilirim deneyimli kişilerin yardımına ihtiyacaım var. Elimde oparatorun kartı yok fakat çevremden yada ebay dan bulma şansım var. Nasıl bir yol izlemeliyim şimiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Ben Ebay'den 5 €'e yaptırmıştım. 1 hafta sürmüştü. Bir araştırın zaten ebay'de garantili iş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

quote:

selam arkadaşlar ingiltere 3 three operatorunden alınma simkilitli iphone4 var. Nasıl simfree yapabilirim deneyimli kişilerin yardımına ihtiyacaım var. Elimde oparatorun kartı yok fakat çevremden yada ebay dan bulma şansım var. Nasıl bir yol izlemeliyim şimiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Ben Ebay'den 5 €'e yaptırmıştım. 1 hafta sürmüştü. Bir araştırın zaten ebay'de garantili iş oluyor.

Alıntıları Göster
    öncelikle cevap verdiginiz için çok teşekkür ederim ebay da araştırdım bulamadım. ayrıcada ingilizcem yeterli degill. Olumlu cevaplarınıza ne kadar sevindim bilemessiniz elimde satıcının verdigi bir fiş var arkasında three.co.uk yazıyor 3 sayısının sembolü var. adresi de 36 high road wood green mis. ?

• quote:

Orijinalden alıntı: inso

öncelikle cevap verdiginiz için çok teşekkür ederim ebay da araştırdım bulamadım. ayrıcada ingilizcem yeterli degill. Olumlu cevaplarınıza ne kadar sevindim bilemessiniz elimde satıcının verdigi bir fiş var arkasında three.co.uk yazıyor 3 sayısının sembolü var. adresi de 36 high road wood green mis. ?

Alıntıları Göster
    Şirketten ebay'e giremiyorum ama ilk fırsatta link gönderirim..
  • Tesekkur ederim
  • quote:

Tesekkur ederim
    önce arkadasların bahsettigi yolu dene belki olabilir ayrıca cok hesaplı, eger olmazsa allgsmul fiyatı 90eur ordan yapabilirsin..
  • quote:

Alıntıları Göster
    beyler bisi soracagım at&t cihazım var buyuk ihtimallede unlock yok ama 2 yıl sonrasında at&t simfree yapıyor mu cihazı yada ben 9 ay sonra amerikaya gidecegim 1 sene orada kalacagım actırma imkanım varmıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhodes

beyler bisi soracagım at&t cihazım var buyuk ihtimallede unlock yok ama 2 yıl sonrasında at&t simfree yapıyor mu cihazı yada ben 9 ay sonra amerikaya gidecegim 1 sene orada kalacagım actırma imkanım varmıdır?

Alıntıları Göster
    ingilterede 2 ilan buldum ama three diye operator bulamadım.

http://www.ebay.co.uk/itm/Vodafone-UK-iPhone-4-3GS-Apple-Unlocking-Service-/130586879865?pt=UK_Phones_Software_RL&hash=item1e6795a779

http://www.ebay.co.uk/itm/Iphone-4-3GS-3G-2G-Factory-Unlock-O2-UK-/170706168296?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item27bee169e8

• Evet tesekkur ederim bu durumda ben unlock yaptiramam of
  • quote:

Evet tesekkur ederim bu durumda ben unlock yaptiramam of
    arkadaslar at&t den aldıgımız telefonlar su an unlock oluyormu bu sıetelerden ?

varsa lınk yazabılırmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkans

arkadaslar at&t den aldıgımız telefonlar su an unlock oluyormu bu sıetelerden ?

varsa lınk yazabılırmısınız

Alıntıları Göster
    http://allgsmunlock.com/ dan bakabilirsin aldıgın ulke ve oporatore göre listeden
  • quote:

http://allgsmunlock.com/ dan bakabilirsin aldıgın ulke ve oporatore göre listeden

Alıntıları Göster
    ya arkadaşlar iphone4 hangi simden kilitli bilemiyorum Nasıl öğrenbebilirim.
    Model numarası mc603b saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: salihdema

ya arkadaşlar iphone4 hangi simden kilitli bilemiyorum Nasıl öğrenbebilirim.
    Model numarası mc603b saygılar

Alıntıları Göster
    allgsmunlock.com sitesinden oporator detecter kullananın. imei sorgulaması ile yapabilirsiniz 3 euro karşılıgında
  • quote:

allgsmunlock.com sitesinden oporator detecter kullananın. imei sorgulaması ile yapabilirsiniz 3 euro karşılıgında

bu siteye üyeyim ama nasıl kredi alcam onu bilemiyorum.Paypall hesabım da var ama yardımcı olurmusun
  • quote:

quote:

bu siteye üyeyim ama nasıl kredi alcam onu bilemiyorum.Paypall hesabım da var ama yardımcı olurmusun

Alıntıları Göster
    üye girişi yaptıktan sonra buy credit sekmesi var üstte oradan hesabına kredi ekleyebilirsin
  • quote:

üye girişi yaptıktan sonra buy credit sekmesi var üstte oradan hesabına kredi ekleyebilirsin

serkan bey ne zman hesaba geçer bu aldıgım kredi bilgin varmı?
  • quote:

quote:

serkan bey ne zman hesaba geçer bu aldıgım kredi bilgin varmı?

Alıntıları Göster
    hemen geçer diye biliyorum hesabınıza. username i yazmayı unutma credit alırken yönergeleri uyarak alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inso -- 29 Ekim 2011; 0:10:22 >
  • quote:

hemen geçer diye biliyorum hesabınıza. username i yazmayı unutma credit alırken yönergeleri uyarak alın

unutttum :(
  • quote:

HOCAM HERHANGİ BİR YÖNERGE SUNMADI SADECE PAYPALL HESABIN VARSA GİRİNİZ DEDİ BENDE GİRDİM ALDIM HERHANGİ BİR USERNAME FELAN FİLAN SORMADI? NE YAPMAM LAZIM ŞİMDİ HESABIMDA KREDİ GÖZÜKMÜYOR AMA KREDİ KARTINDAN ÇEKMİŞ
  • quote:

quote:

HOCAM HERHANGİ BİR YÖNERGE SUNMADI SADECE PAYPALL HESABIN VARSA GİRİNİZ DEDİ BENDE GİRDİM ALDIM HERHANGİ BİR USERNAME FELAN FİLAN SORMADI? NE YAPMAM LAZIM ŞİMDİ HESABIMDA KREDİ GÖZÜKMÜYOR AMA KREDİ KARTINDAN ÇEKMİŞ

Atrix i msn ye ekleyip durumu bildirin.
    Ekleyecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

quote:

Atrix i msn ye ekleyip durumu bildirin.
    Ekleyecektir...

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.