Şimdi Ara

iphone 2/3/4 Factory Unlock Listesi(ALLGSMUNLOCK) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.079
Cevap
5
Favori
85.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Imeinizi göndermenize gerek yok size ne yapmanız gerektiğini yazdım pmden keşke burayıda bu kadar kirletmeseydik =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Imeinizi göndermenize gerek yok size ne yapmanız gerektiğini yazdım pmden keşke burayıda bu kadar kirletmeseydik =)
    Arkadaşlar boyle bir site buldum

http://www.seslisohbetsarayi.com/haber-sarayi/teknoloji-dunyasi/bir-dakika-iphone-43gs3g-jailbreak-veya-kilidini.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: bulentje

Arkadaşlar herhangi birinizden olumlu bi sonuç çıkmadı mı hala?

henuz kımsede sonuc cıukmadı zaten sonuc alınmaya baslarsa bugunlerde herkes peş peşe sonuc aılcaktır dıye dusunuyorum saygıolar

benımkı acıldıu sukurler olsun darısı sızın basınıza arkadaslar meegi arkadasım cok cok tsk ederım

/>

Alıntıları Göster
    oldu ya sonunda oh be :D

kavuştum telefonumaa

meegi ve Jlozde çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ikinizede..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi max7 -- 26 Temmuz 2011; 23:36:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: max7

oldu ya sonunda oh be :D

kavuştum telefonumaa

meegi ve Jlozde çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ikinizede..

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar, acaba
    At&t US iPhone 4 de son durum nedir! suanda gevey ile kullanıyorum.
    Bu cihaz bu yöntemle simkilidi açılıyor mı ve yapan var mı ne kadar mal oldu...
    Ayrıca turkselde yapılıyor deniliyor istanbulda dogrumudur.
    Cevaplar için teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: webcin

Selam arkadaşlar, acaba
    At&t US iPhone 4 de son durum nedir! suanda gevey ile kullanıyorum.
    Bu cihaz bu yöntemle simkilidi açılıyor mı ve yapan var mı ne kadar mal oldu...
    Ayrıca turkselde yapılıyor deniliyor istanbulda dogrumudur.
    Cevaplar için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    at&t acılıyor mu actıran varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: omere

eger okursan. cogu arkadas calisiyor diyor. Ama su an baktim. kaldirmislar at&t secenegini iphone icin americanda. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: rayvaci

quote:

Orijinalden alıntı: omere

eger okursan. cogu arkadas calisiyor diyor. Ama su an baktim. kaldirmislar at&t secenegini iphone icin americanda. :(

Alıntıları Göster
    abd at&t
    amerikadan gelme telefonum varda açılırmı?
    at&t
    4.3.5
    05.16.02
  • At&t olsyinda 7 credit diyor fakat iphone icin ozel bir soz yok. Bilen varmi bu kadar ucuz olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

At&t olsyinda 7 credit diyor fakat iphone icin ozel bir soz yok. Bilen varmi bu kadar ucuz olabilir mi?
    biz forumun iplemedigi adamlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

biz forumun iplemedigi adamlarız

Alıntıları Göster
    arkadaşlar, şu operator dedector olayını hesabında parası olan bir arkadaş benim içib yapabilirse hemen ücretini banka hesabına havale yaparım.
    şimdi 3 kredi yüklemek için şu adamlarını keyfini beklemeyelim.

ikinci elde çok referansım var güven sorunu yaşamadan yapabilirsiniz.
    yardımcı olabilecek olursa çok makbule geçer.

• quote:

Orijinalden alıntı: -YağmurAdam-

At&t olsyinda 7 credit diyor fakat iphone icin ozel bir soz yok. Bilen varmi bu kadar ucuz olabilir mi?
    at&t daha önce 110 ve 120 krediye acıldı bir süreliğine ama listeden kaldırdılar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jlozde

Imeinizi göndermenize gerek yok size ne yapmanız gerektiğini yazdım pmden keşke burayıda bu kadar kirletmeseydik =)
    Merhaba,

2 gün önce, Fransa'dan hediye olarak bir iphone 4g geldi. Henüz itunes'a dahi bağlamadım versiyonunu, firmware ini etkilemiyeyim diye. Keza, sizlerden ricam yurtdışından gelen bir sıfır cihazın unlock ve jailbreak edilebilmesi ve rahatlıkla türkiye'de kullanılabilmesi için hangi yolları izlemem gerekiyor? Bana bu konuda, sırasıyla yapmam gereken ve ilgili linkleri ile birlikte sunarsanız size minnettar kalırım. Bu aşamalar eminim bir çok arkadaşa ilaç gibi gelecektir.

Iphone 4g;

Yeni cihazı aktive etmeden önce dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?
    Hangi sürümlü itunes ile, hangi ios yüklenmelidir?
    Hangi firmwareler de unlock ve jailbreak yapılabiliyor?
    Unlock ve jailbreak işlemleri için yüklenmesi gereken güvenilir program ve yazılımlar hangileri? Linkleri var mı?
    SHSH kaydı hangi aşamada, nasıl yapılabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: meegi

at&t daha önce 110 ve 120 krediye acıldı bir süreliğine ama listeden kaldırdılar...

Merhaba benim pasaporta kayitli 3gs telefonum var guncelleme yaptim ve sim karti takinca servis yok veya sebeke 1 gozukuyor bu sim kilitli mi demek sim kilitliyse bu allgsmunlock guvenilirmidir? Telefon ingiltere o2den kilitli siz belli bilgili birisiniz tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardm edcek yok mu :s telefonm 2.el ilk aldgmda cydia vardi shsh kaydi varmi bilmiyorm ve suanda cydia yok acikcasi iphonelarla ilgili bilgim yok yarfmnizi bekliyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: veyseltacit2

Yardm edcek yok mu :s telefonm 2.el ilk aldgmda cydia vardi shsh kaydi varmi bilmiyorm ve suanda cydia yok acikcasi iphonelarla ilgili bilgim yok yarfmnizi bekliyorm

sıteden bır cok kısı actırdı burda guncelleme sonucu kıtlı duruma gecdı tel buyuk ıhtımal teske yapmasaydın sormadan
  • Evet :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granie

Evet :D
    Merhaba,

2 gün önce, Fransa'dan hediye olarak bir iphone 4g geldi. Henüz itunes'a dahi bağlamadım versiyonunu, firmware ini etkilemiyeyim diye. Keza, sizlerden ricam yurtdışından gelen bir sıfır cihazın unlock ve jailbreak edilebilmesi ve rahatlıkla türkiye'de kullanılabilmesi için hangi yolları izlemem gerekiyor? Bana bu konuda, sırasıyla yapmam gereken ve ilgili linkleri ile birlikte sunarsanız size minnettar kalırım. Bu aşamalar eminim bir çok arkadaşa ilaç gibi gelecektir.

Iphone 4g;

Unlock ve jailbreak işlemleri için yüklenmesi gereken güvenilir program ve yazılımlar hangileri? Linkleri var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimpiro

Merhaba,

Iphone 4g;

Alıntıları Göster
    1 kredi 1dolarmı? ingiltere operator belirleme yapıcak varmı bana ücreti hemen havale edebilirim veya avea hattı varsa lira gönderebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

1 kredi 1dolarmı? ingiltere operator belirleme yapıcak varmı bana ücreti hemen havale edebilirim veya avea hattı varsa lira gönderebilirim

1 kredi 1 Euro oda yaklaşık 1 Kredi 1.43 Dolar yapar en temizi 1 Kredi = 2.55 TL (Anlık Kur İle )
  • At&t listede yok acaba bu olmaz demekmi.yada ilerde olabilirmi listeyi takip etmemiz kar edermi acaba???
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.