Şimdi Ara

iPhone 2.2.1 - APN kapatma--internet kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazda intenet bağlantısını kesmek isteyenler için bir çözüm,(2.2.1 versiyoda)

Ayarlar-->Genel-->Ağ-->Hücresel Veri Ağı-->APN internet yazıyor.internet'in ordan "t" harfini bile silseniz bağlantıyı kesmek için yeterli.Yeniden bağlanmak için 't' harfini eklemek yeterli olacaktır.

not:Başlık değiştirilmiştir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi advancedmobile -- 11 Şubat 2009; 18:23:27 >

• teşekkürler bilgilendirme için.
    bilmeyenlerin çok işine yarıycaktır
  • ben de tam tersi girmek istiyorum giremiyorum general-network'te nereye yaziyorum interneti (vpn not configured) ???
  • hücresel veri menüsünden yapılıyor ama bağlanmak için internet yazmak laızm yeniden.2.2.1 sürümde tabi.
  • 2.2.1 versiyon olmasına rağmen carrier update çıkmadı. Dolayısıyla hücresel veri ağı seçeneği bende bulunmuyor. Bu neden kaynaklanıyor olabilir?
  • Arkadaşlar, şu aletin durduk yerde kontörlerinizi yememesi, faturalarınızın kabarmaması için interneti kesmek yerine ayarlarınızı yapsanız?

Her yerde bu Edge'i kapatma olayını "çözüm" olarak gösterenlere çok şaşırıyorum.

Kendim iPhone 2G kullanıyorum, 2-3 arkadaşım 3G kullanıyor. Alette "Edge'in devamlı internete bağlanması" diye bir sorun yok ki? Yani durduk yerde internete bağlanmıyor ki alet? Bu sizin ayarlarınızla alakalı.

Örneğin mail ayarlarınızı kontrol edin, telefon kutudan çıktığında yanlış hatırlamıyorsam mail kontrol etme ayarları "15dk'da bir" olarak kayıtlı. Yani iPhone 15dk'da bir kendi kendine internete bağlanıp mail server'ını kontrol ediyor. Bunu kapattığınızda iPhone'unuz internete Edge ile durduk yerde bağlanmayı kesiyor. Buna benzer sanırım bir ayar daha var. Telefonunuzun ayarlar menüsünden bunu kurcalayıp bulabilirsiniz.

"Interneti kapatamıyorum, devamlı kontörlerim gidiyor, faturam kabarıyor" denmesine ve çözüm olarak da Edge'in kapatılmasını gördükçe cinlerim inanın tepeme çıkıyor.

Ne yani, telefonun her türlü güzelliği vs.'si var ama durduk yerde siz istemeden internete bağlanıyor öyle mi? Vay anasını

• merhaba

bende egde ayarlarını tam olarak kapatamıyorum sanırım benim versiyondan kaynaklanıyor.
    jailbreak yaparak 2.2 yi yüklemiştim ama kontör gitme problemini bende çözemedim.

2.2.1 direk yükleyebilir miyim(upgrade diyip) yoksa tekrar jailbreak yaparak mı kurmak gerekir yardımcı olursanız sevinirim.
    şimdiden teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafone hattı kullanıyorum, interneti kesmek icin "internet" yazısına harfte eklesem komple silsemde internet yazısını yinede baglanıyor, turkcell de yaptım baska bir telefonda t ekledim girmedi internete.... vodafonda nasıl engelleyecegiz baglanmasını ?
  • Cevap verebilecek yokmu arkadaslar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.