Şimdi Ara

iPhone 17 serisinde WiFi sorunu: Aralıklı kopmalar yaşanıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 17 serisinde WiFi sorunu: Aralıklı kopmalar yaşanıyor!
    Bazı iPhone 17 sahipleri, Wi-Fi bağlantılarının aralıklı olarak kesilmesi nedeniyle yardım istemek için Apple'ın destek forumlarına başvurdu. Sorun, serideki tüm modelleri (iPhone 17, iPhone 17 Pro, iPhone 17 Pro Max ve iPhone Air) etkiliyor gibi görünüyor.

Ayrıca Bkz.iPhone Air ve iPhone 17 Pro'da kamera sorunu: Apple harekete geçti

Etkilenen kullanıcılar, özellikle Wi-Fi bağlantısının kısa süreliğine kesildiğini, iPhone’larının kilidini açtıktan sonra internete bağlanabildiklerini söyledi. Ayrıca, Apple'ın CarPlay sistemi Wi-Fi bağlantısına dayandığından, bu sorun CarPlay bağlantısının kesilmesine de neden olabiliyor.

Birçok kullanıcı, sorunun eşleştirilmiş ve kilidi açılmış Apple Watch takarken meydana geldiğini söylüyor ancak bunun her zaman bir etken olup olmadığı belirsiz.

Apple genellikle bu tür sorunları bir yazılım güncellemesiyle çözüyor. iOS 26.0.1 yakında yayınlanacak ancak WiFi sorununun bu sürümle çözülüp çözülemeyeceği belirsiz.

Yeni iPhone 17 serisi, Wi-Fi 7, Bluetooth 6 ve Thread bağlantısı için Apple'ın ilk özel tasarımlı N1 çipiyle donatılıyor. Önceki iPhone modelleri, kablosuz ağ bağlantısı için Broadcom çipini kullanıyor.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2025/09/22/iphone-17-pro-air-wifi-cutting-out-issue/

• 😁😁😁

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu son 5 senedir kullandığım tüm iPhone’larda var. Modemden olduğunu düşünüyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

66 alırım

Gittim router satın aldım bi kaç farklı router denedim hepsinde yine koptu

14 Pro Max geçtim onda da aynı fark etmiyor yani ister yedekten yükle, ister sıfırdan kur telefonu bir şekilde kopuyor.

Bu sorunun nedeni tamamen apple modemi ile alakalı.
    Elimde Samsung cihazda var ne kopuyor, ne bir şey oluyor.
    Wifi bağlı laptop vs var asla kopmuyor
    11 serisinden beri yaşanan sorun çözülmeden geldik 17 serisine. Hala daha kopma sorunları yaşanıyor. Sık olan bir şey değil ama telefonu tamamen kapatıp, yeniden açmadan düzelmiyor da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilk.34 -- 23 Eylül 2025; 23:20:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 15 ısınma sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu haberler bilinçli her sene çıkıyor. Yok çizildi zart oldu zurt oldu. Şuan ekmeği var bu 17 serisinin 1 ay sonra ilgi azalır.

kabul ediyorum fakat telefon yd

• La sizin wifi modeminiz bozuktur, alayı bozuk, bir tek iPhone sağlam, en sağlam o.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.