< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İPhone 17 Air’in Fiyatı Sizce Ne Kadar Olur?
-
-
179.999 TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
tam ben son model telefon aldığımda kasayı tamamen değiştirmeleri.. 15 proyla 16 pro arasındaki farkı söyleyemezsin bile
_____________________________ -
Kendi soruma kendim cevap vereyim, sanırım 80 Bin küsür den satışa çıkar gibime geliyor…
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
Epıl'ın Allah belasını versin. şu kamera çıkıntısı olayını çıkardı başımıza bela etti. şimdi her telefonun kamera kısmı 2 kat kalin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hey gidi Nokia
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İKİ DEVLET BİR MİLLET, AZERBAYCAN - TÜRKİYE 🇹🇷 🇦🇿 -
onun belasını verdi zaten
Samsung şimdi sözde ince telefon çıkarmış. arkasında eşşek gibi kalın kamera
lan beyinsiz Samsung, telefonun zaten tek bi özelliği var o da ince olması. ne demeye 2 kat kalın kamera koyuyon.
o kamera çıktısını içine alacak bi kılıf takarsan telefonun kalınlığı 2 katına çıkıyo. eee o zaman neden alayım? pahalı bide.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >İncelemesini izledim S25 Edge modelinin ve de gidip Teknoloji mağazaların da bizzat inceledim, pek güven vermiyor ama bayağı ince telefon olmuş.
Kılıflı videolarını da buldum, kılıf da ince olursa çok kalınlaşmıyor, hatta neredeyse aynı.
Bu Apple tarafında da 17 Air cihazı İPhone 6 dan bile ince cihaz olacak diyorlar, boyutu da cabası.
Uygun gelirse 16e den yükseltmeyi düşünüyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eypıl tasarımına dikkat edilirse son derece yumuşak hatlara sahip zerafete önem veren bir tasarım anlayışına sahip. Ancak, bu tasarıma zıt bir haykırış niteliği taşıyarak tüm bu felsefi anlayışa meydan okuyan çıkıntılı kamera tasarıma yetmiyormuş gibi, bir de bu kameradaki tüm lenslerin öküz gözü büyüklüğünde olması apaaçık bir tezatlık meydana getirmekte.
Tüm bunlara rağmen satışlarda hissedilir bir düşüşün olmayışı, aslında eypıl, iğrenç tasarımlı bir telefon yapsa bile yine de insanların gece yarısı kuyruğa girip satın almak için yarışacaklardır.. Böyle çantada keklik müşterilere istediği tasarımı satarlar...Asıl yapılması gereken, bu tasarıma karşı çıkarak ürünü satın almamaktır...
Hep demişimdir. Eypıl sahib olmak bir ayrıcılık değildir. Çünkü bu markaya herkes ulaşabilir, satın alabilir. Herkesin sahip olamayacağı ürünlere sahip olmak bir ayrıcalıktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 18 Haziran 2025; 18:15:8 >_____________________________
-
siz yorumunuzda ince derken telefonun kamera kısmını görmezden gelerek söylüyorsunuz ki telefon firmalarının dayattığı genel anlayış da bu. ben ise telefonları kılıfsız kullanan biri olarak çıkıntı istemiyorum. çıkıntı olmasaydı, ince ve boyutuna kıyasla hafif olduğu için S25 Edge alırdım. piline iplemeden alırdım. ama bu haliyle benim için ince değil o telefon.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 18 Haziran 2025; 18:26:47 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah bir gün öyle modeller de gelir, herkesin istediği gibi kullanabileceği modeller çıkmasını ümit ediyorum.
80.000’e çıksın iki tane alacağım biraz daha ileriye gidiyorum kendimi sınırsız banlayacağım bir ileri daha gidiyorum nickimi söyleyeceğin bir nick ile değiştireceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
İnşallah bir gün öyle modeller de gelir
hocam siz böyle yazınca ben ütopik bi tasarımdan bahsediyorum gibi olmuş :) aslında yıllarca tüm telefonlar böyleydi. ne zaman Epıl kamera çıkıntısı denen şeyi çıkardı, Android tarafı hemen 10 kat abartarak dahil etti. neyse konuyu dağıtmayayım.
haa,bu kamera çıkıntısı zorunluluktan değil. üreticiler mutlaka çıkıntı olsun istiyolar. benim tablette dandik beş para etmez kamera var, ona bile eşşek gibi çıkıntı koymuşlar. böyle olunca müşteri bi halt zannediyo. lanet olsun böyle sisteme. düz olacak tablet şimdi çıkıntılı
Ince telefon sevdigimden almayi dusundugum model. Air modelinde daha iyi birsey bekliyordum. Bu yeni SE gibi olmus tek kamerayla. iPhone12Pro ile duzgun model beklerken yine hayalkirikligi. Samsungun Fold modellerinemi bakmali bilemiyorum. Apple iyice soguttu artik. Cikardigi cihazlar cezbetmiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
fold telefonlar inanılmaz cazibeli duruyor ve insanın alası geliyor. ama çok büyük bi problemleri var: oyun oynamayan birisi için o ekran ne amaca hitap edecek? bunun cevabı yok. Excel işi yapacak, ofis işi yapacak demeyin, kimsenin telefonda düzenli olarak ofis işi yapacağı yok. ara sıra gereken ofis işlerini zaten normal telefonumuzdan da yapıyoruz.
arkalarında eşşek gibi kamera çıkıntısı olmasaydı gene almayı düşünürdüm.
Apple'ın da katlanır telefon yapacağına dair söylentiler var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 19 Haziran 2025; 10:57:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tasarımına bi türlü ısınamadım 13 ten 16 pm geçtim s25u almaktan son anda vazgeçmiştim bu gidişle artık apple tarafından çıkıcam gibi 2025 yılında nfc ile ödeme yapamıyorum sonuçta bu cihazlar hayatımızı kolaylaştırmak için varlar. tahminim de 110-120 bandı olur gibi.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311 -
NFC ödeme sayesinde ben yıllardır kredi kartı taşımıyorum. sadece ehliyeti taşıyorum yanımda. telefon çalınsa zaten ekranı açmadan alışveriş yapılamıyor. ekranı açsa bile belli tutardan yüksek alışverişlerde kredi kartının şifresini istiyor. gayet güvenli ve güzel. fiziksel kredi kartı evde dolapta duruyo.
Ama apple hala aynı tas aynı hamam mantığında ilerliyor bide ekstra zam ne güzel dünya.
_____________________________ Haberleşme Forumu Kuralları:
https://forum.donanimhaber.com/yeni-haberlesme-forumu-kurallari--38099922
------------------------------------------------------------------------
Referans Paylaşım Konuları:
https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
Benzer içerikler
- aradığım numara neden çalmıyor
- mono ses açık mı olmalı
- apple lazer baskı sonradan yapılır mı
- iphone 2. whatsapp kurma
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone always on display açma
- iphone şebeke sorunu
- iphone 15 lansman rengi
- iphone 16 pro kaç watt destekliyor
- ios 26 dan 18 e düşürme
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı