Şimdi Ara

iPhone 16 Türkiye fiyatları belli oldu! İşte iPhone 16 Pro Max fiyat listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
5.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tane bana bir tane "vekilime". A canlarım benim. Lan bari taksti yaptırın şu alete lan elektronik, ev araba ihtiyaç lan yeter la yeter sömürmeyin bizi.

• Düz airpods 4 5700 3. Nesilden ucuz alınırmı yoksa diğer sitelere gelince fiyat düşermi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    Hayallik bir cihaz değil ki. Instagram WhatsApp oyun başka birşey yapıldığı yok ekstra diğer telefonlara nazaran. Güvenlik ise yemişim güvenliğini... Diğerlerinde de var güvenlik falan filan işte. Bu devirde telefon hayali kuran ya 5 yaşında çocuktur yada elektronik bağımlısı bir bireydir.

• Elma kullanıcısına yanıt
    alakası yok. 800 dolara 60hz telefon alan varsa dunyanin neresinde olursa olsun oturup dusunmeli

• Pro max için falan para verene çok bir şey demem yine de, düz olanına verenin aklına yanarım.

• FlyingUnderpants F kullanıcısına yanıt

Kardeşim android yazılım konusunda çöp şunu bi anlayın artık adam yazılımı için alıyor zaten iphoneu kaç sene önce çıkmış iPhone 12 bile yağ gibi akıyor iPhone 13 hala güncel cihaz diye alınıyor alınmak isteniyor kaç yıl boyunca android kullandım elime android telefon alınca kusasım geliyo. iPhone olmasa Samsung leğen kasa yapmaya devam edecekti belki a seriside alsan s seriside alsan aynı kasa rezillik Çin telefonlarını saymıyorum zaten zerre yazılım konusunda ileri gidemiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pro'yu bile 128'den başlatmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 9 Eylül 2024; 23:1:55 >
  • 65.000 tl ye hatta 63.000 e pura 70 ultra var. honor magic6 52.000 e var. isteyene sevmem ama Samsung s24 ultra var. hepsi de depolama Ram kamera vs herşeye 16 dandiğinden daha iyi ve yüksek donanım. Android aynı kalitede malzeme ve kat kat yüksek donanım ile daha uygun. şaşırmış bu Apple. hep öyleydi. şimdi bizim bir takım insanlar da alır. biliyorlar. alıyorlar. anlamıyorlar ve alıyorlar....

• lansker kullanıcısına yanıt

Heh alalım sonra 2.el de patlayalım.

kat kat nasıl daha iyi donanım varmış çöp tenekelerinde? apple yonga setleri kameraları her zaman açık ara bir numara yapay zeka ile iyice fark atacak. yazılımın donanımın en iyisi apple’da optimizasyonda rakipsiz içerik üreten buradan para kazanan yüksek profilli kullanıcılar daima iphone alır androidin salak saçma özelleştirmeleriyle vakit harcamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 9 Eylül 2024; 23:9:17 >
  • git başka yerde oyna. hatta uyku saatin geçmiş. git uyu. iphone 16 düz 16 puls serisini diyorum zaten. ayrıca max harici kamerası en iyi değiller. Max şuan Huawei ile aynı puanı alacaktır dxomark da. dxomark çok mu güvenilir evet. ama puanlama sistemi doğru mudur tartışılır. toplam değere bakarsak da karşısında Huawei var. bazı yönlerden Samsung var.

samsung 😂🤮

• Pura 70 pro örneği dışında (ki o android değil-temelde öyle dursa da) katılıyorum. Android telefonlar apple’ın yerini tutmuyor. Ancak İphone 16 mı? Yoksa Pura 70 pro mu?dersek tabii ki pura 70 pro kesinlikle. Karşılaştırma yanlış ikisi aynı seviyede bile değil telefonların. Düz 16 Premium segmenti, pura 70 pro ise ultra premium segmentidir. Atla eşek nasıl kıyas edilmezse o hesap…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt

16’nın çeyreği kadar gücündeki çöp işlemcisiylemi pura ultra premiummuş ahahaha ayrıca ambargolu cihazları telefondan dahi saymadığım için huawei aklıma gelmedi. bir gün ambargosu kalkarsa o zaman değerlendiririz. benim android tarafında kamerasına itibar ettiğim tek üretici google pixel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 9 Eylül 2024; 23:20:18 >
  • Şöyle düşün işlemcisi tabii ki berbat durumda, Amerika sağolsun, ama gerçekleri de görmezden gelmeyelim huawei iyi bir marka olmasa neden ambargo uygulandı? Korkuyorlar anlamıyor musun Apple, Samsung ve niceleri o firmadan korkuyor çünkü potansiyeli çok yüksek. Ben 14 pro max kullanıyorum ancak illa ki apple demiyorum tabii ki Apple oldukça başarılı firma ancak rakibinin başarılarını görmezden gelmeyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 9 Eylül 2024; 23:22:35 >
  • 13 prodan 16 ya geçilir mi ?

• payne41 P kullanıcısına yanıt
    Evet net geçilir. 14 pro olsaydı önermezdim. Ancak sizinkinin muadili 16 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBK3334 VAUVJ -- 9 Eylül 2024; 23:28:44 >
  • 120 hz ekrana alıştıktan sonra 60 hz ekran alınmaz bence 16 pro alınır

• MBK3334 VAUVJ M kullanıcısına yanıt
    bunu ben de biliyorum. ama fiyat bazlı bakınca daha iyi özellikte bunlar var dedim sadece. Samsung ööööğğğ yapn arkadaşa da ben ilk ve son defa Samsung s22 ultra serisi aldım. dönemine göre ööööğğğdü. Samsung bazı şeyler için 4 5 yıl geriden geliyor. Android tarafında benim gözümde Huawei gibisi yok. şuan tam olarak Android dibine kadar kullanamıyor. işletim sistemi olarak da en son Android 12 yi kullanıyor. pura 70 dahil. Android ne seviyede özellik olarak tam bilmiyorum.

Huawei kısmında size katıldığımı yazdım zaten de, potansiyeli yüksek bir marka ambargo yememiş olsa şu an farklı şeyleri konuşuyor olurduk.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.