Şimdi Ara

iPhone 15 Sızıntılar ve Gelmesi beklenilen özellikler [Ana Konu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla her sene ekstrem değişiklik bekleniyor 11 den beri pro modeller aynı 3 kameralı sadece kamera büyüyor. 15 te 4 lü kameraya geçilir mi beklenmeli mi sizce ? Şuan x var 5 sene önce aldım. 11 pro gibi modeli alıp aynı o modelin 3-4 sene eskimemesi güzel bence, şimdi 14 olsam 15 te değişir mi dizaynı ya da arka kameraları bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    PS4KardeşlikReferansları:DA Or.(Dante-rdmcnrmk),Drive Cl.(barbar52-cakal41234),Sha.Of.Mor.(Mustafa-gringo01),Witcher3(BoSS_228-Symphatic),Bloodborne(kırkdokuzelli-erengiray1),Unc.Col.(schumacher__-Polwenan),AC Syn.([TAB]ip-Lithium),FİFA(-Mudvayne-_Astronmony),R6(cihan_50-berkay326),GTA(khedira_34-metalgearx24)
    AC Unity(GodLeSs CapTive-pabl0esc0bar),İnf.SS(arkham92-kivancsenvardar-sstropic),TLOU(deadangel1344),Order1886(sonufuk-goxel1989),BatmanAK(Arnold Schwarzenegger-ekene),UntilDawn(Stickand-weros),NFS([TAB]ip-quikbuster),SW(die.Rache-mk5361),BOPS3(merenk-buraoca2),Roc.Lea.(cihan_50),DS3(delioglan77-*Lazrail*),R&C(redow-zepharoth)
  • Mark Guarman’ın söylediğine göre; seneye 15 Pro Max yerine 15 Ultra adında bir cihaz tanıtılacakmış. Type C giriş çıkışına sahip olacakmış. Fiyat konusu belirsiz …

Ya Pro ve Pro Max devam eder yani Pro serisi bunlara ek olarak bir de Ultra serisi çıkar.

Ya da Pro serisinin adı Ultra ve Ultra Max olur.

Son watch ultra hamlesinden sonra iPhone Pro Max’in bile üzerinde örneğin m2 işlemcili, kamera özellikleri aynasızlara çok yakın, 6.9-7 inç boyutunda Ultra isimli bir cihaz çıkarırsa şaşırmam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Düz 15 serisinde ise 120 hz'i standart yapabilirler. Yapmazlarsa ayıp artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

| Mac Mini | Ipad 1 64 GB | Ipad 2 16 GB | Ipad Mini 1 16 GB | Ipad Mini 2 16 GB | Ipad Air 2 16 GB | Ipad Pro 2020 11&amp;#8221; 128 GB | Iphone Xs Max 64 GB Gold | Iphone 5S 16 GB | Iphone 5C 16 GB | Iphone 5 16 GB | Iphone 4S 8 GB | Iphone 4 8 GB | Iphone 3GS 16 GB | Iphone3G 8GB | Iphone 2G 8GB | Apple Watch Series 4 44mm | Apple AirPods S1 | Apple AirPods Pro | Apple TV 4 | XGimi H3 |

• Backspace7 kullanıcısına yanıt

Bazı Android telefonlar da cam kullanıyor ama renkleri o kadar güzel kullanıyor ki her rengi uygulayabiliyorlar yüzeye. Apple'ın da bu konuda kendini geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Deep Purple diye bir renk yapıp siyah mı gri mi ne olduğu belli olmayan (mor hariç her renk var) bir renktense gerçekten renginin hakkını veren telefonlar yapması gerekiyor.

Bu arada hızlı şarj konusunda 15'lerde bir devrim bekliyorum.

Maalesef yine düz modellerin 60 hz olacağı söyleniyor …

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.