Bildirim
iPhone 7 Plus prototipi elimizde: Tasarım incelemesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Bi de vergilerle bu telefonu 4000 tl'ye satacaklar.
Valla artık ülkede araba parasına telefon satılıyor millet o operatörlerin kucağına atılıyor kazikla.Yine rekor kırar ülkemizde göreceksiniz.Turkcell yine bunu 6000'e gömecektir.İnsan murat parasına telefon mu alayım diyecek?Gerekirse bu telefon için evini,barkini bile satani gormessem ben.
Nedir bu telefon sevdası ya?Sanki gidip j1 kullananı mi dislayacaklar bu milletten?Elbise değiştirir gibi telefon değiştiren ülke olduğumuz için bu telefon inanılmaz satar.Ayrica bankalari göreceksiniz çok yakında iPhone kredisi altında faizle milleti kaziklayacaklar.
Yazık alıp ailenize borç kastirmayin ya.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Audi383848 -- 18 Ağustos 2016; 23:27:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Donanım haber farkı
Erken inceleme için teşekkürler. Umarım yorumlar iphone-android savaşına dönmez. İşletim sistemi ve arayüz kime nasıl rahat geliyorsa herkes istediği telefonu kullansın. Karışmayın birbirinize artık.
-
Aynı ekran kasa oranı rezilliği devam ediyor. Plus için 2017 yi beklemeye devam.
-
Bu tasarımı beğenmeyenleri anlamıyorum Yıldız Tilbe gibi telefon neyini beğenmiyorsunuz?
-
Geçmişte de fotoğrafları, çizimleri vs sızardı fakat bu sefer haber sitelerine kadar geldiğine göre alenen dağıtılmış gözüküyor
Zira 'iPhone 7 Plus' anahtar kelimeleriyle Youtube'da arattığımızda onlarca farklı kanalda videoları çıkıyor.
Yalnızca tasarım için telefon alanlar, gidin iPhone 6 alın. Aynı halt.
Edit: Protatip değilmiş, aliexpresste satılan maketlerden biriymiş. Aşağıda link paylaşmışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesaverde -- 18 Ağustos 2016; 23:59:11 > -
sondaki şarkıyı beğenmedim olmamış ön ön ön inceleme için teşekkürler
-
Şu çöpe android kursan dünya çapında 1 milyon satmaz. Note7'ye bak buna bak, Apple beleş paraya iyi alıştı daya İOS'u ver 3000-4000tl'ye. Tüketici bunlara okkalı bir tokat atmalı artık.
DH farkı, çekimler efsane, gelişiyoruz efenim
-
Video inceleme kısmında otopark.com un desteği mi var? Sanki çekim teknikleri onların ki gibi geldi bana. Erdi abi yine süpersin.
Bu video sadece tasarım için mi çekilmiş? Prtototip cihazlar çalışmıyor mu acaba?
-
Biri su degisim fotosunu koysun
-
6s mi 6s+ mı olduğunu boyutundan anlayabilirsiniz erdi bey bunun için telefona 100 metreden bakıp çift kamerası varmış demekki bu 7+ demeye gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 18 Ağustos 2016; 23:39:42 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: szr1907
Video inceleme kısmında otopark.com un desteği mi var? Sanki çekim teknikleri onların ki gibi geldi bana. Erdi abi yine süpersin.
Merhaba,
Yorum için teşekkürler.
Bu video hiç bir destek olmadan, hem cihaz temini hem de çekim Donanım Haber'in kendi kaynaklarıyla hazırlanmıştır.
Oto-Park'daki değerli arkadaşlar elimizde Ferrari var, gelin sizin de kurcalayın derlerse işte o zaman destek vermiş olurlar
Teşekkürler._____________________________ Erdi Özüağ
-
erdi bey sizin yaptığınız düpe düz forumdaki insanları kandırmak başlıkta prototif olarak belirtmişsiniz ancak elinizdeki maket iphone 7 vede bu çin sitelerinde satılıyor...
almak isteyenler için aliexpress linkini de ekliyorum :)
IPHONE 7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kod adı çökertme -- 18 Ağustos 2016; 23:42:09 >_____________________________
[link=http://forum.donanimhaber.com/m_64884755/mpage_1/f_/key_//tm.htm -
Çıkan telefon bu olmazsa eğer kim trollediyse fena trolledi
-
Bu tasarım ile yakışmamış,çok fazla sırıtıyor o anten çizgileri ve kamera çıkıntısı. Umarım böyle çıkmaz fake dir diye ihtimal vermek istiyorum, zira hoş değil bu tasarım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: caneycaney
6s mi 6s+ mı olduğunu boyutundan anlayabilirsiniz erdi bey
Merhaba,
Aydınlatıcı bilgi için teşekkürler
Dikkat edersen kullanım esnasında, yani kulaktayken diyorum. Sadece üst bölümünden anlamak mümkün değile getiriyorum.
İyi geceler dilerim._____________________________ Erdi Özüağ
-
Erdi bey sadece helal olsun diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSsErDoDo -- 18 Ağustos 2016; 23:41:45 >
|
Şu çöpe android kursan dünya çapında 1 milyon satmaz. Note7'ye bak buna bak, Apple beleş paraya iyi alıştı daya İOS'u ver 3000-4000tl'ye. Tüketici bunlara okkalı bir tokat atmalı artık.
|
|
Prototip cihaz çalışır, içinde donanım olur. Bu bildiğin maket.
Ekran kasa oranına da bir şey denilmemiş. Sony, HTC olsa Mesut Çevik'le giydirirsiniz firmalara. Apple olunca bir şey yok. |
|
Ben bir şey anlamadım bu işten. Telefon prototip diyorsunuz ama videoda Erdi Bey kulağına götürmüş konuşuyormuş gibi yapıyor. Instagram'da "kamerasini denerken" diye resim atıyor. Yani eldeki cihazın çalışır bir cihaz olduğuna dair %100 algı yaratılıyor Sonra da Mesut Bey çıkıp diyor ki; "Bu sadece kasa prototipi, çalışır bir cihaz değil."
Dalga mı geçiyorsunuz adam mı seçiyorsunuz? |
|
"dünya basını prototip diyor, o yüzden biz de prototip dedik" diye bir açıklama olamaz Mesut başkan...
bu şey sadece dummy'dir, makettir. büyük zorluklarla elde ettiğiniz şeyi biz size 20 dolara alır gönderirdik, bu kadar efor sarf etmenize gerek yoktu. zaten bu maketler her iphone'un çıkışı öncesi kılıf üreten bütün imalatçıların elinde de olan maketlerdir. kasanın prototipi demişsiniz; sorun şu ki siz kasanın prototipi diye duyuru yapmadınız, telefonun prototipi diye duyuru yaptınız ve beklenti yarattınız. "erdi iphone 7'nin kamerasını deniyor" vs. şakalar yaparak gereksiz bir heyecan dalgası yarattınız. yanlış anlamayın, sorun böyle bir içerik üretmenizde değil... elbette pek çok insan bu kadar popüler bir telefonun tasarımını da merak ediyor. bu olaydaki sorun video öncesinde bunu tanıtma ve videoyu sunma şeklinizde... bakın insanlar hoşlanmadı işte, ötesi var mı? yapmayın böyle şeyler... en iyisi siz misiniz tartışılır ama bu işi türkiye'de en ciddi ve profesyonelce siz yapıyorsunuz. bu sebeple ben video önceki ve video içerisindeki sunum şeklini DH'ye pek yakıştıramadım. İyi çalışmalar, selamlar. |
|
Muhtemelen Türkiye de bir kılıf fabrikasına gelen prototip. Aslında prototipler çalışması lazım ama niye hiç açmadınız telefonu o saçma olmuş. He çalışmıyosa bile oyuncak telefonla konuşuyomuş gibi yapmakta daha komik :)
|
|
Apple prototiplerinin resmi üreticisimi varmış? Kimmiş? Yapmayın saf yerine koymayın insanları, başlık"iphone 7 prototipi elimizde" donanımhaber ana sayfasına girdiğinizde erdi beyin kameraya doğru tuttuğu ve eşşek kadar puntolarla bu yazı çıkıyor karşınızda, ve siz diyosunuzki cihaz çalışmıyor içi boş. Bu sahte bir haberdir ve tekzip yayınlamanız gerekir. Bir haber sitesinden biz aslında bunu demek istedik diyerek haberin başlığı başka içeriği başka şekilde yayım yapamazsınız.
|
Benzer içerikler
- sfs ne demek
- fotoğraftan kişi bulma ücretsiz
- whatsapp sohbet aktarma
- instagram engelleyenleri görme
- whatsapp biyografi sözleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler