< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İphone 15'mi, İphone 16e'mi? (16e aldım) (3. sayfa)

-
-
gsmarena'dan bir yorum
:
"Apple burada mısın? 499$'a Pixel 9a...
Apple dinliyor musun? 499...
Amiral gemisi gibi aynı işlemci. Daha büyük pil. Harika ekran. Aynı yazılım, amiral gemisi 9 pro xl gibi yapay zeka oyunları. 120hz yenileme hızına sahip oled ekran. Harika kamera kurulumu. Tıpkı geçen yılki gibi 499 8a. Apple burada mısın? Fanboys burada mısın? 16e? Bütçe dostu cihazlar böyle olmalı. Apple?"
-
14 pro al. en azından 120 hz . gözün kanamasın.
-
-
s25 alınırdı o paraya. tekrar düşünün bence.
15 kullanıyorum.
-
Kusura bakmayın ama 16e kadar saçma bir telefon yok. Onun yerine 15 ve hatta 14pro daha iyidir. 2025 yılında o kadar para verip çentikli telefon alınmaz. İnsanlar nasıl tercih ediyor anlamıyorum.
Yok daha fazla güncelleme alırmış. İphone11 halen güncelleme alıyor yahu. Sen zaten 2 seneye değiştireceksin telefonu, 16e ile tek kamera ile 5 sene geçer mi?
-
2025'te o kadar para verip yapay zeka desteklemeyen, güncellemelerle sadece sürüm numarası değişecek olan telefonlar da alınmaz kaldı ki donanım olarak baya güçlü bir cihaz. Kamera performansı da gayet başarılı. 16e alana alacak olana hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler, bundan sonra daha Android'e dönmem artık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkçası iPhone 16e'de 120 hz olsaydı dünyanın yarısı o telefonu almıştı.
Çünkü bataryası en pahalı iPhone 16 Pro ile aynı seviyede.
iPhone 16 ise bataryası düşük olan ve 60 hz olan bi telefon.
Onun tek artısı kamerası daha iyi olması.
Ancak kamerası en iyi değil.
En iyi için iPhone 16 Pro'ya gitmek gerek.
Bu sebeple ya Apple'ın güncel olan en ucuz telefonunu ya da güncel olan en pahalı telefonunu almak daha iyi olacak.
-
15 hiç alınmaz çünkü İşletim sistemi konusunda güncel bir cihaz değil. Apple gitti iki nesil öncesinin A16 çipini koydu ve geçen seneki ios lansmanıyla fişini çekti. Bu saatten sonra anca güncelleme olsun diye yeni sürüm alır 15 serisi. (15Pro hariç)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
İşlemci olarak 16e daha iyi evet A18 işlemci var, 15'de A16 işlemci var. Fakat diğer yandan 16e'de dinamik ada yok, tek kameralı. Ben olsam biraz daha ekler 16 alırdım. Hepsiburada'da falan bazen indirime giriyor.
Yani telefon alip kilifi neden sipariş geçmedin.? Bi görseydik cihazi:)
Cihazı aldığım zaman, fotoğraf atacağım konuya
Mız mızlık? Derken hocam
Lafin gelişi hocam.
16 neden tercih etmediğiniz sorabilir miyim acaba? Unuttum önceden sorucaktım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myigity -- 8 Nisan 2025; 1:24:36 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amerika malı ürün alınmaz adamlar ortadoguyu kan gölüne çevirdi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X