Herkese iyi forumlar yakın zamanda ırakta bulunacağım . 14 pro ve 14 pro max arasında kaldım , kullanan abilerim ve kardeşlerim sormam gereken soru var madde madde cevaplarsanız çok mutlu olurum ? 1) 14 pro'nun pil sorunu varmış şarjı hızlı gidiyomuş ve gözümden düşte daha çok pro max'e yakınım . 2) Pil yüzdesinin düşmesine sebep olmayacak bir adaptör almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz . 3) Konularda gördüm telefonu %20'nin altında olmayacak şekilde şarja koyup 80 üstünde çıkarmamızı öneriyorlar ne diyosunuz ? |
iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max: Kullanıcı Yorumları ve Karşılaştırması
iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max, Apple'ın en yeni amiral gemisi akıllı telefonlarıdır. Bu cihazların her ikisi de güçlü performans, etkileyici kameralar ve uzun pil ömrü sunar.
iPhone 14 Pro Max Kullanıcı Yorumları
iPhone 14 Pro Max, daha büyük ekranı ve daha uzun pil ömrüyle övgüler alıyor. Kullanıcılar, cihazın geniş ekranının film izlemek ve oyun oynamak için harika olduğunu belirtiyor. Ayrıca, tek bir şarjla tüm gün dayanabilen pil ömründen de memnunlar.
iPhone 14 Pro Yorumları
iPhone 14 Pro, daha küçük boyutlu ve daha uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Kullanıcılar, cihazın kompakt boyutunu ve tek elle kullanım kolaylığını beğeniyor. Ayrıca, iPhone 14 Pro'nun performansının etkileyici olduğunu ve çoğu görevi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebildiğini bildiriyorlar.
iPhone 14 Pro mu Pro Max mi: Yorumlar
iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max arasındaki seçim, kişisel tercihlere bağlıdır. Daha büyük bir ekran ve daha uzun pil ömrü istiyorsanız, iPhone 14 Pro Max doğru seçim olacaktır. Daha küçük bir boyut ve daha uygun bir fiyat tercih ediyorsanız, iPhone 14 Pro'yu düşünebilirsiniz.
Sonuç
iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max, Apple'ın en iyi akıllı telefonları arasındadır. Her iki cihaz da mükemmel performans, harika kameralar ve uzun pil ömrü sunar. Seçiminiz, kişisel tercihlerinize, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olacaktır.