Şimdi Ara

İphone 14 pro ve 14 pro max kullananlar bakabilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar yakın zamanda ırakta bulunacağım . 14 pro ve 14 pro max arasında kaldım , kullanan abilerim ve kardeşlerim sormam gereken soru var madde madde cevaplarsanız çok mutlu olurum ?

1) 14 pro'nun pil sorunu varmış şarjı hızlı gidiyomuş ve gözümden düşte daha çok pro max'e yakınım .

2) Pil yüzdesinin düşmesine sebep olmayacak bir adaptör almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz .

3) Konularda gördüm telefonu %20'nin altında olmayacak şekilde şarja koyup 80 üstünde çıkarmamızı öneriyorlar ne diyosunuz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max: Kullanıcı Yorumları ve Karşılaştırması

iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max, Apple'ın en yeni amiral gemisi akıllı telefonlarıdır. Bu cihazların her ikisi de güçlü performans, etkileyici kameralar ve uzun pil ömrü sunar.

iPhone 14 Pro Max Kullanıcı Yorumları

iPhone 14 Pro Max, daha büyük ekranı ve daha uzun pil ömrüyle övgüler alıyor. Kullanıcılar, cihazın geniş ekranının film izlemek ve oyun oynamak için harika olduğunu belirtiyor. Ayrıca, tek bir şarjla tüm gün dayanabilen pil ömründen de memnunlar.

iPhone 14 Pro Yorumları

iPhone 14 Pro, daha küçük boyutlu ve daha uygun fiyatı ile dikkat çekiyor. Kullanıcılar, cihazın kompakt boyutunu ve tek elle kullanım kolaylığını beğeniyor. Ayrıca, iPhone 14 Pro'nun performansının etkileyici olduğunu ve çoğu görevi sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebildiğini bildiriyorlar.

iPhone 14 Pro mu Pro Max mi: Yorumlar

iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max arasındaki seçim, kişisel tercihlere bağlıdır. Daha büyük bir ekran ve daha uzun pil ömrü istiyorsanız, iPhone 14 Pro Max doğru seçim olacaktır. Daha küçük bir boyut ve daha uygun bir fiyat tercih ediyorsanız, iPhone 14 Pro'yu düşünebilirsiniz.

Sonuç

iPhone 14 Pro ve 14 Pro Max, Apple'ın en iyi akıllı telefonları arasındadır. Her iki cihaz da mükemmel performans, harika kameralar ve uzun pil ömrü sunar. Seçiminiz, kişisel tercihlerinize, ihtiyaçlarınıza ve bütçenize bağlı olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up

• 1) Pro Max kullanıyorum. Şarj konusunda çok memnunum. Pro'yu bilmiyorum ama

2) Ben Apple'ın 20 Watt'lık şarj adaptörünü kullanıyorum. Gayet güzel.

3) Telefonu gayette 100 yapıp kapanana kadar kullanıyorum. Öyle aradaki %60 kadarını mı kullanıcam sadece. Saçmalık öyle bişey yapmam hiç. Yapıştır geç.

• iphone 14 pro kullanıyorum,

pili yaklaşık 1,5 ila 2 gün arasında gidiyor bana.

orjinal 20w adaptör almanı tavsiye ederim, piyasada 30w ve 35w adaptör testleri youtube'da var. en mantıklısı orjinal 20w bence.

• Kesinlikle pro max al. Pro pil konusunda sizi üzebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattushil H kullanıcısına yanıt
    Pil sürelerinizin ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Son 10 günlük verileri.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 14PM 256GB Deep Purple

İphone 14 pro ve 14 pro max kullananlar bakabilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • EzoBride kullanıcısına yanıt

Öncellikle çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için teşekkür ederim pro almayı düşünüyorum sonuçta öğrenciyim ve ne kadar kalırsa kardır ama o kadar parayı verip bataryada sıkıntı çekmek istemiyorum pro max alacağım inşallah

• Hattushil H kullanıcısına yanıt

Sizin gibi çok nadir var %80 şikayetçi pilden dolayı

• mas1an_ M kullanıcısına yanıt
    Kullanıma göre değişir ancak dediği süreler doğru.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ProMax kullanıyorum işim dolayısıyla fazla bakıyorum belki de o yüzdendir şarjdan memnun değilim. Adaptörüm 20w yeterli lakin senin dediğin pil yüzdesinin düşmemesiyle bunun ilgisi yok pil sağlığı iyi olsun yeter. O denilen tam bitmeden tak, tam dolmadan çıkar muhabbeti doğru pili tam bitirmemek ve tam doldurmamak bataryayı daha uzun süreler götürür hatta elektrikli araba kullanma talimatlarında da yazar lakin telefonu aldıktan belli bir müddet sonra umursamayacaksın

• Kendimde pro eşimde pro max var; genelde 20-80 arası şarjlarda kullanıyoruz. Sabah 7 de 1 saat şarja takıp akşam 9 civarında proda 20 pro max de 50 civarı kalıyor. Aşırı kullnmıyorsan oyun vs yoksa pro 1 gün yetiyor. Apple 20 ve 15 w ile spigen 27w var ideali 20w olan. Çok hızlı şarj oluyor

• n0y4n N kullanıcısına yanıt

Ele uygunluk açısından pro çok almak isterdim ama şarjı yüzünden max alacağım gibi

• pro 1 günü rahat çıkarıyor pm 1.5 saat kullanımda fazla gidiyor, ikiside var, ikiside sabah çıkıp akşam eve gelene kadar üzmüyor, bu bataryadan ne bekliyorlar acaba beklenti neyki kötü diyorlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.