Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
40.538
Cevap
679
Favori
2.195.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    13 pm kullaniyorum. Yillardan beri plus modellerin filan kullandim artik ellerim evrim gecirdi :) surekli fotodaki gibi duruyor :)

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elvinjohnson -- 15 Eylül 2022; 0:1:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Ağrıtıyor diyen var. Apple köşeli tasarıma 12 Pro Max ile geçti yani 2 senedir aynı kasa bu 3. sene olacak. Ben bir ağrı hissetmedim bu 2 senede. Ama geçen sene bunla ilgili çok tartışmalar oldu ağrı oluyor ve olmuyor diyen insanlar arasında

• scanh kullanıcısına yanıt
    Telefonlar bence ciddi anlamda ağır, zamanla ve yoğun kullanımda ne yazık ki parmaklarda ve bilekte ağrılar oluşuyor, keşke titanyum kasa kullanımı ile hafifletseler

• Vendetta29 kullanıcısına yanıt
    Geçen sene de aynen bu söylemler oldu hocam. Siz ağrılar oluşuyor dediniz ya, yoo bende oluşmuyor diyen de oldu sonrası zaten klasik forum kavgası 😄

• Pro max ağır da pro hafif mi ?

Pro 204gr pro max 240gr. Aradaki 0.036 gr ağırlık mı ağrıtacak yada ağrıtmayacak bileğinizi ?

Günde cihazımla 10 saat geçiriyorum(ekran sürem) ve ağrı rahatsızlık hiç hissetmedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Mor benim en sevdiğim renklerden biridir aslında yeni telefonlar internette paylaşıldığı gibi lila tarzı canlı bir mor değil değişik bir renk olmuş ama yine de çok sevdim. Sırf bu renk için bile sahip olmak isterdim ama kimisi de sierra blue dan sonra sönük bulmuş. Tamamen zevk meselesi Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

Bu arada kamera sensörlerinin bulunduğu kare alanı biraz itici buldum. Keşke arka kısım ile sırıtmayan aynı renk ve tonda olsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 15 Eylül 2022; 0:16:12 >
  • Apple sitesi harici hala aksiyon alan bir site yok yarını bekliyorum ama mediamarkttan sipariş geçeceğim hadi hayırlısı .

• Durotan35 kullanıcısına yanıt

Amazon.com.tr ye 14 serisi eklenmiş. Büyük ihtimal gece 12 de onlar da acar.

• Merhabalar bir şeyi danışmak istiyorum bir yakınım Almanya’ya gidecek ona oradan 14 aldırmak istiyorum ama şöyle bir sıkıntı var onun pasaport hakkı dolduğu için açtıramaz bense Nisan ayında yurt dışına çıkmıştım o valize atıp gelse sonra ben o çıkışla açtırabilir miyim

Doğru 😂😅

• tidus kullanıcısına yanıt
    Biraz koyu olmuş değil mi hocam kamera modülünün alanı?

• Apple Online mağazada kaçta açılacak bilen var mı?

• ben de 14 pm'de karar kıldım ama 14 pro'yu seçersem 256 gb alabilirim. 14 pm alırsam 128 olacak fiyattan dolayı. gerçekten zor karar.

• Perşembe’yi Cuma’ya bağlayan gece 00:00

• bob_marley_232 kullanıcısına yanıt
    Sadece batarya yüzünden PM kullanıyorum. Bir haftalığına Pro kullanma şansım da oldu. O 36 gram öyle bir fark ettiriyor ki gece ile gündüz kadar fark oluyor. Öyle kağıtta durduğu gibi durmuyor😀 Bu arada benim kullanımlarım kılıf ile birlikte oldu. Unutmamak lazım ki kılıflar da aradaki farkı arttırıyor. Kılıfla o fark 40’a rahat çıkar. Ama değiştirirsem yine PM alacağım. Batarya süresi ergonomiden daha önemli benim için.

• Herkese merhaba 2 yıldır iphone11 128 gb kullanmaktayım etrafımdan birisi 650 euroya telefonumu satın almak istiyo alıcısı hazır,ocak ayında almanyaya seyahatim olcak oraya gitmişken kendime iphone14 pro alıyım diyorum fiyat olarak ciddi fark ediyo türkiyeye göre tabi 2023 de pasaport kayıt ücreti ne kadar olcak kestiremiyorum sizce yinede mantıklı olur mu?

• theStrangeR1 T kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/yurtdisi-iphone-satin-alma--153858653

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt
    Bende avuç içinde (baş parmağa yakın kısım) ve parmak eklemlerinde (özellikleri orta parmak) ağrı yapıyor.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

Apple bazen özellikleri illaki "Apple Way" yapacağız diye saçmalıyor. AOD isteyenlerin arasında anket yapılsa %99 saat ve bildirim var mı diye görünmesini ister kimsenin şu arkaplanım keşke gün boyu gözüksede bataryamı öldürse diyeceğini sanmıyorum. 2 seçenek sunup sadece saat ve bildirim gösteren klasik AOD seçeneği de sunmaları lazımdı.

• akmac A kullanıcısına yanıt

Ayni tartismalar Sampanya sarisi iPhone ciktigindada olmustu. Eflatun renkli icin feminen diyemeyiz, ben bir erkek olarak bu rengi tercih etmem ama tercih eden cok olacaktir.

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.