Şimdi Ara

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] (1519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40.525
Cevap
680
Favori
2.194.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15171518151915201521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 14 pro max sahibiyim kasımda aldım cihazı pil sağlığım %93 e düştü oyunda oynamıyorum 10 yıldır bir sürü iphone, apple cihaz kullandım ancak bunun kadar hızlı pil sağlığının azaldığı başka cihaz görmedim ilginç gerçekten. Parasını veririr pili değiştiririm ancak bu kadar hızlı yıpranması şaşırttı beni, sizde durumlar nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 13 Ağustos 2023; 13:42:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • feylezof77 F kullanıcısına yanıt
    Çok şikayet var bu konuda hocam. Özellikle twitterda yabancı teknoloji editörleri de paylaşım yapıyor bununla ilgili. Hepsi aynı durumdan muzdarip. 14 pro serisi maalesef sorunlu bir seri oldu birçok konuda. Yıllar sonra benim gibi ilk defa iphone alanlar için de birazcık talihsizlik oldu :)

• pasifik. kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam deneyeceğim.

Bile bile yapıldığını düşünüyorum. 20w ile şarja takıyorum genelde geceden sabaha genelde Ocak da aldım 94 e düşmüş şaka gib

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam peki birde şöyle bir sorum olacak yardımcı olursanız çok sevinirim ben ios 17 public beta 3 kullanıyorum ve bu sürümdeyken yedek aldım ben telefonu sıfırladığımda ios 16.6 mı yükleyecek yoksa tekrar ios 17 pb 3 mü yükleyecek durum böyle olacak ise sıfırlamayayım

Ben aralıkta 14 pro aldım. Daha bu ay başına kadar %100'dü, 2 haftada hızlı bir şekilde %96'ya kadar indi. 240 küsur döngü oldu gerçi, normal sayılabilir.

• Bugün bankadan hesap açtırdım telefon bir türlü netleyemedi karta kamerayı sinir etti beni. Ön kamera ile netleyebildi ancak. Böyle saçma bug mu olur? Çoluk çocuğu yazılımcı yapıyorlar sonra böyle buglarla cebelleşiyoruz.

aralıkta aldım 14 PM, şimdilik hala %100 de..ama eli kulağındadır benimkinin de...Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU] 

• Norge23 N kullanıcısına yanıt
    Ayarlardan sıfırlarsan 17 yüklenecek,ios16.6 inidir pc ye itunesten yazılmı güncellemeye şift basarak tıkla yazılımı seç yükle,ama 17 ile aldığın yedeklemeyi 16 ya yükleyemezssin haberin olsun.

• 14 pro max temiz sıfır kurulum,dün bu saatte prizden çıkarmıştım durum bu hala %71 pili kokluyor resmen.😂
    İos16.6

Apple iPhone 14 Pro / iPhone 14 Pro Max [ANA KONU]

• Not Today! kullanıcısına yanıt

ios 17 beta hatası bu bende de oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yok hocam ben o zaman şimdilik betada kalayım çünkü eski sürüm yedeğim hiç yok bütün her şeyim gider. Teşekkür ederim yine de

• Pil sağlığı konusu bence de bilinçli. Artık cihazları en fazla 1.5 yıl kullanmamızı istiyorlar sanırım. Avrupa birliği bunların kulağını çekmesi lazım. Bu nedir ya leşçi can alıcı hard kapitalizm olmuş apple 😅

• Arkadaşımda da var iphone 14 pro max benden yaklaşık bir buçuk ay sonra aldı en az benim kadar da kullanıyor telefonu onun hala %100 pil sağlığı hadi benim kadar düşmesinde %97-98 olsun pil sağlığı malesef cihazların bir kısmı böyle. Daha önce iphone kullananlar bilir bazen hızlı düşer cihazın pil sağlığı sonra atıyorum bir 6 ay düşmez nerde takılacak diye bekledim ama malesef patır patır düşüyor. Değiştiricez gibi duruyor 2 sene dolmadan pilini, değiştirmek de bir şey değilde sıvıya karşı korumasının zayıflayacağını düşünüyorum. Bundan önce genelde 2 sene kullanır pil sağlığı %91-92 lerde satardım cihazı ki eski cihazlarım hep düz modellerdi pil kapasiteleri düşük olduğu için döngü sayısı da daha fazla oluyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feylezof77 -- 13 Ağustos 2023; 17:2:2 >
  • Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın amacım kimseye laf atmak değil ama konunun büyük çoğunluğu ekran süresi ve pil ile ilgili bir pil iki kılıf parası yav kabullenelim pil kötü yapacak birşey yok 😀

• 14 pro serisindeki batarya ile ilgili ciddi iddialar mevcut…

https://9to5mac.com/2023/08/11/iphone-14-pro-battery-health-capacity/

• Arkadaşlar iphone 11 pro max'ten, 14 pro max'e geçtim ve youtube premium ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Normalde video oynatırken programdan telefon ekranına çıkınca video ekranın bir köşesinde oynamaya devam ediyordu. iphone 14 pro max'te ise dinamik adaya düşüyor video ve sesi duymama rağmen videoyu göremiyorum. Belki basit bir ayarla düzeliyordur ama bayağı bir karıştırmama rağmen bir türlü çözümü bulamadım. Bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler :)

• Sorun A16 bionic işlemcisi çoğu uygulamada alev alıyor resmen. Buna bağlı olarak batarya aşırı ısınıyor ve ısı bataryaya kötü etki gösteriyor. Benim gibi şarj ederken cihazın soğumasını sağlayanlarda ve telefonu alev aldıracak uygulamaları bertaraf edenlerde batarya sağlığı gayet iyi ama buna dikkat etmeyenlerde özellikle şu son dönem sıcak hava dalgası nedeniyle zaten çabuk ısınan işlemciye birde sıcak hava etkisi mis gibi öldürüyor bataryayı yapacak birşey yok. Ya ip15pm ile güncelleyeceğiz kendimizi yada kafaya takmayıp bir kılıf parasına bataryayı değiştirip kullanmaya devam edeceğiz.

• reverse.angle kullanıcısına yanıt

Bende şimdi denedim.

Youtube Müzik açınca çaldığım müzik yada izlediğim video klip ekranı kaydırınca dediğiniz gibi Dinamik adaya düşüyor ses devam ediyor video kayboluyor ama normal Youtube'da açılan bir video küçük ekranda oynamaya devam ediyor. Normal Youtube bende dinamik adada gözükmüyor.

Youtube Müzikle normal Youtube arasında bende böyle bir fark oluyor.

Sizde ikisinde de mi aynı ?

• yolcum kullanıcısına yanıt

Bende ikisinde de aynı. Bazen video izlerken chrome'a ya da x'e girmek istiyorum ama video dinamik adaya düşüyor. Sizde böyle olmadığına göre bende bir ayar eksik. Ayarları çok kurcaladım fakat ne olduğunu bir türlü bulamadım.

edit: Hocam çözdüm sonunda. Ayarlarda "pencere içinde pencere" diye bir seçenek var. O seçenek bende kapalıymış. Onu açınca sorunum düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reverse.angle -- 13 Ağustos 2023; 20:0:30 >
  • 
Sayfa: önceki 15171518151915201521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.