Şimdi Ara

iPhone 13 yeni renk seçenekleri ve gelişmiş kamera ile gelecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iPhone 13 yeni renk seçenekleri ve gelişmiş kamera ile gelecek



    Yeni iPhone'un lansmanına altı ay gibi bir süre kala, şirkete yakın güvenilir kaynaklardan Max Weinbach, yeni cihazlar hakkında önemli bilgiler paylaştı. EverythingApplePro kanalında yayınlanan ayrıntıların çoğu görünümle ilgili, ancak akıllı telefonların işlevleriyle ilgili veriler de mevcut.



    Ayrıca Bkz.Xiaomi'den uygun fiyatlı bir akıllı telefon daha geliyor: Poco M2 Reloaded



    iPhone 13 Pro ve 13 Pro Max'in, Samsung Galaxy S21 Ultra'ya benzer yeni bir mat siyah renkte geleceği söyleniyor. Max Weinbach ayrıca Apple'ın portakal veya daha doğrusu bronz ile deneyler yaptığını, ancak bunun üretime girme ihtimalinin düşük olduğunu söyledi. Ona göre, şirket bunun için özel bir kaplama kullanarak paslanmaz çeliğin yan yüzeylerinin aşırı kirlenmesini aktif olarak gidermeye çalışıyor.





    iOS'a yeni bir görüntü sabitleme modu gelecek



    Öte yandan, ana kamera bloğunun daha önce bildirildiği gibi tamamen düz olmayacağı belirtiliyor. Ancak lensler gözle görülür şekilde daha az çıkıntılı olacak ve bu durumda da modülün toplam kalınlığı gözle görülür şekilde küçülecek. Ayrıca, nesnelerin kenarlarını daha doğru bir şekilde tespit etmek için, LiDAR sensörünü kullanacak olan ve önemli ölçüde yeniden tasarlanmış bir portre modundan bahsediliyor. Buna ek olarak, yeni iPhone'larda, portre modu video kaydederken de çalışacak.



    Weinbach'a göre iOS, video kaydederken bir nesneyi otomatik olarak algılamak ve odakta tutmak için tasarlanmış yeni bir görüntü sabitleme moduna sahip olacak. Bu özelliğin yeni modellere özel olup olmayacağı veya önceki nesil akıllı telefonları destekleyip desteklemeyeceği henüz belli değil. Gelen son haberler Apple'ın, iPhone 12 mini'nin düşük popülaritesine rağmen, 5,4 inçlik kompakt bir iPhone'u da piyasaya süreceği yönünde.









  • Adamlar 800 birime alıyor biz 15 bin birime . Kurşun geçirmese ne yazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşüncene sağlık kardeş.
  • Bu telefonun arkasini cam yaptiklarindan beri alasim yok su cihazi

  • Amerika’da telefon 800 birime satiliyor ama korona tedavisine 10bin birim yerine gore 35 bin birim fatura cikartiyor tedavi icin.. sense ulkende 1 ay yogun bakimda yatip 800 de degil 5 birim bile odemeden elini kolunu sallayarak cikiyorsun..
  • WB kullanıcısına yanıt
    sağlık için vergi ödediğini biliyorsun dimi?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hem de çalışsan da çalışmasan da ödüyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WB kullanıcısına yanıt
    kendimi kandırıyorumdur...

  • Ekran minimum 90 hz olmalı. İphone 12 serisinin en büyük eksikliklerinden birisi yenileme hızı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20k h.o
  • 12 ile 4-5 yıl devam.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xs mutlu mesut yola devam fiyatlar uçuk elimdekini temiz kulanmaktan başka birşeyde yok bu ülkede demirbaş olacak herşeyde ötv ve faiş fiyat olduğu süre ice dolar euro durumuda bu şekilde olduğu için elimdekinin kıymetini bilmekten başka çağre kalmadı
  • th9 T kullanıcısına yanıt

    yoo

  • İphone almak orta seviye kazançlı biri icin imkansız artık .. kaç sene evvel çıkan modeller bile pahalı . Dolar kuru bi yana akıl almaz vergilendirmeler yüzünden fiyatlar daha da artacak malesef ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • veysel_lowe kullanıcısına yanıt

    Ben ortalama 3-4 yılda bir telefon değiştiriyorum. Eskiden her canım sıkıldığında veya sırf denemek için, yeni model ( üst segment değil, orta seviye f/p telefonlarını) telefon alabiliyordum. Artık kullandığım cihaz masraf çıkarmasın diye tank tabir edilen kılfılarla falan kullanıyorum. Ancak 3-4 yılda bir değiştirdiğim için, alabileceğim en güncel ve güçlü cihazı alıyorum. Bu da yatırım amaçlı da olduğu için bu sefer iphone oldu. Yoksa note sever biriyim aslında.


    Telefon yenileme konusunda Bu forumda bazı arkadaşlar aynı yıl hem samsung s serisini, hem note serisini, hem iphone'un pro maxini alıp, inceleme yapıyorlardı. Artık o tip başlıkların esamesi okunmuyor.

  • Maalesef öyle hocam ... iOS alışkanlığımdan ötürü iPhone seviyorum ama maalesef model değiştirmek çok zor 6s ile devam ediyorum miladını doldurdu ama yapacak bisey yok alamıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.