Şimdi Ara

Iphone 13 vs Iphone 13 pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar 6 yıl boyunca s4 mini 1 yıl boyunca samsung m21 kullandım artık hayatımda bir kere bile olsa premium bi telefon kullanmak istiyorum ve hiç kullanmadığım merak ettigim ios yani iphone almaya karar verdim 14 çıkacak farkındayım ama 14 pro için degişiklikler oldugunu söylediler pro olmayan modelleri 13 ile hemen hemen aynı diye söylentiler duydum açıkcası çentikli bi iphone kullanmak istemişimdir yani 14 pro ne kadar iyi olursa olsun eger burda pro al fiyat farkına deger derseniz 13 pro alacam büyük ihtimal ama arada 6 7 bin tl arası fark var gerçekten büyük fark bu farka kılıf ve airpods'u alabilirim size sorum gerçekten bu farkı vermeye deger mi yoksa gerek yok mu şimdiden teşekkürler

• Merhabalar 2 ürün arasındaki fiyat farkı malum var evet ancak 120HZ pro motion ekran farkı yan yanayken incelerseniz çok fark ediliyor kamera konusunda da gerekli iyileştirmeler yapıldı ve bana kalırsa fark olarak en önemlilerden bi tanesi düz 13 de 4 gb ram varken 13 pro da 6 gb ram var şu an olmasada ileride farkı hissedilir seviyede olacaktır elbet kasa olarak da farklar mevcut elinize alıp bir teknoloji marketinde incelerseniz dediklerimi anlayabilirsiniz ancak burda gerekli soruyu siz kendinize sormalısınız bütceniz bunu alırken zorlanır mı zorlanmaz mı ? Unutmayın bu cihazlar sadece bir telefon ve ikiside günlük kullanımda gayet rahat yeter ki iphone xs bile hatta x bile günlük kullanıma yeterli geliyor tamamen bütçe meselesi bütçeniz el veriyorsa tabiki alabilirisiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.