Şimdi Ara

iPhone 13'ten 16 Pro Max'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, çıktığı zamandan beri iPhone 13 (düz model) kullanıyorum. 16 Pro Max'e geçmeyi düşünüyorum ama emin olamıyorum. Telefonumu kesin olarak değiştireceğim fakat, model konusunda emin olamıyorum, android modellere de göz atıyorum her mağazaya gittiğimde, ama bir türlü cesaret edip alamıyorum, 10 yıldan fazladır iPhone modelleri kullanıyorum, ekosistem olarak AppleTV hariç hepsine sahibim, watch, airpods, homepod, airtag, ipad ve yakın zamanda ilk apple bilgisayarımı, 14 inç MacBook Pro'yu aldım. Etrafımdaki çoğu kişi başka telefon alırsan pişman olacaksın diyo, daha önce androide geçip geri dönmüşlüğüm oldu 3 kez hemde. Yani sorun tamamen alışkanlık, yoksa biliyorum şuanki amiral gemisi androidler her türlü yetecek. Sık telefon değiştiren birisi değilim, gereklide bulmuyorum, androide geçersem vazgeçmeyeceğim tek şey MacBook olur, watch ve airtagi elden çıkartırım direkt diye düşünüyorum. Kulaklık android uyumlu olacaktır zaten. Neyse konuyu fazla uzatmadan, iPhone 13 ten 16 PM'e geçilir mi yoksa ikinci el temiz bir 15 PM'de işimi görür mü? Bu ikilemdeyim ve bununla beraber yeni android amiral gemilerine şans verilebilir mi? Uzun yıllar iPhone kullanıp bu geçişi yapmış birileri var ise belki fikir sahibi olabilirim. Şimdiden teşekkür ederim😊

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bekle 17 bıro meks al eylülde çıkıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aria26 kullanıcısına yanıt
    aklıma geldi ama fiyatından emin olamıyorum, birde o çıkınca fiyatı uçuk olursa, 16 serisinede yansır diye de endişelendim biraz :) artı olarak kuzene söz vermiştim yeni aldığımda 13ü sana veririm diye, onunda telefonu bozuldu şansa, bikaç güne alma durumumda var

• Ben 13 Pro dan geçtim, geçtikten sonra anladım ki gereksiz bir upgrade oldu benim için. Tek iyi yanı pili oldu. Çünkü 13 pro da halen akıcı ve 120hz özellige sahip bir telefon.

Ama düz 13 den sonra 16 promax çok daha iyi gelecektir size.

Ben 15pm ve 16pm arasında kaldım, uygun 16pm buldugum için aldım. yoksa 15pm ve 16pm arasında inanın gram fark yok. Hangisi bütçenize uygunsa alın geçin.

• SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    yanıtınız için teşekkür ederim öncelikle, aşırı bir fark yok açıkcası arasında temiz garantili 15 pm 75-78 ararası bulunuyor, 16 PM de ikinci el temiz ürünler 85-87 arası ama o kadar verince sıfır alırım diyorum aşırı bir fark olmuyor çünkü. Peki cihazın TR cihazı ve 2 yıl garanti olduğunu apple check coverage sistesinden mi anlarım yoksa A ile başlayan model numarasına mı dikkat etmeliyim?

• 15 PROMAX İLE 16 promax arasında muazzam bir fark yok. Uygun fiyatlı 15 promax alınabilir. 16 düşünüyorsanız kesinlikle 17 beklenmeli derim.

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt
    iPhone lar ilk çıktığında hem yeni olduğu için stok sorunu olduğu için, fiyatları oldukça yüksek oluyor, birde lansman sonrası Apple ın fiyat güncellemesi yapma riskide düşündürdüğü için, 16 PM alıp, 17 serisi stokları normale dönünce fiyatlarıda makul seviyelere gelince, üstüne biraz koyup geçiş yapmak nasıl olur peki? Tabi 17 serisine geçiş yapmaya değerse, ki çok büyük yenilikler beklemiyorum, kamera dizayn değişikliği ve yeni işlemci dışında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gagcity kullanıcısına yanıt
    Tamamen para kaybı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran, kamera ve pilde devrim olur gerisi çok değişmez

• Base modelden pro serisine geçmek her zaman değer ama burada ekonomik durumlar da önemli eğer alacaksan ve içine sinmeyecekse ben niye bu parayı buna verdim diyeceksen değmeyebilir.

• madmax50 kullanıcısına yanıt
    Android modellere geçiş yapılabir mi peki bu senaryoda, yani telefonumu kesin değiştireceğimi düşünürsek.

• Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Yani hocam açıkcası daha önce hiç pro model kullanmadım ve deneyimlemek istiyorum, ama diğer yandan bu kadar para vericeksem androidlerede şans mı versem diyorum değişiklik anlamında, sonra onlarda olmus 80-90 o kadar para verince iphone al diyorum😅 böyle ikilimdeyim, bi iki gün içinde de karar verip alacağım işte.

• 17 bekle pro maxe bile gerek kalmaz düz 17 120 hz 6.3" gelecek

• Geçilmesine tabii ki geçilebilir de 17 Serisi gelmek üzereyken bana kalırsa (çok iyi bi’ fiyat yakalanmadıktan sonra) mantıklı değildir.

Ha bi’ de en önemlisi, özellikle fiziki açıdan mümkün mertebe deneme yapılmasını tavsiye ederim.

• REDSTONE kullanıcısına yanıt
    17 serisinin fiyatlarının yüksek olacağı söyleniyor ve ilk zamanlar ekstra pahalı oluyor kara borsa gibi satıldığı için stok yüzünden. Ondan dolayı beklemek aksine zarar mı ettirir bilemedim :)

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Tamamen aynı fikirdeyim hocam, değmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPhone harici bir Apple ürün kullanmıyorsanız yani tablet saat Apple TV vs…Samsung S25 Ultra es geçmeyin derim. Hem fiyat vede donanım olarak dolu bir cihaz.

• joven kullanıcısına yanıt
    İlk mesajda belirttiğim gibi, Apple TV hariç hepsi var şuan bende 😅 Apple ürünlerinin, yani androide geçersem bi Apple watch boşa çıkar diğerleri kendi başlarına kullanılabilen cihazlar zaten, 3 kere android e geçiş yapıp geri döndüm, geçtiğim cihazlar çok kötü cihazlar değildi, en tepe cihazlar olmasa da fena değillerdi, s25 ultra da çok iyi bir model, kesinlikle güzel bir deneyim sunacaktır ama endişem alışabilmek, geri sat iphone a geç vs ekonomik ve mental olarak yorucu bi süreç olur, etrafımda amiral gemisi android kullanan olsa belki alıp deneyebilirim ama oda yok, denemeden bilemeyeceğim bir konu açıkcası :) iPhone dan üst model bir androide geçen birisi görürse belki fikir verebilir.

• gagcity kullanıcısına yanıt

Samsung başlığında. Açılmış konu başlığında belki sorunuzun cevabını bulabilirsiniz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.