bende ip14 var alırken s23 ultra almadım kafamı dağa taşa vuruyorum her gün |
iPhone 12 vs S23 (2. sayfa)
-
-
En kötü iphone en iyi öteki telefonlardan daha iyidir. Annemde samsung galaxy s21 fe var bende iphone 6s var kamerası bin basar. Karşılaştırdığım telefona bak eminim iphone 12nin çok daha iyidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 7 Eylül 2024; 23:12:28 > -
Bu yorumu yapmak için ciddi körlük lazım, benim s7nin bile (2016 telefonu) kamerası 6s+ tan daha iyiydi lise boyunca benim telefondan çekindik fotoları. Applein kameralar 11 serisi ile en iyi olmaya basladi, ondan once pixel 1 huawei 2 samsung 3tu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi macintosh > samsung’un en uçan kaçan modeli masmaalesef
Umarım troll bir mesajdır. Buna benzer yorumları çok fazla görmeye başladım ve Türkiye'deki bu Apple fanboyluğunu anlamıyorum.
Niye hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
iphoneded öyle bir vergi var ki kaç nesil önceki telefonu yeni nesil samsunga denk oluyor. yeni iphonelar da 2-3k dolar arası verilmez bu kadar para yazık
-
s23 ultranın kalemi var ekranı büyük ve daha güzel bataryası daha iyi vs say say bitmiyor. ip14nün çok bir numarası yok
-
Erdi ÖzüağyoutubeÇok yakın hatta neredeyse aynı fiyata satılan iki telefonu, Apple'ın iPhone 12 modeliyle Samsung'un Galaxy S23 modelini tüm detaylarıyla mercek altına alıyor ve detaylı kıyaslamasını yapıyoruz. Evet Galaxy S23 geçen yılın, iPhone 12 ise 2020'nin modelleri ancak kıyaslamada çok ilginç detaylar, zaman zaman kıran kırana bir mücadele yaşanıyor. Sizlerden de istek geldiği için bu videoda iki cihazı enine boyuna kıyaslayarak kendi tercihimi sebeğleriyle birlikte ekranlarınıza taşıyorum. #apple #iphone #samsunghttps://www.youtube.com/watch?v=YFd6FZY4GgM&t=1436s
-
Cidden öyle ki işin komik tarafı 2024 yılında insanlar hala iphone 11 alıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
adamlar 1.2k dolarlık telefonu 3k dolara alıyor neredeyse bir de üstüne ölesiye savunuyor anlamıyorum bu işi ben
-
Millet andoride önyargıyla yaklaşıp 24k paraya iPhone 11 mi alıyor
Ekranı desen ekran değil hızlı şarjı desen hızlı değil realme 12+ falan al en azından telefonum var dersin xd
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 8 Eylül 2024; 13:4:35 >
iPhone 12 milattan kalma telefon artık.En kötü 13 alınmalı alınacaksa
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
S7'den çektiğin fotoğrafları bekliyorum hocam. İddianızı desteklemek için fotoğraf koyarsınız diye düşünüyorum, s7 bu fotoğraflardan daha iyisini çekiyorsa hemen bir s7 alacağım.
-
İphone fanboyluğunu anlamıyorum falan filan yazmışlar ulan iphone 6s ikinci el 1800 TL, bana 1800 TL ile şu üstteki fotoğrafları çekebileceğim bir telefon önerin???
Tek sıkıntısı gece kamera çok kötü hiçbir şey gözükmüyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyacun Çekmezoğlu -- 8 Eylül 2024; 14:2:18 > -
aga ben 2-3k dolara iphone 14 ve 15 alıp ölseiye savunanlar için dedim En pahallı iphone türkiyede
-
Abi tel olayı appledır. Iphone’un 2-3 düşük modelini kullanırım yine de samsung kullanmam.
iPhone'dan devam
hem 2.5 sene 12 hem de 1 yıldır s23 kullanan biri olarak bu kıyaslamaya gülerim sadece. s23 her ama her konuda tokatlar geçer.
-
6. foto neresi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X