Şimdi Ara

İphone 12 sarı ekran sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 11 den dün itibari ile 12 e geçiş yaptım ancak ekran tüm Ayarlar yapılı olmasına rağmen sarı geliyor araştırma yaptım normal gözüküyor ama yinede kafama takıldı gürgençlerden aldım geri iade şansı olur mu? Ne yapmak lazım ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir teşhir cihazıyla karşılaştırma şansınız varsa daha iyi olur. Çünkü OLED ekranlar LCD ekranlardan daha sarımsı tonlardadır. Ayrıca gürgençlere bu sebepten dolayı cihazı iade edemezsiniz. Zaten cihazın bir ayıbı da değil bu normal bir durum..

• FthK. kullanıcısına yanıt

Kıyaslama yapacağım ama neden geri almıyorlar 14 Gün şartsız koşulsuz iade hakkımız nerde ?

• CaNeRR kullanıcısına yanıt
    Fiziksel mağazadan satın almalarda geçerli değil bu iade hakkı. Sadece mesafeli satış sözleşmesi yaptığınız internet alışverişlerinde geçerli. Apple fiziksel mağazaları hariç tabi ki apple müşteri memnuniyeti anlamında yapıyor bunu. Fiziksel mağazadan aldığınız ürünü iade edebilmeniz için malın ayıplı olması ve bunu servis raporuyla belgelemeniz şart...
  • Mağazadan aldığınızda iade edemezsiniz hatta internetten aldığınızda bile 14 gün cayma hakkı olmasına rağmen bir çok firma kutusu açılınca cep telefonunda iade almıyor. Örneğin hepsiburada gibi.

Yalnız bunu telefonu aldıktan sonra değilde almadan önce düşünmeniz gerekmiyor muydu? Yani ben bu telefonu alıyorum ama memnun kalmazsam, beğenmezsem ya da bir sorunla karşılaşırsam iade edebileceğim bir yerden alayım diye hiç aklınıza gelmedi mi? Sonuçta 10 küsür bin liralık cihaz alıyorsunuz her ihtimali düşünmek lazım.

Bu gibi durumlar için ya Amazon yada Apple’dan alışveriş yapılmasını tavsiye ediyorum her zaman. Ben öyle yapıyorum en azından. Keyfe keder değil tabi ama bir sorun çıkarsa koy kutusuna gönder diğer yerlerdeki gibi servis servis sürünmüyorsun 3 günlük cihaz için...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.