Şimdi Ara

İPhone 11 mi iPhone XS Max mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Edit : İphone 11 64 GB aldım. 2 aylık cihaz 7000 tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 29 Eylül 2020; 19:7:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yukarı

• Tabiki 11, ayrıca sıfır 11 hb de 7499 ikinci el almaya değmez fiyatlar bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 28 Eylül 2020; 21:34:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xs max lar bu kadar düşmüş mü yaa. Ben olsam kesinlikle Xs max alırdım. Daha premium bir cihaz. Ekran daha kaliteli, cihaz daha büyük, kasa çelik, ekranı full hd den biraz daha yüksek daha nolsun. Bana göre 11 in tek avantajı işlemcisi ama A12 yi geçtim A11 bile jet gibi hala. Xs max ta geniş açı kamerası yok onuda bilin ama. 11 süper bir telefon sakın yanlış anlaşılmasın ama ben 2si arasında büyük ekran ve yüksek çözünürlükten dolayı Xs max derim.

Ama şunuda ekleyeyim vatan bilgisayarda sıfır 11 ler 7600 eğer 11de karar kılarsanız onu alın bari.

• Hondalar pahalanmış biraz beklemek şart

• Madem silinebilir niye milleti meşgul edip, saçma başlığını açıyorsun!

• maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam konuyu açtıktan sonra reklamlarda turkcellde iPhone 11 7499 tl olarak gördüm, sıfır 11 almak mantıklı geldi kusura bakmayın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 18.Bayezid kullanıcısına yanıt
    bizde aynı şeyi yazdık zaten, aklın yolu birde, milleti uğraştırıp konu silinsin demekte tuhaf yani, konu silinmeyince ne oluyor ki
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Hocam çok takip etmiyordum, reklamda görünce pahalıya alacağımı farkettim. İnsanlar da zaten bunu yazacaktı diye silinebilir dedim. 7 bine aldım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.