Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
668
Cevap
31
Favori
76.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa.com da Apple aksesuarlarında geçerli 250 TL. kuponum var ve bugün son gün.
    Satın almak isteyen var mı? Kendime kılıf almayı düşünüyorum ama bir kılıfa 379 TL. de verilmez
  • fofer kullanıcısına yanıt
    Vala ben de orjinal silikon kılıflardan almayı düşünüyorum ama 299 TL. Versem mi o kadar para bilemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korayygli

Vala ben de orjinal silikon kılıflardan almayı düşünüyorum ama 299 TL. Versem mi o kadar para bilemedim
    Hocam siyah silikon satın aldım, kupon heba olmasın diye. İsterseniz 200 TL. den size verebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hiç açılmamış ise olur hocam alabilirim vallahi 😁 neden olmasın 100 TL heba olmaz benim için de. Bu arada cihazım iPhone 11. Yani pro max falan olmasın diye söylüyorum 😁

• quote:

Hiç açılmamış ise olur hocam alabilirim vallahi 😁 neden olmasın 100 TL heba olmaz benim için de. Bu arada cihazım iPhone 11. Yani pro max falan olmasın diye söylüyorum 😁
    Dün gece sipariş verdim, eğer renk sizin için uygunsa 200 TL. den verebilirim hocam.
    Tabii ki açmadan direkt size göndereceğim, kullanmam merak etmeyin =)

APPLE MWVU2ZM/A iPhone 11 Silikon Kılıf - Siyah
    www.teknosa.com
    APPLE MWVU2ZM/A iPhone 11 Silikon Kılıf - Siyah Fiyatı ve Özellikleri
    https://www.teknosa.com/apple-mwvu2zma-iphone-11-silikon-kilif-siyah-p-145059447

Olabilir hocam. Mesaj atamadım özelden 😁

• Arkadaşlar spigen de 11 için stok yok. Bumper çerçeve kısımları siyah silikon, arkası şeffaf sararmayan mika olan kılıf bulamıyorum.. iphone x de ultra hybrid kullandım çok memnundum.. 11 için Ultra hybrid serisi gibi, otterbox lumen, caselogy skyfall serisi gibi kılıf tavsiyesi olan var mı ?
  • quote:

Olabilir hocam. Mesaj atamadım özelden 😁
    Mesaj gönderdim hocam, ulaştı mı?

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

Ulaştı hocam da. Ben yazamıyorum. Telefon onayı istiyor

• quote:

Ulaştı hocam da. Ben yazamıyorum. Telefon onayı istiyor
    Tamam hocam, kılıf gelince alıntılarım ben sizi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: whypic06

İphone 11 için AliExpress den Apple bire bir orjinal kopyası silikon kılıfı aldım.apple da ki ile ben hiç bir fark göremedim tavsiye ederim.bu arada 6 tl ye aldım 15 de gümrük vergisi geldi toplamda 21 liraya gelmiş oldu.
    Hacım link atsana

• iPhone 11 için bu kılıfı aldım
    www.hepsiburada.com
    Spigen Apple iPhone 11 Kılıf Tough Armor XP Red - ACS00408 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-11-kilif-tough-armor-xp-red-acs00408-p-HBV00000THAAS

ekran koruyucu için şimdilik 10 liralık ithink koruyucu kullanıyorum ama kaliteli f/p ürünü ne alabilirim bilmiyorum kararsızım.

• teknosa'dan aldigim kapali kutu siyah iphone 11 kilifi satiyorum, ilgilenler pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EzoBride

Hacım link atsana

Alıntıları Göster
    Dostum satışa kapanmış AliExpress den iphone kılıf yazarsan çok var aldığım yer gibi

• Selamlar,
    Iphone11 icin koruyucu gerekli mi? Gerekliyse kaliteli bir onerisi olan varsa bakmak isterim
    Spigen sitesinde sadece sarisi var yoksa oradan alacaktim.

• quote:

Orijinalden alıntı: walterwhite006

Bende uag civillian yeşil olanı var kullanıyorum daha önce resim atmıştım sanırım, çok kaba görünmüyor bana göre gayet şık, ama ince kibar kılıf düşünüyorsanız ayrı mesele, telefon düşecekmi diye hiç çekinmiyorum koruması üst seviye, ekran koruyucuda spigen tam ekran kaplama kullanıyorum, memnunum

Spigen stoklarda yoktu aliexpresten almıştım ortalama 15.gün elime ulaştı
    Selamlar,
    Su markayi aldim cok pahali geldigi icin digerleri ahim sahim bir koruma beklemiyorum hic yoktan iyidir ancak,
    Kap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALO -- 5 Temmuz 2020; 19:2:56 >

Hocam mesaj attın ama gsm numarasını onaylamadığınız için mesaj atamıyorsunuz uyarısını alıp durduğum için yazamadım kusura bakmayın. Ben de dayanamadım gittim MediaMarkt tan aldım orjinal kılıf 🤦🏻‍♂️

• quote:

Hocam mesaj attın ama gsm numarasını onaylamadığınız için mesaj atamıyorsunuz uyarısını alıp durduğum için yazamadım kusura bakmayın. Ben de dayanamadım gittim MediaMarkt tan aldım orjinal kılıf 🤦🏻‍♂️
    Sağlık olsun, forumdan satış yaparım.

Teknosa’dan 01/07/202 tarihinde satın alındı, 200 TL. ye satıyorum arkadaşlar. Kullanılmadı, Kargo poşeti dahi açılmadı.

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 5 Temmuz 2020; 19:0:45 >

• İphone X'ten beri Cellular Line Sensation modelini tek geçerim. Mutlaka kılıf arayanlar baksınlar.
  • editlendi bir sonraki sayfa için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 18 Temmuz 2020; 16:30:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.