Şimdi Ara

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
31
Favori
76.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne reklamı burası forum bilgi paylaşımı. Ne yazdığınıda anlamadım zaten. Kusura bakmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elmatadori -- 15 Temmuz 2020; 8:24:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Technics kullanıcısına yanıt
    Şaka mı yapıyorsunuz, dalga mı geçiyorsunuz. Kılıf ve ekran koruyucu öneri forumuna girip reklam olmasın link vermeyeceğim demek ne kadar saçma.
  • Arkadaşlarım 2004 kullanıcısıyım bu forumu kullanmayı gayet iyi bilirim
    benimkisi mütevazi bir öneri, öneride bulunmak zorunda da değil kimse. özelden talep eden 8 arkadaşıma detayını ilettim. Özelden talep ettiniz yanıt mı alamadınız? Sizi üzen nedir dostlar :)
  • Arkadaşlar lightning - 3,5 mm adaptor çok çok pahalı geliyor bana. Jbl kulaklığım var mis gibi onu 60 tlye almıştım şimdi bu kadar basit bir zımbırtıya 70 tl vermek de saçma. Çakmaları Bluetooth ile bağlanıyormuş galiba. Başka nasıl halledebilirim bu işi?

• selim28 kullanıcısına yanıt
    Maalesef orijinal aparatın yerini hiç birşey tutmuyor.
  • Selamlar
    İphone 11 pro için ekran koruyucu tavsiyesi istiyorum.
    Spigenin ekran koruyucusunu kullandım. Bir müddet sonra kalkıyor yanlardan. Eskiden böyle değildi bu spi. Sizden ricam uygulaması kolay ve uzun ömürlü bir ekran koruyucu önerisi.

• Dostlar selam geçtiğimiz günlerde ön bilgi verdiğim pmle de 11 arkadaşıma link verdiğim bir ürün için daha önce zaman ayıramadığım için yüzeysel geçmek durumunda kalmıştım. Bugün detaylı olarak paylaşıcam.

Uzun zamandir iphonelarimda spiegeni bilmemnesi tonla kaliteli, kalitesiz ekran koruyucu kullandim. bazen begenmeyip iki dakikada cope atmisliklarimi da sayarsak ciddi de para kacirmısimdir bu olaya.

Su an yeni buldugum urunse Bugune kadar bu kadar iyisini kullanmadim cok net.

öncelikle özellikleri
    1 - Telefonla bütünleşiyor, kenarı köşesi sivri değil eli rahatsız etmiyor.
    2 - Bence en önemli özellik Ekran kayganlığı hissiyatı. Telefonun kendi ekranından bile daha iyi (şaka değil bu :) tüm telefon ekranlarında bir solüsyon olur kayganlık arttırır parmak izi yapmasını engeller ama bu zamanla yok olur. Bu ekran koruyucunun üzerinde parmak izi için söylemesem de ekran kayganlık hissiyatı harika ve zamanla kaybolmadı bendekinde hala :)
    3 - Sahte renk dalgalanması yapmıyor, doğal renkleri olduğu gibi gösteriyor.
    4 - Maliyeti 30-40 TL max ama 200 TL para verip aldığım ekran koruyuculardan çok daha iyi. Ürünün markası görsellerden görülebilir satın alım için de bulduğum linkleri atıyorum faydası olur umidiyle

11 pro için
    www.akilliphone.com
    Kuulaa iphone 11 pro x,xs,3d full tempered kırılmaz cam koruyucu
    https://www.akilliphone.com/incele/kuulaa-iphone-11-pro-x-xs-3d-full-tempered-kirilmaz-cam-koruyucu-103239

max için
    www.akilliphone.com
    Kuulaa iphone 11 pro max,xs max,3d full kırılmaz tempered cam koruyucu
    https://www.akilliphone.com/incele/kuulaa-iphone-11-pro-max-xs-max-3d-full-kirilmaz-tempered-cam-koruyucu-103234

sahibinden linlerhttps://www.sahibinden.com/cep-telefonu?query_text_mf=KUULAA+İPhone+11+&query_text=KUULAA+İPhone+11

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu ÖnerileriiPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu ÖnerileriiPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu ÖnerileriiPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu ÖnerileriiPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

Ben buna benzer kullandim face id ve sensorlerde performans azalmasi yasadim centik kismi acik spigen kullaniyorum suanlik memnunum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tugays77 kullanıcısına yanıt
    Benzer cok urun kullandim camin kalitesi ve kalinligi face id etkileyebilir. Ama oranin acikta olmasi bence daha buyuk handikap. Hem x hem pro da kullaniyorum herhangi bir performans sorunu yasamadim.

• Arkadaslar pro da paslanmaz celik kenarlar oldgunu biliyorum cok azda olsa kilcal cizikler meydana gelmis kilifla kullanmama ragmen sizde boyle bir problem varmi acaba kullandigim kiliflami alakali

Son zamanlarda bende bu markanın ürünlerini kullanıyorum.Baseus markayı da bunlar satıyor.Şu an telefonumda AG olan marka var.ally marka olan da sipariş verdim ve yedek tutuyorum.Şuana kadar aldığım hiçbir üründe memnuniyetsiz kalmadım.Hepsi 10 numara.
    Bana sorarsanız baseus un ürünleri hepsinden bir adım önde sattığı diğer markalara göre.
    Online alımlarda hiçbir sorun yaşamadım.Gönül rahatlığı ile alınabilinir.
  • 11 için kılıf önerisinde bulunabilecek var mı özellikle telefonu kalınlaştırmayan bir kılıf orjinal kılıfa o kadar para vermek istemiyorum :D
  • Arkadaşlar, çok ince kılıf ya da arka koruyucu cam koruma tavsiyesi alabilir miyim? İphone 11 için.

• Arkadaslar iphone un orjinal deri kılıfını almaya deger mi ?

• Arkadaşlar bu tarz kılıfları nerden bulabilirim? Instagramda bu tarz satan çok yer var ama dolandırıcı olmalarından şüpheleniyorum.
    iPhone 11 / 11 Pro / 11 Pro Max / Kılıf Ve Ekran Koruyucu Önerileri

• Arkadaşlar 7 plus telefonumun arkasında kılıfımdan dolayı su lekeleri tarzında ne yaparsam yapayım temizleyemediğim lekeler oluştmuştu. Hatta araba cilası çıkarır bu lekeleri tarzında şeyler okumuştum burada.

Aynı sorunu tekrar yaşamak istemediğim için şimdi iphone 11 için kılıf seçiminde daha dikkatli olmak istiyorum. Bu sorunu tekrar yaşamak istemiyorum. Arka ve ön cam ile kılıflı kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlsen

bende de spigen in deri ve şeffaf kılıfları var
    deri çok şık ve premium, indirim olduğunda almıştım
    ben çok kullanamadım 1 ya da 2 kez çünkü çok zor takılıp çıkarılıyor
    şeffaf bildiğiniz gibi aslında apple a 300 vermektense
    spigenden almak daha mantıklı çok kaliteli bence
    iki tane de silikon kılıf var içi kadife olanlardan

spigen şeffaf https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-11-pro-kilif-liquid-crystal-clear-4-tarafi-tam-koruma-077cs27227-p-HBV00000NCUC2

spigen deri https://www.hepsiburada.com/spigen-apple-iphone-11-pro-max-kilif-la-manon-c-lin-premium-deri-tasarim-chic-black-075cs27064-p-HBV00000O2CM7

tabi bunları aldıktan sonra ben telefonu kaplattım
    kılıflar boşa çıktı orası da ayrı konu :)))
    bundan sonra yakalayabilirsem uygun fiyata lansman kılıfı alıcam
    apple ın çam yeşili ya da birkaç mesaj önce resimlerini attığım kılıftan alırım yoksa yok

cam koruyucu olarak yine spigen in kolay uygulanabilir camından aldım
    ilk günden beri o var bir sıkıntı yaşamadım
    aslında bir de kamera lens koruyucu almıştım spigen den onu iade ettim
    bana kameranın kalitesini düşürüyor gibi geldi genel merkezine gönderdim
    iade sürecini başlattılar
    biraz uzun oldu sanırım ama bunlar da benim deneyimlerim belki birilerine naçizane yardımcı olmuş oluruz :)))
    hocam ben de telefonu kaplatmayı düşünüyorum. siz nereden aldınız, paylaşabilir misiniz?

• donanıMüdavim kullanıcısına yanıt
    istanbulda akasya avm de kaplatmıştım
    phabletshield diye geçiyor
    internet sitesine bakabilirsiniz
    hatta indirim kodu da paylaşıyorlar whatsapp üzerinden

• quote:

Orijinalden alıntı: cmlsen

istanbulda akasya avm de kaplatmıştım
    phabletshield diye geçiyor
    internet sitesine bakabilirsiniz
    hatta indirim kodu da paylaşıyorlar whatsapp üzerinden
    www.hepsiburada.com
    Ipg Apple iPhone 11 Tam Kaplama Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/ipg-apple-iphone-11-tam-kaplama-pm-HB00000OCTGN

şöyle bir şey işimi görür mü acaba?

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.