Şimdi Ara

iPhone 1 milyon barajını aştı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı analistçılerin öngörülerinden biraz daha uzun bir zaman tutsada çıktığı ilk günden beri öngörülen 10 milyon (2008 sonu tüm dünya satışları) adetlik satış hedefininin ilk basamağı olan 1 milyon adet iphone satışını Appe tam zamanında aştı. (74-75 gün olarak belirlenmişti 74 te aştı)
    Steve Jobs ipod un 1 milyon adetlik satışa ulaşmasının 2 yıl sürdüğüne dikkat çekti.ABD de Haziranın 29 undan satışa çıkan iphone dün itibari ile 1 milyon barajını geçmiş oldu.

• Helal diyorum başka da bir şey demiyorum.
    Dünya'da bu süre içinde bu kadar satılan başka bir ürün var mı acaba?
  • Bende iPod'un 1 Milyon sınırına ne kadar geç ulaştığını yazmayı düşünürken vip zaten msjde vermiş...iPod yaklaşık 6 senede 100 milyon sattı...Eğer satışlar böyle giderse ki ben gittikçe satışların artacağını düşünüyorum Apple 6 senede 100 milyondan çok daha fazla satabilir...
  • Eylül 28 de ki Paris te yapılacak olan (Her sene yapılan) Apple eventte neler olucak acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vipracing

Bazı analistçılerin öngörülerinden biraz daha uzun bir zaman tutsada çıktığı ilk günden beri öngörülen 10 milyon (2008 sonu tüm dünya satışları) adetlik satış hedefininin ilk basamağı olan 1 milyon adet iphone satışını Appe tam zamanında aştı. (74-75 gün olarak belirlenmişti 74 te aştı)
    Steve Jobs ipod un 1 milyon adetlik satışa ulaşmasının 2 yıl sürdüğüne dikkat çekti.ABD de Haziranın 29 undan satışa çıkan iphone dün itibari ile 1 milyon barajını geçmiş oldu.

Vay bee çok büyük bir başarı gerçetken kutlamak lazım

hedef şaşmamış

• Ben satmalarına değil analizcilere saşırdım be birader. Helal olsun iyi çalışmışlar
  • Paris'teki Fuarda Avrupa versiyonunun çözümleneceğini inanıyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • N95 te böyle bir inceleme yapildimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.