Bazı analistçılerin öngörülerinden biraz daha uzun bir zaman tutsada çıktığı ilk günden beri öngörülen 10 milyon (2008 sonu tüm dünya satışları) adetlik satış hedefininin ilk basamağı olan 1 milyon adet iphone satışını Appe tam zamanında aştı. (74-75 gün olarak belirlenmişti 74 te aştı) Steve Jobs ipod un 1 milyon adetlik satışa ulaşmasının 2 yıl sürdüğüne dikkat çekti.ABD de Haziranın 29 undan satışa çıkan iphone dün itibari ile 1 milyon barajını geçmiş oldu.
Helal diyorum başka da bir şey demiyorum. Dünya'da bu süre içinde bu kadar satılan başka bir ürün var mı acaba?
Bende iPod'un 1 Milyon sınırına ne kadar geç ulaştığını yazmayı düşünürken vip zaten msjde vermiş...iPod yaklaşık 6 senede 100 milyon sattı...Eğer satışlar böyle giderse ki ben gittikçe satışların artacağını düşünüyorum Apple 6 senede 100 milyondan çok daha fazla satabilir...
Eylül 28 de ki Paris te yapılacak olan (Her sene yapılan) Apple eventte neler olucak acaba ?
quote:
Orjinalden alıntı: Vipracing
Bazı analistçılerin öngörülerinden biraz daha uzun bir zaman tutsada çıktığı ilk günden beri öngörülen 10 milyon (2008 sonu tüm dünya satışları) adetlik satış hedefininin ilk basamağı olan 1 milyon adet iphone satışını Appe tam zamanında aştı. (74-75 gün olarak belirlenmişti 74 te aştı) Steve Jobs ipod un 1 milyon adetlik satışa ulaşmasının 2 yıl sürdüğüne dikkat çekti.ABD de Haziranın 29 undan satışa çıkan iphone dün itibari ile 1 milyon barajını geçmiş oldu.
Vay bee çok büyük bir başarı gerçetken kutlamak lazım
hedef şaşmamış
Ben satmalarına değil analizcilere saşırdım be birader. Helal olsun iyi çalışmışlar
Paris'teki Fuarda Avrupa versiyonunun çözümleneceğini inanıyorum...