Şimdi Ara

IPhone 1.1.4v Tek Kategori'den Sorunsuz Kurulum, Program ve Oyunlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.594
Cevap
8
Favori
328.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu degerli bilgiler ve paylasim icin tesekkuru borc bilirim, ilk mesajdan son mesajiniza kadar sayin Baha40n ve tum emegi gecenler ellerinize saglik..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lmnbd -- 21 Mayıs 2008; 2:11:58 >
  • ARKADASLAR SU ORB KONSUNU BILEN VAR MI . YANI IPHONE DEN NASIL TV SEYREDEBILIRIZ. TSK
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3APA3A

ARKADASLAR SU ORB KONSUNU BILEN VAR MI . YANI IPHONE DEN NASIL TV SEYREDEBILIRIZ. TSK

Bu linke tıklarsan o program hakkında yazılanlara ulaşabilirsin.
  • Ya baha kardeş şu ana kadar bize yaptığın iyilikler göz ardı edilemez..Hepimizin sorunlarıyla teker teker ilgilenip bize vakit ayırdığın için çok saol... Birde şu iphone browser ve winscpyi anlatırsan süper olur ,forumda aradım ama bulamadım...
  • Şu an çok yoğunum.İnşallah onları da sayfaya ilave ederim.
    Siz IPhoneBrowser'i indirip kurun ve sonra da IPhone'u Usb kablosuyla bağlayın,zaten IPhone'u görecektir. Dosyalar zaten karşınıza çıkacak ve ne yapmak istediğiniz zaten göreceksiniz. Bende 1.5.2.0 version var isterseniz onu indirin veya bir başkasını.
  • merhaba arkadaslar

gecen gun sıze bahsettıgım ıpod calısmama sorununu aldıgım yer halletmıs
    donanımsal bır sorundu sanırım cunku ıcı acılmıs telefonun

neyse
    demın ıphonebrowserdan baglanmak ıstedım
    eskıden /var falan seylerı gorebılıordum
    sımdı ole seyler yok olmus
    programın alt tarafında da
    ıphone connected but not jaılbroken dıe bır mesaj yazıyordu

ne yapmam gerekıyor ?
    yardım edersenız sevınırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: iTsUp2u

merhaba arkadaslar

gecen gun sıze bahsettıgım ıpod calısmama sorununu aldıgım yer halletmıs
    donanımsal bır sorundu sanırım cunku ıcı acılmıs telefonun

neyse
    demın ıphonebrowserdan baglanmak ıstedım
    eskıden /var falan seylerı gorebılıordum
    sımdı ole seyler yok olmus
    programın alt tarafında da
    ıphone connected but not jaılbroken dıe bır mesaj yazıyordu

ne yapmam gerekıyor ?
    yardım edersenız sevınırım

Ben senin vermiş olduğun fiyata bakarak,yazılımsal bir sorun olmadığı tahmini yapmıştım,demek ki doğru çıktı :) Tabi vatandaşın üçkağıtçı olma ihtimali de vardı.

O ikaza gelince, Senin IPhone'u Ziphone'ye bağlayıp,sadece Jailbreak yapacaksın,sonra IPhoneBrowser'in görmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 22 Mayıs 2008; 16:36:01 >

• Ziphone'a bağladım
    Menüden Jailbreak'i tıkladım
    bir sürü şeyler yaptı, yazılar rakamlar kaydı
    başarıyla tamamladı dedi
    ama hala aynı mesajı veriyor iphone browser
  • quote:

Orjinalden alıntı: iTsUp2u

Ziphone'a bağladım
    Menüden Jailbreak'i tıkladım
    bir sürü şeyler yaptı, yazılar rakamlar kaydı
    başarıyla tamamladı dedi
    ama hala aynı mesajı veriyor iphone browser

Cihazı tamamen Power off yaptın mı?
    Olmazsa bir de FileZilla programıyla bi dene bakalım belki senin iphoneBrowser'in de bi sorun var.
    Eğer FileZilla'da da aynı sorunu verirse veya dosyaları görmezse,o zaman senin IPhone'da bir sorun olacağını tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 22 Mayıs 2008; 19:48:18 >
  • Arkadaşlar bu arada 1. sayfamızı takip ediyorsanız,her gün birkaç şey ilave ediliyor veya yeni güncelleştirmeler yapılıyor. Bu notumuzu da araya gitmemesi için ayrı bir yorumla ilave ediyorum :)
    Sizlerden sıkça gelen şikayetleri değerlendirip,elimizin altında olması gereken bilgileri hem güncel tutup,hem de yararlı bilgileri eklemeye devam ediyoruz.
  • Yine ayrı bir yorumla farklı bir konu açıyorum :)
    Çok güvendiğim ve her ne kadar da teknoloji'den anlamıyorum dese de,kendisini bu konuda ispat etmiş bir bayan doktor arkadaşımızın,forumdaşımızın vermiş olduğu adresi sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Kendisiyle Video Recorder paylaşımı yapmak istediğimde,alttaki sources'e girerek,bu Video Recorder'i Full olarak indirdiğini söyledi.Bende de full olduğu için bakma fırsatım olmadı.Meraklı arkadaşların ve ihtiyacı olan forumdaşların bu sources' e girip denemelerinde fayde var diyorum."tabi kendisinden izin almadım ama umarım bana kızmaz :)"

video recorder full
    sources:http://repo.cnpda.com.cn
    Sonuçları yazarsanız hem biz, hem de başka arkadaşlar istifade ederler. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 23 Mayıs 2008; 11:06:08 >

• baha kardesim ORB icin tesekurler. Yeni bır sorum olacak: İphone me mail geldi. word dosyası. o dosyayı ekran uzerine kaydetme sansım var mı. Onceden tesekurler
  • Arkadaşlar sonunda bende 8gb'lik bir iphone'a sahip oldum.Gerçekten harika bir cihaz ama bazı yapamadığım şeyleri var.Mesela mesajlara iletim raporu gelmiyor bir ayarı var mı?Birde gönderdiğim msjı kaydedip tekrar yollama gibi bir imkanım var mı?Yani diğer telefonlardaki "İlet" özelliği gibi?

1 arkadaşım program yüklerken iphone'u çökmüş.Bu yüzden program yüklemeye korkuyorum.Hangi programları iç rahatlığıyla yükleyebilirm?Şimdiden çok saolun
  • kime tesekkur etsem bilemiyorum. bayan doktor arkadasımıza mı yoksaa baha kardesıme mi. ama gercekten Video Recorder tam full mıs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SiyaH BeyaZ

Arkadaşlar sonunda bende 8gb'lik bir iphone'a sahip oldum.Gerçekten harika bir cihaz ama bazı yapamadığım şeyleri var.Mesela mesajlara iletim raporu gelmiyor bir ayarı var mı?Birde gönderdiğim msjı kaydedip tekrar yollama gibi bir imkanım var mı?Yani diğer telefonlardaki "İlet" özelliği gibi?

1 arkadaşım program yüklerken iphone'u çökmüş.Bu yüzden program yüklemeye korkuyorum.Hangi programları iç rahatlığıyla yükleyebilirm?Şimdiden çok saolun

Yok mu yardım edebilecekProgram yükleyeceğim korkuyorum

• quote:

quote:

Arkadaşlar sonunda bende 8gb'lik bir iphone'a sahip oldum.Gerçekten harika bir cihaz ama bazı yapamadığım şeyleri var.Mesela mesajlara iletim raporu gelmiyor bir ayarı var mı?Birde gönderdiğim msjı kaydedip tekrar yollama gibi bir imkanım var mı?Yani diğer telefonlardaki "İlet" özelliği gibi?

Program yükleyebilirsin herhangi bir sorun çıkmaz ama bilinmedik programları yükleme. Bir sorun çıksa da en kötü ihtimal restore edersin düzelir

• @sylargray çok saol

Peki önceden gönderdiğim msjı ine aynen yollama gibi bir şansım yok mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 3APA3A

kime tesekkur etsem bilemiyorum. bayan doktor arkadasımıza mı yoksaa baha kardesıme mi. ama gercekten Video Recorder tam full mıs.

Ben de indirdim.Eskisinin üzerine kurdu ve inen program gerçekten full :)
    Güle güle kullanın.Bu arada Doktor arkadaşımıza teşekkür ederiz.
  • quote:

quote:

Bizim 1. sayfadaki programlar denenmiş ve güvenli programlardır.Dilediğini yükleyebilirsin.Ayrıca,DH'da yükleyebileceğin tarz programlar bulunmaktadır.Ancak,bu programları da yüklerken iyice araştır öyle yükle.Tavsiye olarak ise söyleyebileceklerim, programları tek tek yükle,kullandıkça sorun yaratıp yaratmadığını gör.Eğer bir problem olursa uninstall etmesi kolay olur ama birkaç program birden yüklersen,hangisinin bunu yaptığını anlayamaz Restore etmek zorunda kalabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.