Şimdi Ara

Iphone

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bütçeyi bir kenera bırakırsak ben ne kadar android telefon desemde İphone bana her zaman dur demekete..

Şöyle ki..

Htc Alsam diyorum bazı temalarını beğeniyorum fakat, sonra diyorum ki arkadaş 2-3 sene seni kasmadan idare edemez ki ??
    Başka bir konuda Note 3 arkdaşlar bu telefon gerçekten kalitesi tartışılmaz ama ne kadar da tartışılmaz olursa olsun buda kasıyor..

Bundan önce ki zamanlarda Sony Xpreia Z çıktığında bir numaralı telefon oydu hani göze çarpan diyelim su geçirmezfalan bizim arkadşta çok bilgilidir telefonlarda yani ramdi işlemci falan vs. sonralarda bizim başka arakdaşım Iphone 5 aldı. Sonra bu ikisi kapışmaya başladı bizim telefon hakkında bilgili olan arakdaş Iphoncuyu gömdüde gömdü işlemcidendir öyledi böyledir. Iphone 5 alan arkadaş bir kere laf söyledi adam gibi oda son laftı benim için. Uygulama açtı kapattı dedi ki bak bu oyunları görüyormusun dedi sen bana söyle bakalım dedi bu uygulamaları açıp kapatmayı kasmamayı hangi telefon yapar dedi arkadaş sustu... Yani demek istediğim siz küçük veya kısıtlı özellikeri var desenizde bu telefon bir başa değil mi ?

• Hocam oncelikle cok yanlis bir yere gelmissiniz.burda iphone i gomerde gomerler.Ayrica kasmamasinin sebebi telefonu zorlayacak bisey yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    arkadaş iyi hoşda yapsınlar ekranı 5 inç. koysunlar en az 3000 mAh batarya, sd kart girişi de yapsınlar anca öyle bakarım ben iphone a. ne kadar stabil olursa olsun ben o oyunu küçücük ekranda rahat oynayamıyorsam ve günün sonuna gelince o oyunu oynamak istediğimde şarjım bitmişse o stabilite beş para etmez benim için. üstelik donanımına göre parasını hiç haketmiyor. benim görüşüm bu iphone için kim ne derse desin.
  • Ben öğrenciyim Telfonu çok temiz kullanan birisiyim oyunla falan işim olmaz fazla büyük telefonda istemiyorum beni nette ki hızı olsun uygulumalardaki hızı olsun çezbett, zaten şarjşa takıyorsun sürekli
    türkcell iphone 4s alanlar
    14 yıl önce açıldı
    Apple - iPhone - iPad
    geçen ay açıldı
    İphone 3GS WhatsApp
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

oyun oynamayacaksan iphone hızına gerek yok, hem öğrenciymişsin iphone yarı fiyatına ne telefonlar var

Iphone para versem beni kaç sene rahatlıkla kasmadan idare edebilir.. Peki Başka marka için aynısı söylenebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Rıse again,win it all !

Agar.io Nick: つみ☮ βιℓι©
  • quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

5s seni en az 3 yıl idare eder bende 5s kullanıyorum. Zaten ios 9 u da destekliyor

Aynen kardeşim bende ondan bahsediyorum.

Sonuçta günde 1 kere sarj edicez ben zaten pili tasarruflu kullanmaktan yanayım.
    Bunu da geçtim İşlemci hızı cezvediyor.
    Fazla büyük ekran yada 5 inçten fazlası da bana itici geliyor telefon dediğin cebe adam gibi sığacak çıkarttınmıda millet vay be diyecekse bu Iphoneden başka kim yapabilir ki

Rıse again,win it all !

• quote:

Orijinalden alıntı: ComandanteBilic

İş güç yok tüm gün oyunla geçiyor ve full şarjla oyun oynarsan 4,5 saati görüyor 1 saat oyun oyna internette gezin 6,5 saat.
    Oyun oynama internette gezin rahat 7 8 oluyor. Ama tabiki bunları yaparken 3g kapalı ve parlaklık %20 olmalı. 3g 3 dk da %1 yiyor.

O zaman Iphone Beni bekliyor inşAllah :D

Andoid hiç sevmiyorum eğer marketi güzel olsaydı Widows Phone alacaktımda On da da uygulama yok be kardeşim..
    App Store ayrı bir dünya ilk başta pek akıllı uygulama yok gibi geliyor ama foruma sorunca sürüyle harika uygulama olduğunu görüp seviniyosun ben ios a geçeli 1 ay oldu hergün 2-3 uygulama buluyorum. Bu arada alttaki ss de tüm kullanımda Boom Beach oynadım ve Dh de takıldım.

Iphone

Rıse again,win it all !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.