Şimdi Ara

iphon'a araba parfümü döküldü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün telefonu bardaklığa koydum arabanın bu kavun kokusu sıvısı oraya dökülmüş ve iphonun altı olduğu gibi o sıvıyla kaplandı sildim ettim ama şarj kısmından içeri girdi ve hoparlör flnda tıkandı sesim çok az gidio ve telin sesi az çıkıo başka hiçbirşeyde sorun yok nası düzeltebilirim?

• Senin yapabileceğin bişey yok bence, servise gösterin derim..
  • benim garanti devam ediyor fakat garanti kağıdını bulamıyorum bi sorun çıkar mı? turkcellden almştım sonuçta kaydı vardır ama garanti belgesini görmeden yapmayız derler mi? bir de nerdedir bu meletin servisi bilen varmı?
  • Şarj girişinin orada sıvı temasında rengi değişen bir sensör var orası kırmızıya dönmüşse ki muhtemelen dönmüştür o zaman garanti dışı kalır kendini hazırla.
  • garanti kağıdına gerek yok.zaten servis sistemlerinden imei ile cihazın garanti kapsamında olup olmadığı anlaşılıyor.
    etilerde genpa servisi var.ayrıca kadıköyde de var.
    quote:

Orijinalden alıntı: mrtglcn

benim garanti devam ediyor fakat garanti kağıdını bulamıyorum bi sorun çıkar mı? turkcellden almştım sonuçta kaydı vardır ama garanti belgesini görmeden yapmayız derler mi? bir de nerdedir bu meletin servisi bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.