Bildirim
İpadi grafik tablet olarak nasıl kullanırım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
istediiğin şeyi yapabilen uygulama varsa bu şekilde Apple Support
Sidecar özelliğiyle iPad'inizi Mac'iniz için ikinci bir ekran olarak kullanmahttps://support.apple.com/tr-tr/HT210380
-
Grafik tablet ile çalışmak istediğiniz etkiyi vermeyebilir. Gerçekten de ekrana bakıp tablette çizmeye çalışmak hiç kolay olmuyor. Alışmak ciddi zaman istiyor. Grafik tableti bırakıp iPad Pro almış biri olarak söylüyorum bunu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
buna mac lazım hocam ya :( -
hocam ipad kullanmaya devam ediyo musun hala pdf soru çözümü için? Ayrıca notability ve goodnotes'u kıyaslarsak hangisi daha akıcı ve basit bir kullanım sunuyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadSpunk -- 13 Ekim 2020; 19:48:26 > -
Evet
Goodnotesi deneyemedim ama notability ile memnunum.
Ek olarak aradığım konudaki programı da buldum EasyCanvas
-
ben de yakın bir zamanda ipad pro alıcam inşallah, pdf çıktısı almak bezdirdi iyice... teşekkürler cevabınız için
-
Notability'de arama kısmında tüm dosyalar içinde el yazısıyla veya fontla yazdığın bir kelimeyi aratma özelliği var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hayır yok hocam o goodnotes de var galiba
-
bu uygulamayı kullanmak istedim kaliteli falandı ama keşke ücretsiz sürümü de olsaymış ios için
grafik tablet alabildiniz mi, ben de bakıyorum son durumunuz nedir
Ipad alıyorsunuz ama uygulama para vermiyorsunuz ilginç
Merhaba Windows için lonely screen kullanabilirsiniz. Ekran paylaşım özelliği sanırım ücretsiz. 2 aydır deneme sürümü kullanıyorum hala abonelik istemedi. Air Play ile bu programa ekran yantısabilirsiniz.
İpadden çözsenize direkt neden bilgisayarla uğraşıyorsunuz anlamadım. Madem öylr grafik tablet alsaydınız. Saçma bence.
Ben direkt tabletten çözüyorum gayette memnunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X