Şimdi Ara

ipad2 ekran çizildi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizim ufaklık metal arabasıyla üstünde sürüş denemeleri yapmış. 3-4 tane parmak boyunda çizikler var. Garantisi hala sürmekte. Ne yapmak lazım ? Ekran değişimi? Bu haliyle 2.el olarak satsam?... Ne bileyim, canımı sıktı şimdi. Sağlıklı da düşünemiyorum. Model 16gb wifi, beyaz. Önerilerinizi bekliyorum.

Edit: Saat 20:00 itibarıyla, ufaklık her şeyi itiraf etti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 11 Mart 2012; 15:39:37 >

• garantisinin olup olmaması hiçbir şey değiştirmez bu hususta..
  • Bu kadar görüntü manyağı olmayın yaw.

Çalışıyorsa, ve çok belli değilse sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Caipirinha

Bu kadar görüntü manyağı olmayın yaw.

bencede ne kadar üstüne düşerseniz başına o kadar çok şey gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cansewer

quote:

Aynen öyle, telefonumu jelatinsiz, ve kılıfsız kullanıyorum, görenler şaşıyor. Çizik mizik hiç birşey yok
  • quote:

quote:

quote:

Aynen öyle, telefonumu jelatinsiz, ve kılıfsız kullanıyorum, görenler şaşıyor. Çizik mizik hiç birşey yok

aynen.
    maşallah diyelim ve elini ıssır sende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

quote:

quote:

quote:

aynen.
    maşallah diyelim ve elini ıssır sende

Aman hocam her yerde söyleme nazar değmesin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle çok geçmiş olsun, yaşayan bilir. ekranı garantiye versen değiştirmezler ama kendin belli bir ücret karşılığında değiştirebilirsin iphone için yaklaşık 150 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam. ama ipad daha tam yaygınlaşmadı nerde nasıl yapılır
  • iPad den anlamayan anlıyomus gibi gözüken servislerden uzak dur hocam cihazı eski haline döndüremeyebilirsin, zaten iPad de iPhone gibi vidalar bulunmuyor değişik şekilde içi açılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazux

öncelikle çok geçmiş olsun, yaşayan bilir. ekranı garantiye versen değiştirmezler ama kendin belli bir ücret karşılığında değiştirebilirsin iphone için yaklaşık 150 tl falandı yanlış hatırlamıyorsam. ama ipad daha tam yaygınlaşmadı nerde nasıl yapılır

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi logox -- 11 Mart 2012; 15:40:32 >
  • işinin ehli bizzat apple tarafından yetkilendirilmiş teknik servislere yaptırmak istiyorsan fiyatı tuzlu olur ama sıfırdan farksız olur çünkü kesinlikle 3.parti ürünlerini kullanmıyorlar birebir orjinal ürünler kullanıyorlar. ben 4.nesil ipod touchımın ekranını değiştirmiştim.bilkomun sitesine girip oradan ankaradaki apple yetkili servislere bakabilirsin sadece dokunmatik ön cam değişirse fiyat 350 - 380 arası olur ama lcd iç ekranda hasar gördüyse 300 lira daha ekle.. eğer hem ön ekran hem de iç cam bozulduysa yaptırmaya gerek yok satıp yenisini almak daha mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

işinin ehli bizzat apple tarafından yetkilendirilmiş teknik servislere yaptırmak istiyorsan fiyatı tuzlu olur ama sıfırdan farksız olur çünkü kesinlikle 3.parti ürünlerini kullanmıyorlar birebir orjinal ürünler kullanıyorlar. ben 4.nesil ipod touchımın ekranını değiştirmiştim.bilkomun sitesine girip oradan ankaradaki apple yetkili servislere bakabilirsin sadece dokunmatik ön cam değişirse fiyat 350 - 380 arası olur ama lcd iç ekranda hasar gördüyse 300 lira daha ekle.. eğer hem ön ekran hem de iç cam bozulduysa yaptırmaya gerek yok satıp yenisini almak daha mantıklı...

lcd iç ekranda hasar yok. Bu şekilde satsam alıcı bulabileceğim fiyat nedir acaba. Smart cover da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: logox

quote:

işinin ehli bizzat apple tarafından yetkilendirilmiş teknik servislere yaptırmak istiyorsan fiyatı tuzlu olur ama sıfırdan farksız olur çünkü kesinlikle 3.parti ürünlerini kullanmıyorlar birebir orjinal ürünler kullanıyorlar. ben 4.nesil ipod touchımın ekranını değiştirmiştim.bilkomun sitesine girip oradan ankaradaki apple yetkili servislere bakabilirsin sadece dokunmatik ön cam değişirse fiyat 350 - 380 arası olur ama lcd iç ekranda hasar gördüyse 300 lira daha ekle.. eğer hem ön ekran hem de iç cam bozulduysa yaptırmaya gerek yok satıp yenisini almak daha mantıklı...

lcd iç ekranda hasar yok. Bu şekilde satsam alıcı bulabileceğim fiyat nedir acaba. Smart cover da var.

ikinci elde çok tecrübesizim hiç ikinci el ürün satın almadım ve hiçbir ürünümü satmadım bilemeyeceğim. ama ikinci el ipad2 ler kaça satılıyorsa o fiyattan tamir ücretini de düşüp satabilirsin dediğim gibi ön cam değiştirme fiyatı 350-380 arasında değişiyor. şimdi bir site ekleyeceğim bu site apple yetkili servisidir. fiyat listesi orada yazıyor ipad 2 ön cam fiyatına bakabilirsin. 380 tl
    http://www.girisimservis.com/

• Linkteki servis fiyatları çok fazla değilmi :/

Gerçi hiç servis tecrübem olmadı , olmasında zaten. Geçenlerde bir arkadaş Sonax 'sın cam çiziklerini kapatmaya yönelik ürününü tavsiye etmişti forumda.Bi bakabilirsin istersen;

http://www.hepsiburada.com/Liste/sonax-cizik-giderici-cam-cilasi-250-ml/ProductDetails.aspx?productId=otson273141&categoryId=20035740

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhysioTurko -- 15 Eylül 2011; 11:09:08 >
  • Valla değiştir derim.Daha sonrada bir ekran koruyucu yapıştırırsın mis
  • quote:

quote:

quote:

ikinci elde çok tecrübesizim hiç ikinci el ürün satın almadım ve hiçbir ürünümü satmadım bilemeyeceğim. ama ikinci el ipad2 ler kaça satılıyorsa o fiyattan tamir ücretini de düşüp satabilirsin dediğim gibi ön cam değiştirme fiyatı 350-380 arasında değişiyor. şimdi bir site ekleyeceğim bu site apple yetkili servisidir. fiyat listesi orada yazıyor ipad 2 ön cam fiyatına bakabilirsin. 380 tl

Yetkilendirilmeye yetkilendirilmiş ama daha tamir ettiği cihazın adını doğru olarak bilmiyor...iPhone 4G nedir yahu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Linkteki servis fiyatları çok fazla değilmi :/

Gerçi hiç servis tecrübem olmadı , olmasında zaten. Geçenlerde bir arkadaş Sonax 'sın cam çiziklerini kapatmaya yönelik ürününü tavsiye etmişti forumda.Bi bakabilirsin istersen;

http://www.hepsiburada.com/Liste/sonax-cizik-giderici-cam-cilasi-250-ml/ProductDetails.aspx?productId=otson273141&categoryId=20035740

Bu ipadin arkası için olmaz sanırım değil mi? Arkası için böyle bir ürün bilen arkadaş var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ihsanoguz

quote:

quote:

quote:

Yetkilendirilmeye yetkilendirilmiş ama daha tamir ettiği cihazın adını doğru olarak bilmiyor...iPhone 4G nedir yahu:)

iphone4G(generation) yani 4. nesil

• Konuyu uzatmak niyetinde değilim ama telefonun orjinal adi iPhone 4 tür. iPhone 3GS den sonra Apple telefonu iPhone 4 diye adlandirmistir. 4G diye bir şey yoktur, o acıdan dedim. Yani onların yaptıgı bir kisaltmadir ki gerek yok bence. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Linkteki servis fiyatları çok fazla değilmi :/

kardeş bu araba için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.