Şimdi Ara

İpad Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Az önce suratsız bir Turkcell çalışanının tam sorularımı yanıtlamamasından dolayı bu konuyu açıyorum.

İpad aldım.Buna sim kartı takılabiliyor ve internet sorunu kalmıyor.Kontörlü bir şekilde internet paketi oluyormuş sanırım.Aylık faturalı tarife dışında.

Bu kontörlü pakette kullanım nasıl oluyor ? Faturalıyla aynı kullanım ücretini mi ödüyorum ? Mesela 1 gb bendede 20 lira faturalıya da mı 20 lira ?

Hizmet bedeli falan vermicem değil mi ? Kontörüm yani GB ' ım bitince ben tekrar alım yaptığımda yine devam edebilecek miyim nette takılmaya ?

• quote:

Orijinalden alıntı: buqra_

Merhabalar
    Az önce suratsız bir Turkcell çalışanının tam sorularımı yanıtlamamasından dolayı bu konuyu açıyorum.

İpad aldım.Buna sim kartı takılabiliyor ve internet sorunu kalmıyor.Kontörlü bir şekilde internet paketi oluyormuş sanırım.Aylık faturalı tarife dışında.

Bu kontörlü pakette kullanım nasıl oluyor ? Faturalıyla aynı kullanım ücretini mi ödüyorum ? Mesela 1 gb bendede 20 lira faturalıya da mı 20 lira ?

Hizmet bedeli falan vermicem değil mi ? Kontörüm yani GB ' ım bitince ben tekrar alım yaptığımda yine devam edebilecek miyim nette takılmaya ?

Benim yeni ipadimde
    Turkcell Faturasız hattımda 1 gb sınırsız net paketi var,
    Her ay 20 tl yüklüyorum paketim yenileniyor.
    Faturasız hat için mümkünse sınırsız net al,yavaştır ama rahat edersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana fazla bisi gerek yok ama lazımda oluyor hani.ben kullaniyim bitince yine doldurayım mantığını sevdim.aylik ödemeden cok mesela 40 liralık yükleyeyim ama bunu 3 - 5 ay kullaniyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben simdi 3 aylık 3 gib paketi alsam bitirmezsen 3 ayda nolucak ? Ya dada ha kisa surede bitirirsem

• http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/Faturasiz-iPad-Internet-Paketleri.aspx

Arkadaslar bu paketten almayı düşünüyorum .kullanan var mı ? Yorumları nasil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    playstation 4 net hızı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.