Şimdi Ara

ipad mini wifi ile her yerde nete girme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ipad mini wifi 16gb cihaz hediye geldi. Performansı cidden çok güzel. Ama 3g eksikliği yaşıyorum. Telefonum samsung note 2. Vatan Bilgisayar da telefona kuracağım bir programla ipad i senkronize ederek 3g gibi kullanabilecegimi söylediler. Play store de router arattim ama programlar dandik geldi. En uygun program nedir yardimci olurmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu hotspot olarak kullanmayı bilmiyormusun ?

• Hiç ihtiyacım olmamıştı tarif edebilirmisin

• quote:

Orijinalden alıntı: boraun

Arkadaşlar ipad mini wifi 16gb cihaz hediye geldi. Performansı cidden çok güzel. Ama 3g eksikliği yaşıyorum. Telefonum samsung note 2. Vatan Bilgisayar da telefona kuracağım bir programla ipad i senkronize ederek 3g gibi kullanabilecegimi söylediler. Play store de router arattim ama programlar dandik geldi. En uygun program nedir yardimci olurmusunuz?

Ayarlar- Diğer Ayarlar , Wifi bağlantısı vs bıseyler dıyor orda telefonu router olarak kullanabılıyorsun
  • Ayarlar-kablosuz ve ağ ayarları-taşınabilir wifi alanı-mobil ad ile yapabilirsin.

• Yaptım bunu da öğrenmiş oldum. Şimdi ipad la note 2 olarak yazdığım ssid e bağlanıp note 2 nin 3g siyle ipad dan girebilecekmiyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.