Şimdi Ara

İpad mini retina 64 gb 799 TL (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
923
Cevap
22
Favori
32.116
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
49 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takıntılıyım, manyağım, parmak lekesi sevmiyorum, birinin gelip parmaklamasını sevmiyorum, telefonumun başkasının kulağına değmesini de sevmiyorum. Bariz tercih meselesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steven_stiffler kullanıcısına yanıt
    belli belli , ama ekran koruyucuda parmak izi tutar... her türlü parmaklayacaklar yani kaçış yok. o nedenle koyver gitsin...
  • Benimde aklımdaydı kaçırmışısız fıratı, 16 GB bile razıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oksit

Sadece arkayı koruyan spigen yerine şu kitap şeklinde olandan almanızı tavsiye ederim. bu sayede ekran için endişelenmenize gerek kalmaz. çantada filan güle oynaya taşırsınız.

http://www.spigen.com.tr/iPad-Mini-Hardbook-Case,PR-75.html

Gayet guzel stant yapilabiliyor olmasi da bi avantaj fakat stoklarinda yok o ürün malesef

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sariduru

Dün Ankara Söğütözü mağazasından avans satış yoluyla alan arkadaşların siparişinde son durum nedir arkadaşlar?

?
  • Benim Balıkesir mağazasından Adana üzerinden verdiğim sipariş bugün geldi. Cihaz yanıyor
  • Ekran koruyucu arayanlar Aliexpress'ten temperlı camlardan alsınlar. Parmak izini büyük oranda engelliyor ve görüntüde fark yaratmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -AhmtOzdmR-

Ekran koruyucu arayanlar Aliexpress'ten temperlı camlardan alsınlar. Parmak izini büyük oranda engelliyor ve görüntüde fark yaratmıyor.

Önerdiğiniz hangisi link verebilir misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad iyi hoş güzel de, elde tutulmasi cok zor. Hem ince hem elden kayiyor. Bu yuzden kilif sart. Yoksa herkes ister sade kullanmayi. Kenarlari bombeli oldugu icin dusurmeden, elinden kaydirmadan tutmak zor.

Bu da benim kilif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Marston -- 25 Aralık 2014; 15:02:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Orijinalden alıntı: tcreis

Ipadim geldi bu akşam . Adana'dan göndermişler. Ekran üzerinde jelatin var mıydı arkadaşlar. Benim ekranda yoktu, ekran sanki iyi bir koruyucu ile kullanılmalı gibi geldi bana. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Daha önce smart tab 10 kullanıyordum sağlam bir ekrana sahipti. Ilk iPad deneyimim.

Sadece ekran değil, komple jelatin olması gerek. Ben de ekran koruyucu almak istiyorum ama almaktan çok yapıştırmak düşündürüyor.

En dışında komple şeffaf bant vardı , benim merak ettiğim cam üzerinde koruyucu seffaf ekran jelatin bulunuyor mu? Çünkü ekrana dokunurken sert bir cam hissi vermiyor acaba benim göremediğim bir bant mı var diye düşündüm.

• Ürünü satan kimse var mı?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

Ipadim geldi bu akşam . Adana'dan göndermişler. Ekran üzerinde jelatin var mıydı arkadaşlar. Benim ekranda yoktu, ekran sanki iyi bir koruyucu ile kullanılmalı gibi geldi bana. Sizin düşünceleriniz nedir bu konuda? Daha önce smart tab 10 kullanıyordum sağlam bir ekrana sahipti. Ilk iPad deneyimim.

Sadece ekran değil, komple jelatin olması gerek. Ben de ekran koruyucu almak istiyorum ama almaktan çok yapıştırmak düşündürüyor.

En dışında komple şeffaf bant vardı , benim merak ettiğim cam üzerinde koruyucu seffaf ekran jelatin bulunuyor mu? Çünkü ekrana dokunurken sert bir cam hissi vermiyor acaba benim göremediğim bir bant mı var diye düşündüm.

Aynen bende böyle bir hisse kapıldım.

• 20 dakikadır FİFA oynuyorum batarya hala 100'de 100

edit: laptop üzerinden şarj olmuyor arkadaşlar neden olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 25 Aralık 2014; 19:39:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPad de kulaklık kullanıp ileri geri alma olayı yok mu? Ben de yok da.

• quote:

Orijinalden alıntı: fofer

20 dakikadır FİFA oynuyorum batarya hala 100'de 100

edit: laptop üzerinden şarj olmuyor arkadaşlar neden olabilir?

USB gücü yeterli değil, amperin yüksek olması gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

iPad de kulaklık kullanıp ileri geri alma olayı yok mu? Ben de yok da.

kulaklığın üstedeki tuşları diyorsanız android telefonda hepsi çalışıyor ama ipad de sadece play/pause çalışıyor ,galiba apple ondanda lisans istiyor lighning kablo gibi, kulaklığım Xiaomi Piston 2
  • quote:

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

kulaklığın üstedeki tuşları diyorsanız android telefonda hepsi çalışıyor ama ipad de sadece play/pause çalışıyor ,galiba apple ondanda lisans istiyor lighning kablo gibi, kulaklığım Xiaomi Piston 2

Bende de Urbanears Kransen var ama tek bir tuş bile çalışmıyor. Garantilik durum var gibi...

• quote:

quote:

quote:

Bende de Urbanears Kransen var ama tek bir tuş bile çalışmıyor. Garantilik durum var gibi...

şarj olmasıda 10 saat diyordun max 2 saatte doluyor sen hiç bekleme arkadaşım ver garantiye.kulaklık için birşey diyemicem normal olabilir androidde çalışıyor çünkü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

şarj olmasıda 10 saat diyordun max 2 saatte doluyor sen hiç bekleme arkadaşım ver garantiye.kulaklık için birşey diyemicem normal olabilir androidde çalışıyor çünkü.

Garanti 1 ayda mı sonuçlanır yine acaba?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.