Şimdi Ara

ipad mini %89 dan sonra sarj olmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gece sarja takiyorum sabah kalktigimda %89 ' a kadar sarj etmis oluyor.cikartip takiyorum devam etmiyor.kisaca sarj olmuyor.cikarip taktigimda sanki adaptore baglamamisim gibi hic bir tepki vermiyor.

Pc den degil prizden sarj ediyorum bu arada.

Cihazi kapatip acinca sarja devam edebiliyorum.goovle da bu sorunu yasayanlar iphone 4s adaptoru ile %100 sarj edebilmisler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Arkadaslar gece sarja takiyorum sabah kalktigimda %89 ' a kadar sarj etmis oluyor.cikartip takiyorum devam etmiyor.kisaca sarj olmuyor.cikarip taktigimda sanki adaptore baglamamisim gibi hic bir tepki vermiyor.

Cihazi kapatip acinca sarja devam edebiliyorum.goovle da bu sorunu yasayanlar iphone 4s adaptoru ile %100 sarj edebilmisler

Wlaa aklima gelen sey sarji tamamen bitir telin kapansin 2dk bekle sonra sarja tak bir kalibre olur.. Olmadi cok dusuk ihtimal ama restore et temiz bir sekilde full format at yani ama ilk dene dedigimi bir yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oskis

quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Arkadaslar gece sarja takiyorum sabah kalktigimda %89 ' a kadar sarj etmis oluyor.cikartip takiyorum devam etmiyor.kisaca sarj olmuyor.cikarip taktigimda sanki adaptore baglamamisim gibi hic bir tepki vermiyor.

Wlaa aklima gelen sey sarji tamamen bitir telin kapansin 2dk bekle sonra sarja tak bir kalibre olur.. Olmadi cok dusuk ihtimal ama restore et temiz bir sekilde full format at yani ama ilk dene dedigimi bir yap

şarjı boşalttıktan sonra kapalı halde iken mi şarj edeyim?

kapalı halde fully charged yazana kadar şar edip ondan sonra mı acayım cıhazı?

dun apple support ıle onlıne chat yaptım.bana reset all settings secenegını uygulattı ılk asamada.ben yınede bu ıslemı yapmamızsa ragmen pıl kalıbrasyonuna gıdeyım mı?

esas sormak ıstedıgım ıse ıpad de bır sorun yoktur degıl mı?

• Tamamen bitirip yeniden full şarj et. Eğer düzelmezse muhtemelen batarya ölmüştür.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Batarya değil kablonu değiştir sorun hallolucak
    Benim ipad3 ümde atnı sıkıntı oldu şu an yansanayi kablo ile %100 şarj ediyor.Sağlamasını yapmak için eski kablosuyla tekrar denedim yine yarıda kesti. Şarj edilemiyor uyasını veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.