Şimdi Ara

İpad mini 689 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıcak fırsat sayılır kliksada var denliyor ama fiyatı yukarı çekmişler

http://www.arabulvar.com/apple-ipad-mini-16gb-79-wi-fi-siyah/?pr=654575

• Fiyat güzel de garanti durumu nedir acaba? 2 Yıl Apple Garantisi Altındadır yazmakta ama..
  • arkadaşlar bu ipad'lerde garanti olayını kısaca açıklayabilecek var mı. Bilkom garantisi arıyor herkes, bilkom garantisi olmayınca ne oluyor. Bilkom dışında başka garanti veren yerler mi var? Yoksa Bilkom dışındakiler hiçbir şekilde servis hizmeti sağlamıyor mu ? Kısaca anlatacak birisi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar bu ipad'lerde garanti olayını kısaca açıklayabilecek var mı. Bilkom garantisi arıyor herkes, bilkom garantisi olmayınca ne oluyor. Bilkom dışında başka garanti veren yerler mi var? Yoksa Bilkom dışındakiler hiçbir şekilde servis hizmeti sağlamıyor mu ? Kısaca anlatacak birisi var mı?

Resmi olarak Bilkom ve İndex var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar bu ipad'lerde garanti olayını kısaca açıklayabilecek var mı. Bilkom garantisi arıyor herkes, bilkom garantisi olmayınca ne oluyor. Bilkom dışında başka garanti veren yerler mi var? Yoksa Bilkom dışındakiler hiçbir şekilde servis hizmeti sağlamıyor mu ? Kısaca anlatacak birisi var mı?

Kendi tecrubemi paylasayim isterseniz.bilcom ipadim aldiktan birkac gun sonra sorun cikardi.sorgusuz sualsiz degisim yaptilar.bilcom genellikle cok ilgili.artik boyle olmasini saglayan apple midir bilmem ama ben gayet memnun kaldim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 13 mini 128gb siyah
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.