Şimdi Ara

IPAD MINI 16GB 546 TL -- HIZLIAL -- BİTTİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
4
Favori
10.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gençturkcell koduyla 546 TL ye geliyor. Yanına Bonus falan da veriyorsa sıcak ötesi...

http://www.hizlial.com/apple-mini-ipad-16-gb-wi-fi-beyaz-md531tua/02.049.9190.0018
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Vay arkadaş amma düştü bunun fiyatı be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok düştü fiyatları vay be.
  • Genç turkcelle alsan 546 lira, üstüne %10 bonus 54 lira bir de 40 lira puan veriyor hızlıal sitesinde kullanmaya. 442 liraya geliyor

• Hemmen aldım bir tane üstad.. sağolasın.. şaka gibi oldu.. %10 da bonus (gold bilgisayar harcamalı)
  • Mobee tABLETLER DAHA DUN 198 TL İDİ BUGUN250 TL

• yok artık. daha neler alsammı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada HTC One V 499 TL
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gençturkcell şifresini hayrına biri pm atabilir mi? hemen almam lazım bu meretten.
  • gnctürkcell şifresi lazım zaten sınırsız alınabiliyormuş biri pm atabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Genç turkcelle alsan 546 lira, üstüne %10 bonus 54 lira bir de 40 lira puan veriyor hızlıal sitesinde kullanmaya. 442 liraya geliyor

%10 bonus açıklamasında başka kampanyalar ve kuponla birleştiremez yazıyor. büyük ihtimal olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Gençturkcell koduyla 546 TL ye geliyor. Yanına Bonus falan da veriyorsa sıcak ötesi...

http://www.hizlial.com/apple-mini-ipad-16-gb-wi-fi-beyaz-md531tua/02.049.9190.0018

GençTurkcell nereye girilecek bulamadım ama? Yardım eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deblod

quote:

Gençturkcell koduyla 546 TL ye geliyor. Yanına Bonus falan da veriyorsa sıcak ötesi...

Sağ üst köşede hesabım kısmından indirim kodları kısmına kodu girin, indirim hakkınız tanımlanmış olacak.

• Kliksa 599 dan sonra çok iyi bir fiyat. 32gb mini kullanan birisi olarak çok memnunum. Bilgisayarı unutturan bir alet. Tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • garantisi bilkom mu
  • Fiyatlar genel itibariyle düştü sanırım, imkanım olsa alırdım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deblod

quote:

Sağ üst köşede hesabım kısmından indirim kodları kısmına kodu girin, indirim hakkınız tanımlanmış olacak.

Teşekkürler.

Gencturkcell sifresini arkadaslardan bulmaya calisacagim. Bu sifreyi nasıl alabiliriz? Sifre deyip 2222 ye mi atacaklar?

• quote:

Orijinalden alıntı: marcelor

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

Genç turkcelle alsan 546 lira, üstüne %10 bonus 54 lira bir de 40 lira puan veriyor hızlıal sitesinde kullanmaya. 442 liraya geliyor

%10 bonus açıklamasında başka kampanyalar ve kuponla birleştiremez yazıyor. büyük ihtimal olmuyor.

%10 bonus şartlarında böyle bir ibare yok, ama puan kampanyası şartlarında var...
  • Daha yeni avea ya geçmiştik iyi mi :) Gnctrkcll kodu olan varsa paylaşabilir mi.
  • kazanılan bonuslar sadece fizki gold mağazalarında kullanılabılyıormuş
  • evet gençler şifre lazım yok mu yardım edecek bir allahın kulu
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.