Şimdi Ara

İpad mi Matepad mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım eğitim için tablet alacağım ama çok arada kaldım 1 haftadır para hazır ama cihaz alamadım. 3500 tl param var ve ipad 7.nesil, huawei matepad 10.4 veya ipad 8. Nesil almayı düşünüyorum fakat aklımı karıştıran kalem alınca 8.nesile param yetmiyor matepad ile 7. Nesil arasında kaldım bu cihazları kullananlar veya bu konuda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam matepadin içinde kirin 810 var, ipad 8.nesil alırsanız ise a12. Apple işlemci konusunda kat kat daha iyi ve apple'ın güncelleme desteğini uzun süreceğinü düşünürsek ipad uzun ömürlü olur. Ayrıca uygulama yelpazesi ve kalemin rahatlığı olsun yine ipad önde. Yani analacağınız her anlamda ipad daha iyi. Tavsiyem bütcenizi zorlayıp ipad8 + kalem almanız yönünde. Aradaki farka gerçekten değer.
  • Peki ipad 8.nesil +kalem yerine matepad pro alınsa yanında kalem ve klavyede geliyor çok uygun oluyor ama ben iphone kullanan birisiyim ve androide- huawei ye güvenemiyorum yoksa applede çok daha avantajlı

• meydanoglubaran62 M kullanıcısına yanıt
    Hocam tablet telefon gibi değil. Apple çok ileride bu konuda. Kendimi bildim bileli android kullanan biri olarak ben bile gittim ipad aldım. Mesele huaweiye güvenio güvenmeme değil mesele işletim sistemi. İpadlere özel ipados var ve androide göre çok daha kullanışlı. Uygulamalar anroide çok daha optimize çalışıyor ipadde. Matepad pro da güzel cihaz ama ipadin yerini tutacağını düşünmüyorum.

• bende de aynı sorunsal var 2100 tl teknosa vatan satıyor matepad 10.4 aslında güzel cihaz. oyunları su gibi akıtıyor sarjıda iyi gibi ama aplle da 8.nesilne zaman gelecek birde 32gb olması çok sıkıntı 20 gb işletimsıstemı zaten. yinede -12 gb da 5tane sağlam oyun sığar zaten programlar yer tutmaz resim video telde yer kaplıyor . müzikler zaten spoty de dınlıyorum.
    8. nesil 32gbmantıklı geliyor. yinede her ıhtımale karsı %50 daha ucuz huawei seneye yada 3 sene sonra aradaki faraka bin tldaha koyup yenibir anroid tablet deanına bilir 0. birde anroid yabana atılcak gibi değil. bende samsung note 10.1 2014 vardı kalemli.gayet severek kullandım ekranıda 2k dı çok keyifveriyordu. su andada kullanıyorumama şarj da sıkıntı var artık internette 2saat netfilx de 4 saat gidiyor. pilideğiştirdiğim halde istediğim performansı alamadım.
    2.ciahaz da10 saatkullanımi var. huawei deşarj konusunda çok başarılı. bitmiyor şarjı.
    aplle işlemci ve ekran çözünürlüğü daha iyi bin tl fazla vermeye değermi. dediğim gibi 2yılsonra bin tl daha ekleyip yeni çıkan bir anroid tablet almak ta çok mantıklı geldi bana

• ben ipad onerirkm her turlu... hatta gecen haftalr air 3 4.000 tl ustune 900 tl satabilecegin airpods 2 vardi... saglam firsatti

tablet aliyorsaniz en az 64gb olsun... en az ... 128 ve ustu ise uzun yillar kullndirir...

2. el acilmamis kutu sahindende olanlar baslar 3.600-3.800 alabilirsiniz aklımızda olsun

matebook pro tableti 4.500 kalem klavye hediyesi vardi. mantikli gibi ama uygulama konusunda meler verir emin degilm

• Matepad proda kalem+klavye aklımı çok cezbediyorda kullanıcı deneyiminden dolayı sanırım ipad seçeceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Linux mu Android mi?
    10 yıl önce açıldı
    Android Tablet mi iPad mi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne aldın hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Matepad 10.4 aldım eğitimden dolayı tablet kalmamıştı ondanda iki tanemi ne kalmıştı koskoca iki şehirde.İpad aradım ama bulamadım Malatya ile Elazığda. internette bi kaçtane vardı onlarda fırsatçılıktan 3000 küsürlerde satıyorlardı.

• iPad tabiki abi nasıl soru bu ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda belki android ios arasında kalınabilir ama tablete gelince kesinlikle apple 5 yıl önce aldığım ilk nesil iPad air hala tıkır tıkır çalışıyor kasma donma yok sadece yazılımı ios 12 de kaldı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.