Bildirim
Ipad mi Laptop mı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hangi ipad kac gb hangi aksesuarlarla dusunuyorsun, ogrenci indirimiyle bakmani tavsiye ederim btw bu arada, egitim magazasindan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam vallahi ipad düşünmedim bile hiç laptop düşündüm hep sorduğum insanlar tablet alabilirsin diyince ikisi arasında kaldım
Parayı gözden çıkardıysan iPad pro+klavye tıp için daha mantıklı. Ama illa oyun oynarım diyosan laptop da işini görür.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Laptop daha mantıklı gibi o zaman sanki hocam
Hocam Usb vs. takmak için lazım olabilir gibi geliyor bana sanki yani bilgisayar daha kapsamlı gibi
15000tl civarlarında bir laptop önerebilecek var mı ?
Mühendislik için pc şartta tıpçıların çoğu ipad kullanıyor diye biliyorum kalemiyle beraber derste defter gibi kullanabilirsin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/tip-dis-tablet-kullanimi--153361655
Birini alırsam diğerinden feragat etmek zorundayım gibi beyler bütçem var ama ikisini de alamam
ipad air al eğitim mağazasından 11.800 apple pencil de 1900 de airpods 2. nesil de hediye ediyor istersen satarsın istersen kullanırsın pro almaya hiç gerek yok
-
Lenovo ideapad flex tarzı bir şey de alabilirsin
Androidler için iyi not uygulaması felan var mi çok bilgi sahibi değilim de apple da 2 tane vardı diye hatırlıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andrew__neiman -- 20 Temmuz 2022; 14:7:49 >
Air 5 al gec fm touch oynarsın
MacBook Air M1 ve iPad 9. Nesil 64 GB sahibiyim. Laptopu pdf birleştirmek, online sınav dışında dersle alakalı hiçbir şeyde kullanmadım. Tıp okuyorum, iPad büyük nimet. Kesinlikle bir tablet edinmeni öneririm. Fotokopi almayacaksın ve paran cebinde kalacak. Sunumları fotokopi alsan ufak olacak, renk olmayacak. Ancak tabletle amfideyken hiç zorluk yaşamadan dersi takip edip notlarını alabileceksin. Textbookları, sunumları, notlarını sürekli yanında taşıyabileceksin.
Tek eksisi bahsettiğin oyunları açamıyor oluşu. Bu noktada seçim senin. Tüm eğitim hayatını kolaylaştıracak, kendini yatağa attığında rahatça Netflix vs izleyebileceğin bir cihaz mı yoksa istediğin oyunları açabilecek bir cihaz mı?
iPad al Ama bir arkadaşım sonradan lol vs oynayamadığı için pişman olmuştu pc almadığına
monster pc ve ipad pro 2021 var.
ders çalışmak için ipad, kalemi ile birlikte çok güzel bir seçenek. ben sadece film izlemek için kullanıyorum gerçi. oyun oynayan biritsen ios oyumları tatmin etmez.
-
laptop tabiki ipadle yapabileceklerin aşırı kısıtlı
Benzer içerikler
- eyüp boncuk evli mi
- tus dershane fiyatları
- kunduz yorumlar
- apotemi 15 tyt türkçe deneme cevap anahtarı
- 4 ayda yks kazanılır mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X