Şimdi Ara

iPad mi diğer android tabletler mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Teşekkürler. Yılı 2012'ye alsak bile Google'ın bulut üstünlüğü sayesinde durum pek farklı olmayacaktır ekosistem konusunda.

Diğer arkadaş iPad'te olmayan (macOS'te özel) veya Android'te de olan özellikleri yazınca sıkılmıştım cevap vermekten. Bir de bana araştır diyorlar :D Ben bilmediğim şeyi eleştirmem.

• Merhabalar, 3. Sınıfa giden kızıma ipad ve android arasında kaldım. Elimde bir android tablet var ve bir tablet kalemi uyduramadım.. Asla uyumlu model yok. Pen ve klavye ile satılan android tabletler daha ucuz olmakla birlikte ipad deki gibi yazım çizim gibi uygulamaları var mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

en uygun olarak samsung alacaksınız 13 bin bandında kalemli olarak, lenovo vs var ama bence alınmaz , 15 16 civarına alanacak ipadden büyük oranda daha yavaş olacak ve 1 2 sene geçmeden donmalar başlayacak ipad a16 + 500 tl ye bile satılan kalem öneriririm (amazondan

Merhaba, Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.. Sizden sonra inceledim ve a16 ipad 256 gb sipariş ettim. İyi bir android tablet de bu fiyatlara yakındı.. İpadde ekranın 60 hz olmasının verebileceği handikap dışında bana anroidde göz kırpan bir şey yok, her şey iyi görünüyor.. Benim evlat da zaten yüksek sistem gereksinimi yaşamayacaktır. Ciddi oyun alışkanlığımız yok, yani henüz :) abartmadan sınırlı süre birkaç oyun oynuyor..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

ipad alanlar vazgeçemiyor gibi 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.