Şimdi Ara

iPad'im kendiliğinden versiyonunu düşürdü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu gün fizy nin iphone icin uygulamasi ciktigini duydum, appstore a girip indirmeye karar verdim ipad e. İndirmek istedigimde 4.3.3 versiyonunda olduguna emin oldugum ipadime indiremedim, 4.3 istedigi uyarisini gördüm, ayarlardan hakkindaya girdigimde ipadim 4.2.1 versiyonunda oldugunu gordum ipadim jb li ama ilk defa böyle bir sey görüyorum, lütfen yardim edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: egemenpamukcu

Arkadaşlar bu gün fizy nin iphone icin uygulamasi ciktigini duydum, appstore a girip indirmeye karar verdim ipad e. İndirmek istedigimde 4.3.3 versiyonunda olduguna emin oldugum ipadime indiremedim, 4.3 istedigi uyarisini gördüm, ayarlardan hakkindaya girdigimde ipadim 4.2.1 versiyonunda oldugunu gordum ipadim jb li ama ilk defa böyle bir sey görüyorum, lütfen yardim edin.

fake 4.2.1 indirmiş olmayasınız cydia`dan ? o program versiyon ıos 5 bile olsa 4.2.1 olarak gösteriyor :)

NOT: O PROGRAM 4.0.1 KULLANLARIN 4.2.1 UYGULAMALARINI ÇALIŞTIRABİLMELERİ İÇİN DEV-TEAM TARAFINDAN ÇIKARILMIŞTI :)

• quote:

Orijinalden alıntı: musa_emir_2008

quote:

Arkadaşlar bu gün fizy nin iphone icin uygulamasi ciktigini duydum, appstore a girip indirmeye karar verdim ipad e. İndirmek istedigimde 4.3.3 versiyonunda olduguna emin oldugum ipadime indiremedim, 4.3 istedigi uyarisini gördüm, ayarlardan hakkindaya girdigimde ipadim 4.2.1 versiyonunda oldugunu gordum ipadim jb li ama ilk defa böyle bir sey görüyorum, lütfen yardim edin.

fake 4.2.1 indirmiş olmayasınız cydia`dan ? o program versiyon ıos 5 bile olsa 4.2.1 olarak gösteriyor :)

NOT: O PROGRAM 4.0.1 KULLANLARIN 4.2.1 UYGULAMALARINI ÇALIŞTIRABİLMELERİ İÇİN DEV-TEAM TARAFINDAN ÇIKARILMIŞTI :)

Yok, oyle bir sey indirmedigime eminim ama sen yine de soylersen ismini iyi olur.

• Bu arada iOS 4.2.1 de olmayip 4.3 de olan ozellikleri soylerseniz ben de onlarin olup olmadigina bir bakabilirim
  • Yardim edebilecek olan yok mu
  • Güncel
  • JB'yi güvenilir biryerden mi attın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: terto112

JB'yi güvenilir biryerden mi attın?

Jb den kaynaklandigini sanmiyorum cunku jb yapali 5-6 ay oldu, ama ben bu durumu dün farkettim
  • İlk olarak iTunes'tan uptade edip sonra JB atmayı deneyin.
  • onunla ugrasmak istemiyorum mutlaka bir kisayolu vardir, aldigimda 4.3.3 olan cihaz kendiliginden 4.2.1 e dustu, inanilmaz saçma.
  • Haklısın ama bir dene bence:)
  • şu'an ios5'imin 4.2.1 'e düşmesini ve shsh kaydı alabilmeyi o kadar isterim ki...
  • Benimki bir ilk galiba, yardimci olabilecek hic kimse yok mu
  • Apple'a mail at durumu anlat. Cihazını incelemek için geri isteyeceklerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

Apple'a mail at durumu anlat. Cihazını incelemek için geri isteyeceklerdir.

Hocam cihaz jb li :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DarkDevil_

Apple'a mail at durumu anlat. Cihazını incelemek için geri isteyeceklerdir.

Hocam cihaz jb li :)

JB yasal ama JB ile crackli program yüklemek yasal değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.