Bildirim
IPAD icin en iyi servis hangisi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kanki nereye gidersen git her zaman iyi para alıyorlar. Apple marka ürünler için hem güvenilir hemde az para alan bi yer bulmak zor. Ceremesine katlancan ama
http://www.tekniknoktaservis.com/ipad-dokunmatik-cam-ve-lcd-ekran-degisimi/
Bakım ve Onarımlar 3 ay servis garantisindedir.
diyolar burda bi arkadaşım yaptırdı . Bir sorunda yaşamadı. Umarım sende memnun kalırsın_____________________________ -
Tesekkurler aslinda hesaplıdan kastım kazikcı olmaması be servisten ucuza yapılması tavsiye icin tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ aslan gibi şampiyon -
arkadaslar lcd değiştirmek için yekili servis 350 TL istiyor. Fiyat nasıldır sizce dışarıdan mı yaptırsam acaba bilemedim ?? -
quote:
Orijinalden alıntı: yasimboo
arkadaslar lcd değiştirmek için yekili servis 350 TL istiyor. Fiyat nasıldır sizce dışarıdan mı yaptırsam acaba bilemedim ??
aşağı yukarı bu fiyatlarda sanırım_____________________________ -
Yok 250 civarında.Ben kısa süre önce dokunmatik değiştirttim.(İpad2 wifi).Hoş zaten dokunmatikte farketmiyor.Herkes 1-2 ay garanti veriyor. -
ekranı nasıl bozuldu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler