Şimdi Ara

iPad'i bilgisayar gibi kullanmak ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. iPad Air 16GB WiFi almayı düşünüyorum. Orijinal VGA adaptörünü de alacağım, ablam öğretmen, ppt, doc, xls, pdf dosyalarını açacak programlar illa ki bulunur. Fakat ablamın istediği şey, Ben flash diskimden ya da harici diskimden istediğim zaman istediğim dosyayı alıp kullanabileyim diyor. Yani Camera Connection Kit ya da Sadece USB girişli bağlantı soketinden alsam JB yaparak iFile falan kurup ablamın istediği şeyleri yapmasına olanak kılar mıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuklu Pizza -- 4 Mart 2014; 20:54:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Merhaba arkadaşlar. iPad Air 16GB WiFi almayı düşünüyorum. Orijinal VGA adaptörünü de alacağım, ablam öğretmen, ppt, doc, xls, pdf dosyalarını açacak programlar illa ki bulunur. Fakat ablamın istediği şey, Ben flash diskimden ya da harici diskimden istediğim zaman istediğim dosyayı alıp kullanabileyim diyor. Yani Camera Connection Kit ya da Sadece USB girişli bağlantı soketinden alsam JB yaparak iFile falan kurup ablamın istediği şeyleri yapmasına olanak kılar mıyım?

Office dosyalarını mümkün değil dünyanın parasına bir sürü program aldım hala açamıyor. Office dosyaları için alacaksan yol yakınken vazgeç.

Flash disk falan unut hatta vga adaptörü ile ekrana bağlasa ne olacak mause klavye yok. Boşver 600 tl ye laptop al keyfine bak daha kullanışlı olur ipad bir bilgisayar değil nternet sörfçüsüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 4 Mart 2014; 20:57:56 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı jb yapmasan da olur. USB Drive adlı uygulama istediğin kadar ve istediğin türdeki dosyayı kopyalamak ve yapıştırmak için işini görecektir.

• Okulda wifi vardır nasılsa. CloudOn ve Dropbox hesabıyla istediğini en zahmetsiz şekilde yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

quote:

Merhaba arkadaşlar. iPad Air 16GB WiFi almayı düşünüyorum. Orijinal VGA adaptörünü de alacağım, ablam öğretmen, ppt, doc, xls, pdf dosyalarını açacak programlar illa ki bulunur. Fakat ablamın istediği şey, Ben flash diskimden ya da harici diskimden istediğim zaman istediğim dosyayı alıp kullanabileyim diyor. Yani Camera Connection Kit ya da Sadece USB girişli bağlantı soketinden alsam JB yaparak iFile falan kurup ablamın istediği şeyleri yapmasına olanak kılar mıyım?

Office dosyalarını mümkün değil dünyanın parasına bir sürü program aldım hala açamıyor. Office dosyaları için alacaksan yol yakınken vazgeç.

Flash disk falan unut hatta vga adaptörü ile ekrana bağlasa ne olacak mause klavye yok. Boşver 600 tl ye laptop al keyfine bak daha kullanışlı olur ipad bir bilgisayar değil nternet sörfçüsüdür.

Office dosyalarını açamıyor musun sen ios kullandığına emin misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

Numbers kullanıyorum office eklentilerini kullanıyorum fakat virtual desk top olmadan 1,5 mb dan daha yüksek boyuttaki macro içeren dosyaları açamıyorum sen ios kullanıyorsan 70mb lık macro içeren dosyaları ne ile açıyorsun söylermisin. İyi kullanıcı.

• iPad tüketmeye yarar. Üretmek için illa bilgisayara ihtiyacınız var.
    Sunum vs. Yapılabilir ama ofis kullanmak laptopda çok daha rahat.
    Bunun dışında günlük işlemler için, internette gezinmek, mail alışverişi ve bankacılık ve e ticaret işlemlerini hep tabletten yapıyorum. Bilgisayarı sadece oyun oynamak ve ofis işlerim için açıyorum, o da günde 2 saati pek geçmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HoLY.oNE

quote:

quote:

Numbers kullanıyorum office eklentilerini kullanıyorum fakat virtual desk top olmadan 1,5 mb dan daha yüksek boyuttaki macro içeren dosyaları açamıyorum sen ios kullanıyorsan 70mb lık macro içeren dosyaları ne ile açıyorsun söylermisin. İyi kullanıcı.

macro macro aman ne çok şey biliyorsun sen öyle
    Office dosyaları açılmıyor diye insanları yanlış yönlendirme olur mu

Phone drive ile açamadığım dosya olmadı şu zamana kadar,fileapp pro,filemaster,usb sharp vs gibi birçok alternatif te var zaten kimse bilgisayarın yerini tutabileceğini iddaa etmiyor ihtiyaclarını belirleyip uygunsa alınması gereken bir lükstür iPad.
    Bilgisayarın tabiki yerini tutmaz ancak körü körüne kötülemene gerek yon iPadi
    Konu sahibine gelirsek o ihtiyaclara bir laptop almak çok daha mantıklı ipad işini görmez ne yazıkki öyle projeksiyona yansitmak vs zor işlet onlar ipad ile sıkıntı

• 17 ülkede global faaliyet gösteren 6 yıldır apple ürünü kullanan firmanın it departmanı çözememiş bildiğin birşey varsa söyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 4 Mart 2014; 22:21:42 >
  • Enclosure kullanıcısına yanıt
    hocam quick office uygulamasi isinizi gorebilir belki.Tamam,cok profesyonel dokumanlar hazirlamak zor bu sekilde ama normal kullanim icin gayet iyidir.

ben sahsen kullaniyorum.hicbir sorun da yasamadim

https://itunes.apple.com/tr/app/quickoffice-edit-office-documents/id578386521?mt=8

• quote:

17 ülkede global faaliyet gösteren 6 yıldır apple ürünü kullanan firmanın it departmanı çözememiş bildiğin birşey varsa söyle

Konuyu saptırıyorsun OFFICE açmaz diyorsun babalar gibi office dosyalarını açıyor daha da uzatma altı üstü ipad mu imac değil

• Haftalık ders programı açabilirsin ama işletme verileri öyle olmuyor işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 4 Mart 2014; 22:26:07 >
  • quote:

Haftalık ders programı açabilirsin ama işletme verileri öyle olmuyor işte

İpad profrsyonel işler için değil zaten onu yapmak isteyen gitsin surface pro felan alsın yada normal pc mac vs

• 5-6-7 ve 8. sınıflar için Türkçe öğretmeni ablam. Onun açacağı dosya nitelikleri şöyledir:

Türkçe testleri (doc, pdf)
    Konu anlatımları (pdf, doc, ppt)

Yani şunu demek istiyorum, bir şeyler üretmeyecek, üretmiş olduğu şeyleri tüketecek. Yani mesela bir öğrenci flash disk ile ödev getirdi sunu yaptı. Flash diski bağlayacak sunuyu Office programları ile açacak daha sonra kendi hafızasına kopyalayacak. Yahut flash diskinde taşıdığı konu anlatımlarını testleri sunuları cihaza bağlayıp vga adaptörü ile projeksiyon cihazına aktaracak. Flash diskindeki eğitici belgesel tarzındaki filmleri açıp izleyebilecek.

Bilgisayar olarak kullanılmaz ama bilgisayarın yerine geçebilir sanırım. Hem mobil hem şarj tüketimi güzel bir seviyede.
  • quote:

5-6-7 ve 8. sınıflar için Türkçe öğretmeni ablam. Onun açacağı dosya nitelikleri şöyledir:

Türkçe testleri (doc, pdf)
    Konu anlatımları (pdf, doc, ppt)

Yani şunu demek istiyorum, bir şeyler üretmeyecek, üretmiş olduğu şeyleri tüketecek. Yani mesela bir öğrenci flash disk ile ödev getirdi sunu yaptı. Flash diski bağlayacak sunuyu Office programları ile açacak daha sonra kendi hafızasına kopyalayacak. Yahut flash diskinde taşıdığı konu anlatımlarını testleri sunuları cihaza bağlayıp vga adaptörü ile projeksiyon cihazına aktaracak. Flash diskindeki eğitici belgesel tarzındaki filmleri açıp izleyebilecek.

Bilgisayar olarak kullanılmaz ama bilgisayarın yerine geçebilir sanırım. Hem mobil hem şarj tüketimi güzel bir seviyede.

Flash diski ipade nasıl takacaksın be dostum?
    Vga adaptorunu dünya paraya satıyolarki sorunsuz da çalışmıyor.ipad kesinlikle sıkıntı oluşturur.
    Laptop alın 900 liralık felan Bimin kampanyalarından felan bakabilirsin hatta fazla para vermeyede gerek yok bu ihtiyaçlar için :)

İpad air kullanıyorum ve bu ihtiyaçlar doğrultusunda kesinlikle sana tavsiye etmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

hocam quick office uygulamasi isinizi gorebilir belki.Tamam,cok profesyonel dokumanlar hazirlamak zor bu sekilde ama normal kullanim icin gayet iyidir.

ben sahsen kullaniyorum.hicbir sorun da yasamadim

https://itunes.apple.com/tr/app/quickoffice-edit-office-documents/id578386521?mt=8

Haklısın 1,5 mb a kadar olan dosyalar için ideal ve satır sayısı çok değilse excel dosyasında kullanılır. Word dosyaları için kaymalar olsa da kullanılabilir. Ppt hiç denemedim.

• iPad kullanıcısı olarak, kesinlikle yazdığınız işlemler için iPad almayın. Pişman olursunuz. Ufak bir bilgisayar işinizi görür. Macera aramaya gerek yok.
  • Herşey sorunsuz çalışsa dahi o kadar kablo bağlı iken tutup kullanmak zor olur derste

• ipad eşit değildir bilgisayar...

telefonlar tablet değildir, tabletler bilgisayar değildir. hepsinin kendine göre bir rolü var.. sizin için en iyisi bir tablet pc veya küçük bir taşınabilir bilgisayar...

dediğiniz işleri yaparsaınız ama mutlaka en gerekli yerde birşeyi yapamazsınız hem kendiniz üzülürsünüz hem de çevrenizdekileri üzersiniz...

Bu arada parasını verirseniz microsoft office ios için de artık var:

https://itunes.apple.com/tr/app/office-365-aboneleri-icin/id541164041?l=tr&mt=8

quote:

Gereksinimler:
    * Bu uygulamayı kullanmak için özel bir Office 365 aboneliği gerekir. Özel planlar şu şekildedir:
    - Office 365 Ev Ekstra
    - Office 365 Küçük İşletme Ekstra
    - Office 365 Orta Ölçekli İşletme
    - Office 365 Kurumsal E3 ve E4 (Kurumsal ve Kamu Kuruluşu)
    - Office 365 Eğitim A3 ve A4
    - Office 365 ProPlus
    - Office 365 Üniversite
    - Office 365 deneme abonelikleri

NOT: Bir Office 365 aboneliğiniz yoksa, Office 365 Ev Ekstra’yı doğrudan uygulamadan satın alabilirsiniz. Office 365 Ev Ekstra ile, 5’e kadar PC , Mac ve Windows tablette Office’in en son sürümünü ve ek 20 GB SkyDrive bulut depolaması ile Skype konuşma süresi*** elde edersiniz.
    * iPhone 4, 4S ve 5, iPod Touch 5. Nesil (yalnızca 32 GB ve üstü) ile uyumludur. iOS 6.1 veya sonraki sürümlerini gerektirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 4 Mart 2014; 23:48:03 >

• Hemen hemen hepsini yaparsın ama zor,usb bellek işi misal usb aparatlara ona buna muhtaçsın,ipadler daha çok tüketim cihazı tüketimden kastım ise şu; internette gezmek,oyun oynamak,müzik dinlemek video izlemek bukadar,bunun ötesi atıyorum sunum hazırlamak işkence,yada belge hazırlamak işkence sadece pili iyi gidiyor diye bunca işkenceye değmez,windows 8 tabanlı intel işlemcili bu 2 si 1 arada çözümlere bakmanızı öneririm,nedir mesela bunlar ?

http://www.bimeks.com.tr/urun/137102/lenovo-ideapad-miix10-10-1--tablet-pc-w8-.aspx#photos

http://www.bimeks.com.tr/urun/128820/samsung-xe-700t1c-g02tr-ativ-tab-w8-.aspx

Benzeri cihazlar normal x86 tabanlı bilgisayardır bunlar,usb girişleride var hdmı çıkışlarıda klavyeside vs. taşınabilirlikten pek ödün vermeden bir bilgisayar olmuş olacak,öbür türlü ipad olsun android cihazlar olsun hepside sorun,daha uyguna mal olmasını istiyorsanızda ultrabook öneririm,normal notebooklar artık hem büyük hemde hantal iş üretime gelince en zayıf noktasındalar şuanda ipadler ve android türevleri dediğim gibi yapılır ama uğraşacaksınız,ki bana kalırsada gereksiz aksiyona girmiş olunacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 5 Mart 2014; 0:34:29 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.