Şimdi Ara

iPad'i bilgisayar gibi kullanmak ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İpad ablaniza kullanisli olmaz hocam. Netbook bakmaniz daha mantikli olur. 600 tl butce ile 2.el guzel bi notebookda bakabilirsiniz temiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Pizza

Merhaba arkadaşlar. iPad Air 16GB WiFi almayı düşünüyorum. Orijinal VGA adaptörünü de alacağım, ablam öğretmen, ppt, doc, xls, pdf dosyalarını açacak programlar illa ki bulunur. Fakat ablamın istediği şey, Ben flash diskimden ya da harici diskimden istediğim zaman istediğim dosyayı alıp kullanabileyim diyor. Yani Camera Connection Kit ya da Sadece USB girişli bağlantı soketinden alsam JB yaparak iFile falan kurup ablamın istediği şeyleri yapmasına olanak kılar mıyım?

Office dosyalarını mümkün değil dünyanın parasına bir sürü program aldım hala açamıyor. Office dosyaları için alacaksan yol yakınken vazgeç.

Flash disk falan unut hatta vga adaptörü ile ekrana bağlasa ne olacak mause klavye yok. Boşver 600 tl ye laptop al keyfine bak daha kullanışlı olur ipad bir bilgisayar değil nternet sörfçüsüdür.

Ofis dosyalarini quickoffice ile goruntuleyip duzenleyebiliyorum. Ustelik ucretsiz. Bilgin olsun sende kullanirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brobiy

quote:

Orijinalden alıntı: Enclosure

quote:

Merhaba arkadaşlar. iPad Air 16GB WiFi almayı düşünüyorum. Orijinal VGA adaptörünü de alacağım, ablam öğretmen, ppt, doc, xls, pdf dosyalarını açacak programlar illa ki bulunur. Fakat ablamın istediği şey, Ben flash diskimden ya da harici diskimden istediğim zaman istediğim dosyayı alıp kullanabileyim diyor. Yani Camera Connection Kit ya da Sadece USB girişli bağlantı soketinden alsam JB yaparak iFile falan kurup ablamın istediği şeyleri yapmasına olanak kılar mıyım?

Office dosyalarını mümkün değil dünyanın parasına bir sürü program aldım hala açamıyor. Office dosyaları için alacaksan yol yakınken vazgeç.

Flash disk falan unut hatta vga adaptörü ile ekrana bağlasa ne olacak mause klavye yok. Boşver 600 tl ye laptop al keyfine bak daha kullanışlı olur ipad bir bilgisayar değil nternet sörfçüsüdür.

Ofis dosyalarini quickoffice ile goruntuleyip duzenleyebiliyorum. Ustelik ucretsiz. Bilgin olsun sende kullanirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Her zaman internet kullanacaksanız yandex bulut da olur.
    Wifi HDD'ler var.400-500 lira falan sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Aura

Her zaman internet kullanacaksanız yandex bulut da olur.
    Wifi HDD'ler var.400-500 lira falan sanırım.

Wifi hdd dubaiden seagate almıştım gerçekten kullanışlı fakat dosya biçimleri konusunda ipad çok seçici davranıyor. Bazı dosyaları görmüyor ve excel dosyalarını doğal olarak açmıyor.

• Enclosure kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman 150-250 tl ye satılan usb yi wifiye ceviren cihaz vardı sanırım KİNGsTON'un olması gerekiyor onda görür mü bilmem başka cağre yok.Kamera kit var onu ne yapar bilmiyorum ama dediğim gibi her yerde internet var ise yandex 10 gb alan veriyor. istediğiniz gibi kullanırsınız.
  • Bakın HDD ekstrem idi, ablam evde sunusunu slaytını hazırlar, excelle onun işi yok benim olur o da çok nadir, mühendislik hesaplamaları yaparken.

VGA Adaptör resmi sitede var orijinal, uyum problemi olacağını sanmıyorum. Onu hallettik.

Evde sunusunu atar flash diskine ya da web depolamaya, office programı ile açar projeksiyondan izletir.
    Film atar sınıfta izlemek için onun için flash diske hdd cihaza gerek yok zaten sınıfta açar.

Bence problem olmaz, ha olursa da JB yapıp iFile'yi aktif hale getiririm. oradan kopyalar cihazda office programının klasörüne atar.

Olmaz mı? Üretmek yok yani, dolaylı yoldan tüketmiş olacak
  • Bence siz iPad almaya karar vermişsiniz zaten. Denemezseniz rahat etmezsiniz, bir tatminsizlik yaşadığınızda elden çıkarabileceğiniz bir model alın, rahat edin.
  • quote:

Bakın HDD ekstrem idi, ablam evde sunusunu slaytını hazırlar, excelle onun işi yok benim olur o da çok nadir, mühendislik hesaplamaları yaparken.

VGA Adaptör resmi sitede var orijinal, uyum problemi olacağını sanmıyorum. Onu hallettik.

Evde sunusunu atar flash diskine ya da web depolamaya, office programı ile açar projeksiyondan izletir.
    Film atar sınıfta izlemek için onun için flash diske hdd cihaza gerek yok zaten sınıfta açar.

Bence problem olmaz, ha olursa da JB yapıp iFile'yi aktif hale getiririm. oradan kopyalar cihazda office programının klasörüne atar.

Olmaz mı? Üretmek yok yani, dolaylı yoldan tüketmiş olacak

Kararını vermişsin zaten bilgisyarda hazırlayıp ipad e atmak işin mantığının kırıldığı yer zaten. Sen en iyisi al sonra bu nasıl yapılır şu nasıl yapılır diye buralarda gezersin. Sonra ablan sana verir ipad i işe yaramıyor diye sen de muradına erersin. Oyun oynarsın donanım habere girersin vs...

Bir şeyi almadan önce ilk ve tek soru var "gerçekten ihtiyaç mı"

İhitiyaç demek; yokluğunda işlevinin eksikliğinden dolayı yaşamınızın (iş, sağlık, iletişim vb konular) aksaması demektir.

Bu sorunun cevabını gerçekçi bir biçmde verdiğimiz zaman tüketim toplumu olmaktan kurtuluruz.

Benim içn ihtiyaç idi aldım. Ipad2 (3,5 yıl oldu) ve ip4s (3 yıl oldu) kullanıyorum ve işimi fazlası ile görüyor. Ama bunların yanında bir de laptop um var. İpad in yapamadığı çoğu iş için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enclosure -- 6 Mart 2014; 10:53:28 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.