Şimdi Ara

IPAD GARANTISI HAKKINDA ACİL YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ipad mini almayı düşünüyorum.biriyle anlaştım, fakat ürünün hediye oldugunu, faturasının olmadığını belirtti.APPLE sitesinden ilk sorguladığımda "apple ürünün kaydını belirleyemedi" "apple kimliğinizle giriş yapın ve satın alma tarihinizi girin" yazıyordu.Bende kendi kimliğimle giriş yaptım ve tarihi de rastgele 1 ocak 2014 yaptım.
    Bu aşamadan sonra seri noyu tekrar sorgulayınca aşağıdaki görüntü çıkıyor.Bilen birisi açıklayabilir mi, ürün garantili mi,yoksa ben kendi üstümemi kaydettirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vibrant -- 4 Şubat 2014; 21:12:27 >

• bir bilgi daha var. MD531TU/A imiş
  • Alacagin cihaz kutusunda ve hic etkinlestirilmemis mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    evet ambalajı açılmamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vibrant

evet ambalajı açılmamış

Iste sen o ambalaji acilmamis cihazin garantisini baslattin. Yani resimde yazdigi gibi 31 aralik 2015'e kadar garantisi mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gduman G kullanıcısına yanıt
    iyi de Türkiye ürünü ise 2 yıl garantili olması gerekmez mi? birde md531TU/A yazması turkiye modeli olduğu için mi?
  • quote:

iyi de Türkiye ürünü ise 2 yıl garantili olması gerekmez mi? birde md531TU/A yazması turkiye modeli olduğu için mi?

model numarasını bilemem. Apple sitesi üzerinden uluslararası garantiyi görüntülüyorsunuz.

• quote:

arkadaşlar ipad mini almayı düşünüyorum.biriyle anlaştım, fakat ürünün hediye oldugunu, faturasının olmadığını belirtti.APPLE sitesinden ilk sorguladığımda "apple ürünün kaydını belirleyemedi" "apple kimliğinizle giriş yapın ve satın alma tarihinizi girin" yazıyordu.Bende kendi kimliğimle giriş yaptım ve tarihi de rastgele 1 ocak 2014 yaptım.
    Bu aşamadan sonra seri noyu tekrar sorgulayınca aşağıdaki görüntü çıkıyor.Bilen birisi açıklayabilir mi, ürün garantili mi,yoksa ben kendi üstümemi kaydettirdim

Benim ipad te görünmüyor. Fakat satın alma tarihi girin yeri bende görünmüyor. Nereden yaptınız anlatırmısınız. İpad4 retina

• mm.mustafa kullanıcısına yanıt
    Seri no dan sorgulayınca, "apple kimliğinizle giriş yapın ve satın alma tarihinizi girin" yazısı çıkınca yanda giriş yapma bölümü görünüyor.Oradan girince satın alma tarihini sen giriyorsun.Tavsiye; sanki bugün almış gibi giriş yap
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.