Şimdi Ara

ipad ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler ipad mini kullanıcısıyım ekran koruyucu aldım geçen cuma takması için telefoncuya götürdüm oda oluşan baloncukları yokketmek için kartla bastırdı. bana biraz fazla bastırıyormuş gibi geldi. Sanki bastırırken ekran biraz içine gidiyordu. Belkide bana öyle gelmiştir bilmiyorum. Eve geldim kullandım herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor fakat yinede size danışayım dedim. Sizce herhangi bir sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ghost_55 -- 14 Ocak 2013; 18:00:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_55

beyler ipad mini kullanıcısıyım ekran koruyucu aldım geçen cuma takması için telefoncuya götürdüm oda oluşan baloncukları yokketmek için kartla bastırdı. bana biraz fazla bastırıyormuş gibi geldi. Sanki bastırırken ekran biraz içine gidiyordu. Belkide bana öyle gelmiştir bilmiyorum. Eve geldim kullandım herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor fakat yinede size danışayım dedim. Sizce herhangi bir sorun olur mu?

içine mi giriyordu hocam eminmisiniz ? öyleyse bi servise bakıtmanızı tavsiye ederim bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonJovi34

quote:

Orijinalden alıntı: Ghost_55

beyler ipad mini kullanıcısıyım ekran koruyucu aldım geçen cuma takması için telefoncuya götürdüm oda oluşan baloncukları yokketmek için kartla bastırdı. bana biraz fazla bastırıyormuş gibi geldi. Sanki bastırırken ekran biraz içine gidiyordu. Belkide bana öyle gelmiştir bilmiyorum. Eve geldim kullandım herhangi bir sorun yok gibi gözüküyor fakat yinede size danışayım dedim. Sizce herhangi bir sorun olur mu?

içine mi giriyordu hocam eminmisiniz ? öyleyse bi servise bakıtmanızı tavsiye ederim bence

dediğim gibi emin değilim ama bi size danışayım dedim.

• yav yok bi şe gönül rahatlığıyla kullan ipadini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDenis -- 14 Ocak 2013; 21:05:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

yav yok bi şe gönül rahatlığıyla kullan ipadini

Cevabın için teşekkürler :) başka yorumu olan var mı?
  • Dostum içine gireceğini sanmıyorum. En azından işi yapan adam ilk kez yapmamıştık herhalde gönül rahatlığıyla kullan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıkıntı yok devam et

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: airclimber

Dostum içine gireceğini sanmıyorum. En azından işi yapan adam ilk kez yapmamıştık herhalde gönül rahatlığıyla kullan.

Sorunda yapan arkadaş ta ilk defa yapıyordu :D

quote:

Orijinalden alıntı: sheitank

Sıkıntı yok devam et

teşekkür ederim :)
  • güncel
  • Sorun derken nasıl bir sorun olabilir, şunları deneyin içiniz rahat etsin. Herhangi bir ışık sızması oluşabilir mi aşırı baskı karşısında sanmam ama sizin içiniz rahat etsin diye yazıyorum.
    Cihazı alın elinize kamerasını kapatıp siyah bir resim çekin, yada siyah bir fon bulun, daha sonra ışık ayarını en sona getirin. Ortam tamamen karanlıkken farklı açılardan o resim'e bakın, home tuşu çevresinde falan bikaç yerde hafif işık sızması olabilir önemli değil.

Kart ile bastırdı çekti diyorsunuz, gerçekten çok sert yaptıysa. Siz bu sefer beyaz bir fon kullanın ve ışık yine sonda olmalı, ve ortam aydınlık. Düz bir zemine cihazı bırakın, beyaz led bir el feneri alıp cihaza silme bir şekilde tutun ekran filimin de bastırmadan kaynaklı düz çizgiler oluşmuş ise görünür olur, ve en küçük toz zerreleri bile görünür olu, varsa elinizde büyüteç ölü pikseller bile.

• teşekkür ederim dediklerinizi bi deneyeyim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.